Patika Egészségpénztár
Hír
Célkeresztben a juttatási rendszer (2018.10.09.)
A hozzánk érkező munkáltatói kérdésekből érezhető, hogy nagy az új adószabályok kapcsán bizonytalanság, a cégeknek további tájékoztatásra van szükségük annak érdekében, hogy se a munkavállalók, se a vállalat üzleti érdekei ne sérüljenek az átszabott juttatási rendszer miatt. Kérjük, töltse ki kérdőívünket, hogy minél célzottabban tudjunk segíteni!

A 2019-ben juttatásként adható csomag kínálata lényegesen szűkebb, mint az idei volt, de még így is marad terük a munkáltatóknak, hogy okosan kialakított kosarakkal továbbra is előnyös helyzetbe kerüljenek a munkavállalókért folyó küzdelemben. Általában igaz, hogy ha a választék túl széles, az emberek nehezebben, vagy egyáltalán nem döntenek. A jövő évi szűkebb juttatási rendszerben felértékelődik az egészségpénztárak szerepe: az egészségcélú megtakarítások esetében az egészségpénztárnak nincs versenytársa.

Még az év vége előtt érdemes a cégvezetőknek és a HR-eseknek összeülniük, és végiggondolniuk, eddig milyen céllal adták a juttatásokat. Ha ezek a célok működtek, nem érdemes változtatni rajtuk. Ha a bér helyettesítésére, adóoptimalizálásra szolgált a cafeteria, gondolkozzanak béremelésben, ám ha az egészségmegőrzés, lakhatás, gyermeknevelés támogatásával a gondoskodó munkáltatói márka építése állt a rendszer hátterében, 2019-ben is próbálják meg fenntartani azt.

Ebben szeretnénk támogatást adni az alábbi kérdőív segítségével.

Szeretnénk felmérni, hogy eddig milyen juttatásokkal ismerte el dolgozói teljesítményét a béren felül, és melyek voltak a legnépszerűbb elemek a munkatársai körében. A kérdőív célja, hogy átfogó képet kapjunk arról, hogy partnereink milyen stratégia mentén állítják össze a felkínált juttatási elemeket, és ehhez a pénztár szolgáltatásai révén jövőre is hatékonyan hozzájáruljunk.

A kérdőív anonim, a kitöltő beazonosítására alkalmas adatokat nem tartalmaz. A kitöltése 6–8 percet vesz igénybe. A válaszok alapján született eredményeket minden válaszadónknak elküldjük.

Kérjük, hogy a kérdőívet legkésőbb 2018. október 15-ig töltse ki.

Köszönjük, hogy segíti munkánkat.

Ide kattintva töltheti ki a kérdőívet: Cafeteria felmérés

 

<< VISSZA