Patika Egészségpénztár
Hír
Akció novemberben: most duplán megéri az öngondoskodás! (2017.11.01)
Becslésünk szerint 1800 milliárd forint hiányzik a hazai egészségügyből – mondta Prof. Dr. Orosz Éva egy konferencián. Ha nem akarja, hogy emiatt rosszabb ellátásban részesüljön, használja ki az egészségpénztár által kínált szolgáltatásokat és az állami szja-visszatérítést, amit akár már jövő februárban költhet!

Uniós összehasonlításban Magyarországon kiugróan magasabb a halálozás azokban a halálokokban, amelyekre jelentős hatást gyakorol az egészségügyi rendszer működése – mutatott rá Prof. Dr. Orosz Éva a Portfolio Private Health Forum 2017 konferencián. Az állami ellátás elégtelenségéből fakadó hátrányokat leküzdheti, ha megfizeti a magánellátás extraköltségét. Ebben kínál anyagi segítséget az egészségpénztári megtakarítás. Ha novemberben előre takarékoskodik a jövő évi várt és váratlan egészségügyi kiadásaira és az önsegélyező célokra, ezt lényegesen alacsonyabb költséggel teheti meg köszönhetően a patikás és újpilléres befizetési akciónak, ráadásul az egyéni befizetések után járó szja-visszatérítésnek köszönhetően 20%-ot, akár 150 ezer forintot is spórolhat.

Egészségpénztáron keresztül a legmagasabb szintű egészségügyi szolgáltatáshoz juthat hozzá sorban állás és egész napos várakozás nélkül!

A novemberi akció keretében a befizetés első 20 ezer forintjából csak 1 646 forint a levonás a Patika Egészségpénztárban. A kedvezmény a november 1. és 30. között beérkező megtakarításokra vonatkozik és csak akkor, ha az előző hónapokra esedékes kötelező tagdíjat – 2300 forint – már megfizette. Az elmaradás az akcióra szánt befizetéssekkel együtt is rendezhető. Azonban felhívjuk figyelmét, a november 30-ig befizetett összegből az utólagosan megfizetett tagdíj az Alapszabályban érvényes levonások szerint kerül felosztásra, és csak a fennmaradó részre érvényes az akciós működési költség. Az egyenlegét ITT ellenőrizheti.

A hazai egészségügyi ellátással kapcsolatos friss hírekért, nemzetközi érdekességekért lapozzon bele médiapartnerünk, a Ritmus.hu Medicina rovatába!

Nem csak a munkáltató és nem csak az állam felelőssége!

Egyre több munkavállaló van tisztában azzal, hogy a munkáltató segíthet az időskori megélhetésre és az egészségre fordítható források összegyűjtésében, azt azonban kevesen tudják, hogy milyen előnyökkel jár számukra, ha a munkáltatói befizetéseket saját hozzájárulással egészítik ki – mutatott rá egy friss felmérés. Az egyéni befizetések után járó 20%-os adó-visszatérítés pontos mértékét a megkérdezettek körében csak kevesen ismerik, a megkérdezettek 41%-a pedig egyáltalán nem tudja, hogy létezik ilyen engedmény. Pedig egészségpénztári tagként nemcsak előre biztosíthatjuk egy váratlanul felmerülő nagyobb kiadás fedezetét, hanem a kezelések árából 20%-ot visszaigényelhetünk, ha kihasználjuk az szja-visszatérítés lehetőségét.

Gondolja végig, általában mekkora összeget fordít saját és családja egészségére, mekkora összeget szeretne önsegélyező szolgáltatásokra igénybe venni, és ennek függvényében fizesse be a jövő évre tervezett összeget a Patika-csoport egészségpénztárába. Ne feledje, az önsegélyező szolgáltatások igénybe vételéhez mindenképp előre kell, hogy tervezzen, hiszen csak a már 180 napja a számláján lévő összeg terhére kérheti a kifizetést. A 180 napos szabály nem vonatkozik a NAV-tól érkező szja-visszatérítésre.

Használja ki az egészségpénztár novemberi befizetési akcióját, hogy biztonságban tudja családját az állami egészségügyi ráfordítás alacsony mivolta ellenére is!

Mutatjuk, mennyit spórolhat novemberben és mekkora összeget igényelhet vissza az adóbevallásában
Egészségpénztári szolgáltatás közeli hozzátartozónak

 

<< VISSZA