Patika Egészségpénztár
Fórum / Téma: felháborodás

Vissza a témákhoz | Új hozzászólás szerkesztése
11. |  fazakasl (9 hozzászólása volt) | 2012-01-17 11:20:34
Én csupán azt találom felháborítónak, ha egyszer Budapest állítólag fürdőváros, a budapesti fürdők többsége miért nem fogadja el a kártyát? Egyet-kettőt ugyan látok kedvezmények nélküli elfogadással, de hol marad a többi? Jelen áraik mellett talán inkább örülnének, hogy még több vendégük van, mert jelenlegi kirekesztő áraikkal és a hozzá járó 0 szolgáltatási kedvezménnyel igen nagy szégyen, hogy egyáltalán fürdővárosban merik érezni magukat. Kinek fürdőváros? A gazdag külföldieknek és a jól kereső hazaiaknak? Látom én a pórnépet a neten, amint a Duna parton wellness-eznek a fürdők kifolyó szennyvizében! (http://index.hu/video/2011/09/10/hajlektalan_jakuzzi_a_duna-parton/) A XXI. század Magyarországán, 2012-ben!
Válaszírás a fentire
10. |  Patika Pénztár (823 hozzászólása volt) | 2011-11-28 15:13:34
Válasz a 9. hozzászólásra.
Tisztelt Pénztártag!

Kérjük írja meg kérdését az ugyfelszolgalat@patikapenztar.hu e-mail címre, hogy pontosan utána tudjunk nézni a problémának és segíteni tudjunk.

Üdvözlettel:
Patika Egészségpénztár
Válaszírás a fentire
9. |  Andrea80 (1 hozzászólása volt) | 2011-11-26 17:52:19
T. Cím!

2009 őszén meg akartam szüntetni a tagságomat. (Ezidáig abban a tudatban voltam, hogy ez sikerült is.)
Az ügyfélszolgálaton a hölgy elmondta, hogy írjak egy szándéknyilatkozatot, csatoljam a kártyát, ill. a szem.ig. és adókártya másolatát.
ezt meg is tettem, majd külföldre költöztem.
Pár napja jöttem vissza látogatóba, és itt találtam a 2010-es kártyaforgalmi kimutatásomat.
Érdeklődnék, hogy mi a teendő? Megint írjak egy levelet, és magyarázzam el a dolgot? Vagy telefonálgassak? Sem a kártyámat nem tudom csatolni, mivel már elküldtem, illetve a nevem és címem is megváltozott.
Köszönöm szíves válaszukat.
Válaszírás a fentire
8. |  Patika Pénztár (823 hozzászólása volt) | 2007-03-19 14:29:06
Válasz a 7. hozzászólásra.
Tisztelt Uram!

A működési költség meghatározása az Igazgató Tanács privilégiuma, amelyet az Alapszabály módosíásával tesz hivatalossá. Pénztárunk megalapítása óta sávos felosztással dolgozik A működési költség az évek során, szinte már tradícionálisan többször csökkent, jelenleg 13 %.
Pénztárunk minden lépésével tagjai érdekét nézi, és szolgálja, melynek ékes bizonyítéka a több éves sikeres működés, és a több tízezres tagság.

Üdvözlettel:
Patika Egészségpénztár
Válaszírás a fentire
7. |  Kasz László (1 hozzászólása volt) | 2007-03-14 11:20:47
Tisztelt Hölgyem / Uram!

A legutóbbi értesítőben megdöbbenéssel figyeltem fel egy, lehet, hogy már régebben érvényes, de eddig nem propagált tényre, miszerint, ha én havi 8000 forint alatt fizetek be, akkor annak a rendes 10% helyett 14,5%-át nyúlják le. (mert ez szerintem egyszerűen a kisemberek lenyúlása!) Gyanítom, hogy ezt a tényt most mindenféle szabályzatokkal, és díjszabási tájékoztatókkal alá fogják tudni támasztani, ennek ellenére nagyon pofátlannak tartom, hogy hogy az egyébként is alacsony jövedelmű pénztártagot külön is súlytják. Valahogy ízléstelennek tűnik! Nem így gondolják önök is, ha szívükre teszik a kezüket?
Akkor még nem is beszéltünk az egyenlő elbírálás, és az esélyegyenlőség elveiről!

Tisztelettel: Kasz László
Válaszírás a fentire
6. |  Patika Pénztár (823 hozzászólása volt) | 2007-02-16 13:03:00
Válasz a 5. hozzászólásra.
Tisztelt Hölgyem!

A Pénztár számlaszámára érkező tételek, melyek beazonosítása nem lehetséges, egy könyvelési alszámlán vannak addig, míg a befizető tag nem jelentkezik. Az azonosítatlan tételek visszautalása az év végi zárás miatt történt. Kérem Önt, hogy az ügy tisztázása végett legyen kedves ügyfélszolgálatunkat telefonon felkeresni.

Üdvözlettel:
Patika Egészségpénztár
Válaszírás a fentire
5. |  zita (3 hozzászólása volt) | 2007-02-14 12:33:59
Tisztelt Patika Egészségpénztár!

Az utalásoknál én csak egy sorba tudok írni, mivel több sor nincs. Én az eddigiekban kb. 30 karaktert írtam be. A bankszámlakivonataimon ezek az adatok szerepelnek, így továbbra sem értem az Önök indokait. Miért nem utalják vissza az azonosítatlan tételeket hamarabb, mint kb. 8 hónap?

Tisztelettel:
Girch Zita
Válaszírás a fentire
4. |  Patika Pénztár (823 hozzászólása volt) | 2007-02-13 15:30:20
Válasz a 3. hozzászólásra.
Tisztelt Ügyfelünk!

Az átutalás sikeres, és biztonságos beazonosításához az átutalási megbízás megjegyzés rovatába minden esetben fel kell tüntetni a tagazonosítót. Az általunk lekért bankkivonat korlátozott karakterszámú megjegyzés rovatában csak abban az esetben látszik a tagazonosító, ha azt az első sorban tüntetik fel. Javaslom, hogy a későbbiek során az esetleges hiányosságok felmerülésének elkerülése végett tagazonosítóját Ön is a megjegyzés rovat első sorába írja be.

Üdvözlettel:
Patika Egészségpénztár
Válaszírás a fentire
3. |  zita (3 hozzászólása volt) | 2007-02-08 14:38:28
Tisztelt Patikapénztár!

Az egyéni befizetések során minden esetben beírtam a nevet és a kártyaszámot is. Már egyszer előfordult, hogy miután betelefonáltam Önökhöz, utána került a számlámra az átutalt összeg. Önök jelezték, hogy a nevemhez hozzárendelik a bankszámlaszámot, hogy többet ilyen eset ne forduljon elő. Továbbra sem értem, ha Önök azonosítatlan tételeket nem tarthatnak a számlájukon, miért nem utalják vissza azonnal az összeget, így a Pénztártag tudja, hogy újra utalnia kell az összeget. Ezek szerint jobban teszem, ha minden utalás után rákérdezek rá, hogy jóváírták-e az összeget a számlámon.

Tisztelettel:
Girch Zita
Válaszírás a fentire
2. |  Patika Pénztár (823 hozzászólása volt) | 2007-02-08 12:29:42
Válasz a 1. hozzászólásra.
Tisztelt Tag!

Valószínűleg abban az utalásban nem látszott az Ön pénztári azonosítója, vagy adóazonosító száma ami alapján biztonsággal beazonosítható az utalás.
A továbbiakban kérem a kártyájának az utolsó 8 számjegyét szíveskedjen beírni a biztonságos beazonosítás érdekében.
A összeg visszautalására azért került sor, mert az azonosítatlan tételek évzárás előtt nem maradhatnak számlánkon.
Válaszírás a fentire
1. |  zita (3 hozzászólása volt) | 2007-02-05 19:06:26
Tisztelt Patikapénztár!

Felháborodással vettem tudomásul, hogy önök 2007.01.20-i keltezésű levélben elküldték az általam befizetett összegről az igazolást. Az igazoláson 20000 Ft egyéni befizetés szerepelt. A tavalyi évben 30000 Ft-ot fizettem be. 05.31-én 10000 Ft-ot utaltam önöknek, amelyet 2007.01.24-én önök visszautaltak azzal a megjegyzéssel, hogy azonosítatlan tétel. Nem értem hogyan lehet azonosítatlan, mikor mindig erről a számlaszámról utalok. Továbbá, ha azonosítani nem tudták, akkor hogy lehet az, hogy 8 hónappal később veszik észre.
Várom válaszukat.

Tisztelettel:
Girch Zita
Válaszírás a fentire

Új hozzászólás
Hozzászólás szövege:
Hozzászóló neve:
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a fórumhoz!
Hozzászóló jelszava:
Regisztrálni a témák alatti "regisztráció" gombbal tud!

Lap tetejére ugrás