Zsebelje be az egészségforintokra váltható hűségpontjait!

Elindult az ÉnPénztáram! Csatlakozzon a pénztári szektorban egyedülálló pontgyűjtő hűségprogramunkhoz és zsebelje be a regisztrációért járó pontjait, amelyeket február 1-től egészségforintokra válthat. Ne késlekedjen, most extrapontokhoz is hozzájuthat.


2023-01-06

A Patikapénztár mostantól még több lehetőséget tartogat a tagjai számára. Az ÉnPénztáramban a kereskedelemben megszokott hűségprogramokhoz hasonlóan gyűjtheti a pontjait, amelyeket azután egészségforintokra válthat. Ez jól hangzik, ugye? Csatlakozzon a hűségprogramunkhoz, és hozza ki a maximumot a patikakártyájából!

Már a regisztráció is pontot ér, ahogyan a tagdíj rendszeres és időben való befizetése is. Minél többet fizet valaki, annál több pontot írunk jóvá. Pont jár azért is, ha valaki feliratkozik a hírlevelünkre vagy elektronikusan kéri az adóigazolását. Ha ezek közül bármelyiket már korábban megtette, a regisztráció során jóváírjuk az ezért járó hűségpontokat. Ha viszont eddig postán küldtük Önnek az adóigazolását és az egyéni számlaegyenleg-kimutatást, ne késlekedjen, ezt a nyilatkozatot küldje vissza most, hogy az ideit már a NetPénztárból tudja letölteni.

A csatlakozás egyszerű, mindössze a NetPénztárban való regisztrációhoz kötött. Később ugyanitt, az ÉnPénztáram♥ menüpontban követheti az aktuális pontegyenlegét vagy rendelkezhet a pontok beváltásáról, amivel csökkentheti a patikakártyás költései összegét.

Pontbeváltás 2023. február 1-től

Alapvetően öt hűségpont egy egészségforintot ér, azonban bizonyos időszakokban, egy-egy promócióhoz kötődően megsokszorozhatja pontjai értékét. Beváltásra sikeres patikakártyás vásárlás esetén van lehetőség 24 órán belül, de a megszerzett pontok a fő- és társkártya gyártásának költségét is csökkenthetik utólag. A részletekről itt tájékozódhat.

Regisztráljon most, a gyorsaság extrapontokat ér!

Borítókép: created by www.freepik.com/benzoix

Ezek is érdekelhetik...

Az átlagnál egészségesebben élnek tagjaink
Az átlagnál egészségesebben élnek tagjaink

Tagjaink körében végzett felmérésünkből kiderült, a válaszadók saját megítélésük szerint egészségesen élnek és az országos átlagnál egészségesebbnek érzik magukat.

Elolvasom
Hamarosan pénz érkezhet az egészségpénztári számlájára!
Hamarosan pénz érkezhet az egészségpénztári számlájára!

A napokban kapja kézhez vagy – ha korábban az elektronikus iratkezelést választotta – már letöltheti a NetPénztárban az éves egyéni számlaértesítőt és az adó-visszatérítéshez szükséges adóigazolást. Minél korábban véglegesíti az szja-bevallását, annál korábban érkezik meg az adó-visszatérítés a pénztárba.

Elolvasom
Hűségpont jár az elektronikus adóigazolásért és az egyenlegközlőért! Igényelje most!
Hűségpont jár az elektronikus adóigazolásért és az egyenlegközlőért! Igényelje most!

Igényelje online szolgáltatásunkat, hogy elektronikusan küldhessük önnek az adó-visszatérítéshez szükséges igazolást és az előző évi költéseit mutató számlaértesítőt. Az e-iratra való áttérésért 1000 hűségpontot írunk jóvá az ÉnPénztáramban♥.

Elolvasom
Önt is érintheti: változik a patikás biztosítás díja
Önt is érintheti: változik a patikás biztosítás díja

Az Allianz Hungária Zrt. felülvizsgálta a Patika Egészségpénztárral fennálló csoportos egészségbiztosítási szerződéseit és az elmúlt időszak káralakulására való hivatkozással korrigálta a díjakat 2023. március 1-től. A biztosítási összegek nem változtak.

Elolvasom
Befagyasztottuk a költségeket
Befagyasztottuk a költségeket

Ne feledkezzen meg a havi rendszeres befizetésről és gyűjtse be az ezért járó hűségpontokat! Fontos az összeg és fontos az időzítés is. Februártól pedig nemcsak gyűjtheti a pontokat, hanem beválthatja azokat patikakártyás költései függvényében.

Elolvasom