Patika Egészségpénztár
Elkészült a tempos tagok patikakártyája
Várhatóan ezekben a napokban kapják kézhez új patikakártyájukat a TEMPO Egészségpénztárból érkezett tagok. A kártyához nem tartozik PIN kód, és nem kell aktiválni, az átvételt követően azonnal költhető vele a pénztári megtakarítás országosan több mint tízezer szolgáltatónál.
Mi lesz a maszkviseléssel a nyitás után?
A múlt hét pénteki oltási kampányt követően elértük a négymillió beoltottat. Ez azért fontos, mert a kormány ehhez kötötte számos közintézmény, valamint szórakozóhely megnyitását is. A maszkokat azonban még korai lenne eldobni.
Május 20-ig érvényesítheti az adókedvezményét
Több mint 230 millió forint szja-visszatérítés már megérkezett tagjaink egyéni számlájára. Ha még nem rendelkezett az adójóváírásáról, sürgősen tegye meg, nehogy az államnál maradjon a pénze.
Minden hatodik baba magánklinikán születik
A magánszülések száma évről évre növekszik, a tavalyi év ebből a szempontból az eddigi legnagyobb elmozdulást mutatta, az évek óta sztenderd, országos 2%-os arány 2020-ban 3%-ra növekedett – mutat rá a FoglaljOrvost.hu anyák napja apropóján készült elemzése.
Életmódtanácsok: sportra fel!
Sportolni egészséges. Ez a kijelentés már-már közhelyesen hangzik, viszont azt kevesen tudják, hogy valójában miért is egészséges a rendszeres testmozgás. Az, hogy hozzájárul az egészséges testsúly eléréséhez, csak egy a számos jótékony hatása közül.
Csökkentsük a kontaktusokat!
Arra kérjük ügyfeleinket, hogy a koronavírus-járvány terjedésének lassítása, valamint a maguk és a pénztári dolgozók egészsége érdekében kerüljék a személyes ügyintézést.
Korábbi blogbejegyzéseink
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!