Patika Egészségpénztár
Patikablog
Cafeteria-esélylatolgatás (2018.07.07.)
Nem tudjuk biztosra, hogyan adózik jövőre a cafeteria, de az már most látszik, hogy a benyújtott tervezet hagy néhány lehetőséget a munkáltatók számára, hogy a bérnél kedvezőbb közterhek mellett adjanak különböző juttatásokat alkalmazottaiknak.
Szűts Ildikó: „Nem féltem a cafeteriát” (2018.07.05)
A céges juttatási csomag nem adózási, de még csak nem is költség kérdése, hanem a gondoskodó vállalat ismérve. A személyre- és cégre szabott kínálat a munkavállalói élmény fokozásának eszköze.
Kész a terv a kórházi fertőzések megelőzésére (2018.07.03)
Moss kezet! Az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyi államtitkársága a Semmelweis-nap rendezvénysorozatához kapcsolódva a kézmosás fontosságára hívja fel a figyelmet száz citylight felületen. De hogy kell kezet mosni? Megmutatjuk.
A munkavállalók egészsége versenyképességi kérdés (2018.06.30)
Forrása tud-e lenni a humánvagyon a jövő gazdasági növekedésének és az ország versenyképessége javulásának? Erre a kérdésre is kereste a választ Prof. Dr. Csáth Magdolna, a Versenyképességi Tanács tagja az IME Egészség-gazdaságtani konferencián.
Hatékony egészségügy a 21. században (2018.06.28)
Kétnapos országos egészségügyi konferenciát tartott az IME: az egészségügyi rendszer szereplőit erősen foglalkoztatja, hogyan fogja az állam fenntartható módon finanszírozni az egyre dráguló egészségügyi ellátásokat.
Alkalmazkodunk a megtakarítási szokásokhoz (2018.06.26)
Magyarországon a befektetők 80%-a legalább évente egyszer növeli félretett pénzét. Az egészségpénztári megtakarítás tipikusan ilyen: akár évente egyszer nagyobb összeget is félretehetünk az egészségünkre.
Korábbi blogbejegyzéseink