Patika Egészségpénztár
Patikablog
Figyelem! Ezt a számlát tudja elszámolni tanévkezdési támogatásra (2018.09.10.)
Nagyon sokan kérdezik, hogy milyen adatokat kell feltüntetni a tanszerekről, ruházatról, tandíjról szóló számlán, hogy az egészségpénztári kifizetés zökkenőmentes legyen. Összegyűjtöttük a tudnivalókat.
Gazdasági kérdés az egészség (2018.09.08.)
A gazdaságra is hat az emberi erőforrások állapota, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ezért versenyképességi kérdésnek tekinti az oktatás és az egészségügy helyzetét – idézte az MTI Baksay Gergelyt, az MNB Költségvetési és Versenyképességi Elemzések Igazgatóságának vezetőjét.
Sör-virsli menü szeptember 8-án (2018.09.06.)
Tudta? Egyetlen véradó akár három életet is megmenthet! Szeptember 8-án szombaton Retro Véradás az ország hat városában. A vér nem válik vízzé… de sörré igen!
Szervátültetettek is teljesítették a 113 kilométeres vándortúrát (2018.09.04.)
5 nap alatt 113 kilométert tett meg a szervtranszplantációs műtéteken átesett természetbarátok csoportja, amelynek tagjai idén először teljesítették hazánk egyik legjelentősebb többnapos, szervezett gyalogtúráját.
Pénzkérdés az egészség (2018.09.01.)
A magyar emberek olyan betegségekben halnak meg idő előtt, amelyek kialakulása megfelelő prevencióval elkerülhető lenne, a korán diagnosztizált betegségeket pedig eredményesebben lehetne gyógyítani – fejtette ki Nagy Anikó, egészségügyért felelős államtitkár az Egészségügy 5 dimenzióban című konferencián.
Tényleg kockázatos a nem hagyományos orvoslás? (2018.08.31.)
Az MTA orvosi osztálya sürgeti a komplementer – nem hagyományos – eljárások jogi szabályozásának újragondolását. Szerintük a jelenlegi törvényi háttérrel a természetes gyógymódok egyet jelenthetnek a bizonyítékok nélküli gyógyászattal.
Korábbi blogbejegyzéseink