Patika Egészségpénztár
Hír
Egy hónappal tovább tart a POS-akció! (2017.03.16)

Április 15-ig meghosszabbítottuk kedvezményes POS-telepítési ajánlatunkat a vártnál nagyobb szolgáltatói igényre válaszul. A Multi-Pay® márciusban meghirdetett akciójának egyéb részletei nem változtak: a szolgáltató vagy kereskedő megspórolhatja a kártyaelfogadó terminál egyszeri telepítési díját, vagy az első féléves rendszerhasználati díjat választása szerint, amennyiben a szerződéskötéshez szükséges dokumentumok április 15-ig megérkeznek a Multi-Pay® Zrt.-hez postán vagy elektronikusan.

Ne hezitáljon, számoljon és küldje el azonnal az igénylését ide kattintva vagy hívja kollégáinkat a 06 1 210 9774-es telefonszámon! E-mailen is jelentkezhet a multi-pay@multi-pay.hu címen.

Miért a Multi-Pay® POS?

  • Mert a modern, PayPass (egyérintéses) fizetést is lehetővé tevő eszközök telepítése bankfüggetlenül történik, amiből az elfogadóhelyek profitálnak, hiszen nincsenek arra kényszerítve, hogy bankot váltsanak és a POS-t biztosító pénzintézetben nyissanak számlát.
  • Mert a teljes körű – bankkártya (PayPass és PayWave is), egészségpénztári, cafeteria és SZÉP-kártya – elfogadást biztosító Multi-Pay® POS telepítéshez kapcsolódó ügyintézés gyors és rugalmas, a patikakártyás fizetés után pedig jutalékot sem kell fizetnie a szolgáltatónak.
  • Mert költséghatékonnyá teszi az újabb terminálok bevezetését, ha az üzlet bővülése miatt – akár meglévő terminálja mellett is – van erre szükség, hogy tovább csökkentse költségeit. 
  • Mert könnyen kezelhető hűségprogramot biztosít: a multipayes POS terminálokon futó Hűséges Vagyok ösztönzi a vásárlókat, hogy visszatérjenek és minél többet költsenek nálunk.
  • Mert most kockázatmentesen kipróbálhatja szolgáltatásunkat. Ön dönthet úgy, hogy a Patika-csoport termináljának telepítése egy forintjába sem kerül és az adminisztrációs terhe is minimális. 
Fő a biztonság és a költséghatékonyság

 

<< VISSZA