Patika Egészségpénztár
Hír
Gyermekszakrendelésekkel bővült a Doktor24 (2020.06.05.)

A Doktor24 cégcsoport szolgáltatási köre tavasztól a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet gyermek magánrendeléseivel gazdagodott. A járványügyi helyzet enyhülésével a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet magánellátást végző orvosai – néhány speciális szakrendeléstől eltekintve – a Váci út 37. alatti Doktor24 Egészségközpontban folytatják a munkát.

Az Egészségközpontban biztonságos, barátságos környezetben, a várótérben gyereksarokkal várják a gyermekspecialista szakorvosok a kis pácienseket és szüleiket. A gyermekellátásra a korábban megszokott +36 1 44 33 200-as telefonszámon vagy online várják a szülők jelentkezését. Az elérhető szakrendelésekről a weboldalon találhatók a folyamatosan frissülő aktuális információk.

Az egészségpénztárban felhalmozott megtakarításból az egész család, így a gyerekek is gyógyulhatnak. A kis családtagok szolgáltatásra jogosult kedvezményezettként vehetik igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat és az azokhoz társuló pénztári kedvezményeket. Az ehhez szükséges nyomtatvány kitölthető a Patikapénztár oldalán és e-mailen eljuttatható az ugyfelszolgalat@patikapenztar.hu címre. Ezután semmi akadálya, hogy patikakártyával vegye igénybe a Doktor24 új szolgáltatását.     

A járványügyi helyzet javulásával magánegészségügyi szolgáltató partnerünk Váci úti Egészségközpontja ismét elindította járóbeteg szakrendeléseit. A pácienseket előszűréssel, a körülményeknek megfelelő betegirányítási rendszerrel, valamint speciális védőfelszereléssel ellátva várják.

Az Egészségközpont épületébe érkezőket a Doktor24 egészségügyi szakasszisztense egy előzetes kérdőív kitöltésére kéri meg, mely alapján a feltételezhetően koronavírussal nem fertőzött pácienseket fogadják a rendeléseken. A kérdőív kitöltését követően a recepción érintésmentes kézfertőtlenítő várja a betegeket.  A járványügyi helyzetre tekintettel még nagyobb gondot fordít partnerünk a rendelők biztonságára: az eszközök rendszeres fertőtlenítésével, szellőztetéssel, a páciensek fogadása közötti időtartam növelésével tesznek a fertőzésveszély ellen. Az orvosok, asszisztensek, egészségügyi dolgozók az előírásoknak megfelelő védőfelszerelésben várják a betegeket.

A vizsgálatokon való részvétel minden esetben előzetes időpontfoglaláshoz kötött. A szabad időpontokról online időpontfoglaló rendszerben, illetve munkanapokon 8 és 16 óra között a +36-1-696-1230-as, vagy a +36-70-371-0539-es telefonszámon, valamint a vipegeszseg@doktor24.hu e-mail címen tájékozódhatnak az érdeklődők.

A krónikus betegséggel élők számára, illetve a személyes orvosi vizsgálatot nem igénylő panaszok, kontroll, leletelemzés esetén egyes orvosok online elérhető távkonzultáció keretében is a páciensek rendelkezésére állnak. Az online vizit formájában elérhető rendelésekről itt, illetve a választott orvos oldalán kaphatnak információt.

A telemedicina-szolgáltatások ára is elszámolható a patikapénztári számláról. A vizitdíjról kiállított számlán szerepeljen a pénztártag vagy a szolgáltatásra jogosult kedvezményezett neve és a patikakártya száma. Az elektronikusan leadható bizonylat mellé kérjük, csatolja a rendelkező nyilatkozatot is. 

Borítókép: freepik.com

<< VISSZA