Patika Egészségpénztár
Patikablog
A cégeknek is fontosak a post-COVID csomagok (2021.07.05)
A munkáltatók ötöde tervezi, hogy bevezeti dolgozói számára a Covid utáni kivizsgálást – derült ki egy felmérésből. Még ennél is több cég venné fel juttatási palettájára a védőoltások biztosítását.
740 millió pluszpénzt költhetnek tagjaink (2021.07.05)
Ahogyan nő az egyéni befizetések aránya, a befizetett személyi jövedelemadóból visszakérhető összeg is bővül. A Patika-csoport tagjai idén rekordösszegű, összesen közel 740 millió forinttal gyarapodtak ennek köszönhetően.
Sikeres magyar gyógyszerfejlesztési innovációk (2021.07.05)
Úttörő egészségügyi fejlesztésekkel került az elődöntőbe két magyar csapat az EIT Health InnoStars Awardson, amelyet idén ötödik alkalommal rendeznek meg.
Felfutóban a telemedicina (2021.07.05)
Az OECD „Health at a Glance: Europe 2020” riportja szerint a telemedicina szolgáltatások használata jelentősen megnőtt számos országban a járvány első szakaszában: 2020 márciusában Franciaországban például 500-szorosára növekedett a telemedicina heti vizitszám.
6 maradandó pandémiás munkamódszer (2021.07.05)
A karanténidőszakban mindenki – vezető és beosztott – a maga módján megpróbálta jobbá tenni a munkakörülményeit, azaz alkalmazkodni a hirtelen jött helyzethez. Szakértők szerint ezekből az új szokásokból jó lenne megtartani néhányat. Megmutatjuk, melyeket.
Gyorsan kilábalunk a válságból (2021.07.05)
A GKI idei növekedési előrejelzését 7%-ra emelte. Ennek alapja a válságból való vártnál gyorsabb kilábalás, a harmadik negyedéve tartó gyors növekedés, a járvány harmadik hullámának kifutása és a kedvező gazdasági várakozások. A Magyar Nemzeti Bank az önkéntes pénztárak esetében is gyorsabb növekedésre számít idén.
Korábbi blogbejegyzéseink