Patika Egészségpénztár
Patikablog
Évente nő az asztmások száma (2019.05.07.)
A szakemberek szerint a betegek kb. 50%-a nem használja rendszeresen az asztmagyógyszereit, holott ezek hazánkban 90%-os állami támogatással elérhetőek. Egészségpénztári számláról finanszírozva további 20%-ot is megtakaríthatunk.
Az egészség megőrzésében a táplálkozásnak van a legnagyobb szerepe (2019.04.12.)
„Az vagy, amit megeszel” – mondta már a 19. században Ludwig Andreas Feuerbach német materialista filozófus. A betegségek kialakulása és a táplálkozás közti összefüggések keresése ismét reneszánszát éli.
Az öngondoskodás fontosságára figyelmeztet a rákellenes liga (2019.04.10.)
A Magyar Rákellenes Liga idén a cselekvésre, az öngondoskodás fontosságára hívja fel a figyelmet az április 10-ei nemzeti rákellenes napon.
Országos szűrőprogram mellé állt a Patikapénztár (2019.04.04.)
Keressék fel Magyarország legnagyobb ingyenes egészségvédelmi szűrőprogramját, tegyék meg az első lépést egészségük érdekében! A programot ajánljuk mindazoknak, akik szeretnének ingyenesen átfogó vizsgálatot kapni saját egészségi állapotukról, és azoknak is, akik számára fontos a megelőzés, prevenció.
Tegyen egy lépést egészsége érdekében! (2019.04.03.)
Az egészséges létezés nem egy napig tartó kampány, hanem hosszú távú életforma, ahogyan az egészségpénztári megtakarítás is. De hogy minél többen rálépjenek erre az útra, szükség van a figyelemfelkeltő eseményekre, mint az április 7-i Egészség Világnapja.
Jobbulást magyar társadalom! (2019.03.08.)
„A magánfinanszírozáson belül számottevően növelni kellene az intézményesített csatornákon – egészségpénztárakon, egészségbiztosításokon – keresztüli ráfordítások arányát” – olvasható az MNB Versenyképességi programjának egészségüggyel foglalkozó fejezetében.
Korábbi blogbejegyzéseink