Patika Egészségpénztár
Patikablog
Ezt tervezik a cégvezetők jövőre (2021.10.05)
Idén nagyon korán eldőlt a 2022-es minimálbér. Bár a munkaügyi jogszabályok még változhatnak, sok cég már tervezi, hogy milyen költségkerettel és támogatási célokkal működteti 2022-ben a juttatási rendszerét, illetve milyen béremelésre számíthatnak a munkatársai.
Segítse hozzá munkavállalóját az egymilliós aranytömbhöz! (2021.10.05)
Most munkáltatói tagdíj-hozzájárulás befizetésével hozzásegítheti a munkavállalóját, hogy ő legyen az egyike a 28 szerencsés nyertesnek, aki a Patikapénztár ajándékát is a karácsonyfa alá teheti. A fődíj egy 1 000 000 forint értékű aranytömb!
Ezt várja az egészségpénztáraktól a Magyar Nemzeti Bank (2021.10.05)
Agresszívebb marketingre, aktívabb szolgáltatásokra biztatta a pénztárakat Szeniczey Gergő, az MNB ügyvezető igazgatója a Pénztárszövetség jubileumi konferenciáján tartott előadásában. Nagy Csaba az ÖPOSZ elnöke a munkáltatói felelősségről is beszélt.
Madár István: az egészségmegőrzésbe való befektetés hozhat munkaerőt (2021.10.05)
Tíz éven belül akár félmillió ember tűnhet el a munkapiacról, a munkaerő-tartalékok pedig elfogynak. A koronavírusválság utáni munkaerőpiac kilátásairól beszélt a Recruitech BLUE 2021-en Madár István, a Portfolio vezető elemzője.
Az elmaradt üzleti utak árát miért nem fordítjuk egészségmegőrzésre? (2021.10.05)
A cégek többsége próbálja csökkenteni működési költségét, ám a munkaerő költségének növekedése, és a fokozódó társadalmi elvárások ezzel ellentétes irányba hatnak. Mi most találtunk forrást az egészségcélú juttatás növelésére!
Ezt várják az egészségpénztáraktól (2021.10.05)
Agresszívebb marketingre és szélesebb szolgáltatási portfólióra biztatta a pénztárakat Gion Gábor, a Pénzügyminisztérium pénzügyekért felelős államtitkára és Szeniczey Gergő, az MNB ügyvezető igazgatója a Pénztárszövetség jubileumi konferenciáján tartott előadásában.
Korábbi blogbejegyzéseink