Patika Egészségpénztár
Patikablog
Megéri egészségessé tenni a céget (2019.01.9.)
Ha dolgozók azt érzik, hogy a vezetőség erőfeszítéseket tesz a jó közérzet biztosításáért, meghálálják: lojálisabbak, hatékonyabban dolgoznak. Ez így volt tíz évvel ezelőtt és ma is, ebben a munkaerő-piaci helyzetben.
20 éve az egészség szolgálatában (2019.01.04.)
A Patika Egészségpénztár azon kevés, az indulása óta változatlanul magyar tulajdonban lévő társaságok egyike, amely épségben, egészségben megélte a 20. születésnapját.
2 nap maradt az szja-kedvezmény kihasználására! (2018.12.27.)
A patikás szja-kalkulátor pillanatok alatt kiszámolja, mekkora adó-visszatérítésre számíthat eddigi befizetései és költései után. Ha többet szeretne, decemberben még növelheti az államtól járó összeget. Ne hagyja az államnál, ami az Öné!
Mézeskalács karácsonyra egészségesen (2018.12.23.)
Nincs karácsony mézeskalács nélkül. Szerencsére nem kell lemondani erről a finomságról akkor sem, ha kerülni szeretnénk a cukrot és fehér lisztet. Kicsit utánajártunk, és több „mentes” receptet is találtunk.
A kialvatlanság nem játék! (2018.12.21.)
A pubertáskor meghosszabbítja a cirkadián – alvási és ébrenléti – ciklust a serdülőknél és csökkenti a reggeli fényre való érzékenységet. Ezért alszanak el éjszaka a kamaszok később és ébrednek is később reggelente a felnőttekhez és a gyerekekhez képest.
Még két hétig fizetheti ki a juttatásokat idei feltételekkel (2018.12.17.)
2018-ban különösen lényeges a béren kívüli juttatások kifizetésének év végi időzítése. Lehet, hogy az eddig jól bevált gyakorlat ezúttal jelentős többletköltséggel jár majd.
Korábbi blogbejegyzéseink