Patika Egészségpénztár
Patikablog
Közel 26 milliárd forint pluszforrást jelentenek az egészségpénztárak (2020.09.04.)
Megjelent a Magyar Nemzeti Bank statisztikája. Kiderült, az egészségpénztárakba érkezett szolgáltatási célú befizetések jelentősen nőttek 2020 I. félévében.
Hatszor többen intézték online az egészséggel kapcsolatos ügyeiket (2020.09.04.)
Jól vizsgázott a digitális egészségügy Magyarországon Horváth Ildikó, az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára szerint.
Jelentős támogatót vesztett a Patika-csoport (2020.09.04.)
Életének 79. évében, augusztus 19-én elhunyt Dr. Szabó Sándor, a Magyar Gyógyszerész Kamara volt elnöke, a Magyar Gyógyszerészi Kamara örökös tiszteletbeli elnöke,a Patika Egészségpénztár Igazgató Tanácsának tagja.
10 évre titkosították az egészségügy átalakításáról rendelt tanulmányt (2020.09.04.)
Július elején a Belügyminisztérium „Tanulmány és vezetői összefoglaló készítése a magyar egészségügy lehetséges értékalapú átalakításáról” címmel megrendelt egy tanulmányt, ami bár elkészült, az abban foglaltak nem kerültek nyilvánosságra.
Ezért népszerűek a célzott szolgáltatások (2020.09.04.)
A Magyar Nemzeti Bank 2020. második negyedéves adataival frissített idősora szerint az egészségpénztári intézménycsoport célzott szolgáltatások bevétele 12%-kal nőtt 2020 első félévében a tavalyi hasonló időszakhoz képest. A Patika-csoport továbbra is az egyik legkedveltebb pénztár azon cégek körében, amelyek célzott szolgáltatásokhoz keresnek partnert.
Most az egészség határozza meg a munkavégzés rendjét (2020.09.04.)
Az idei ősz nagy kérdése, hogyan lehet emberileg élhető, a munka szempontjából produktív környezetet biztosítani. A vírushelyzet megváltoztatta a körülményeket, és a cégeknek ehhez kell igazítaniuk juttatási rendszerüket és a munkaszervezés rendjét is.
Korábbi blogbejegyzéseink