Patika Egészségpénztár
BEFIZETÉSI AKCIÓ 2018!

Fizessen be az egészségpénztári számlájára, most ugyanakkora összegből többet fordíthat saját és családja egészségére, mint az év többi hónapjában.

Novemberben a Pénztár csupán a befizetés első 30 ezer forintjára számít 2 296 forint költséget, a fennmaradó összeget pedig jóváírja a pénztártag egyéni számláján. Ha ebben az időszakban Ön 50 000 forinttal gyarapítja egészségforintjait, 1 100 forinttal több kerül a számlájára, mint más hónapokban. A maximálisan visszaigényelhető 150 ezer forintos szja-visszatérítéshez szükséges 750 000 forintos befizetés esetén pedig az Ön nyeresége 32 600 forint.

Használja ki az ajánlatunkat, és tegyen félre kedvezményesen a jövőben felmerülő egészségcélú vagy jólléti kiadásaira! A tagjaink többsége él a lehetőséggel, Ön se maradjon ki!

A patikakártyás tagság kitűnő lehetőség az egyéni és a családi egészségügyi kassza optimalizálására: a rendszeres megtakarítással gond nélkül finanszírozható a rendszeres gyógyszerkiadás, a  magánegészségügyi szolgáltatások és számtalan, különböző élethelyzetekhez kapcsolódó kiadás az önsegélyező pénztári portfólióból.

Kártyaelfogadó partnereink számtalan kedvezménnyel, az állam pedig adójóváírással ösztönzi az öngondoskodást.

Az akció a 2018. november 1. és 30. között beérkezett összegekre vonatkozik!

Pénztártag vagyok
Most lépek be
Munkáltatók figyelmébe