Patika Egészségpénztár
Újranyit a személyes ügyfélszolgálat
Június 2-től újra megnyitottuk személyes ügyfélszolgálatunkat a Budapest, Bimbó út 18. alatt. Pénztártagjaink és dolgozóink biztonsága érdekében bizonyos védelmi intézkedések betartásával van lehetőség az ügyintézésre.
Szerelje fel otthoni irodáját patikakártyájával!
Ha tartósan berendezkedünk az otthoni munkavégzésre, érdemes a home office kialakításakor is figyelembe venni az ergonomikus munkakörnyezet kívánalmait. Fontos a monitor és billentyűzet minősége, a szék és asztal testre szabhatósága. Sorra vesszük, mi az, ami patikakártyával megvásárolható és érvényes rá a 20%-os szja-jóváírás.
Marad a meghosszabbított GYED, GYES, GYET
Benyújtotta kormány a veszélyhelyzet megszűnéséről és a koronavírus-törvény visszavonásáról szóló törvényjavaslatát, amely szerint a gyermekek után járó juttatások továbbra is indokoltak.
A beteg a legkihasználatlanabb erőforrás
„A járvány következménye, hogy nem lesz olyan politikus a világon, aki nem fog az egészségüggyel kiemelten foglalkozni” – idézte a Blikk Meskó Bertalan orvosi jövőkutatót. Szerinte a tudósokra kell hallgatni, még akkor is, ha a gazdasági szakértők ennek nem örülnek.
Gyermekszakrendelésekkel bővült a Doktor24
A járványügyi helyzet enyhülésével a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet magánellátást végző orvosai – néhány speciális szakrendeléstől eltekintve – a Váci út 37. alatti Doktor24 Egészségközpontban folytatják a munkát.
Jövőre több jut a magyar egészségügyre
Az ország 2021-es költségvetésében a kormány 2145 milliárd forintot tervezett egészségügyre. A Magyar Orvosi Kamara számításai szerint a jövőre tervezett egészségügyi büdzsé nem fedezi az egészségügyi működés pénzügyi feltételeit.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!