Patika Egészségpénztár
Hír
Koronavírus idején is jól jön az egészségbiztosítás (2020.03.17.)

Az Allianz Hungária Zrt. állásfoglalást adott ki a koronavírus-járvánnyal kapcsolatosan. Ennek alapján a Biztosító élet-, baleset- és egészségbiztosítási csomagjainak szerződési feltételeiben nem minősül kizáró oknak az új típusú koronavírus (COVID-19).

A vírus és a pandémiás helyzet világszerte súlyos, és ritkán látott méreteket ölt ugyan, de a COVID-19 nem minősül sem heveny fertőző betegségnek, sem kritikus betegségnek. A koronavírus-járványt érintően a csoportos egészségbiztosításokra – így a Pénztáron keresztül kötött – egészségbiztosításokra vonatkozóan az alábbi tájékoztatást kaptuk a Biztosítótól:

„A koronavírus kapcsán az ajánlatban szereplő egészségbiztosítási pilléreket változatlanul nyújtjuk. Felhívjuk azonban ügyfeleink szíves figyelmét, hogy szűrővizsgálati csomagunk krónikus betegségek szűrését végzi, a szűrővizsgálati listában nem szerepel a koronavírus teszt.”

A cégek által munkavállalóikra megköthető csoportos egészségbiztosítási csomagjainkat ITT találja. (Adózási kategória: célzott támogatás, adó: 35,38%)

Az egyéni pénztártagok által igénybe vehető biztosítási csomagokat és feltételeket ITT találja.

ITT olvashat az egészségpénztáron keresztül köthető egészségbiztosítás előnyeiről.

Fotó: freepik.com

<< VISSZA