Patika Egészségpénztár
Hír
Van esélye az egymilliós aranytömbre? Most kiderül! (2021.12.03)

Ön már teljesítette a nyereményjáték feltételeit? Ha nem, tegye meg most, nehogy lemaradjon a sorsolásról. Örvendeztesse meg saját magát és családját az 1 milliót érő aranytömbbel!  

Fedezze fel a pénztári szolgáltatásokban rejlő számtalan előnyt, amelyet idén év végén 28 nyereménnyel is megkoronázunk! Kinek van esélye az 1 millió forintos aranytömbre vagy a kétszemélyes kétéjszakás wellness-üdülésre, esetleg a 100 ezer forintos magánegészségügyi szolgáltatónál elkölthető utalványra vagy a számtalan ajándékkártya valamelyikére? Bármely pénztártagnak, aki december 20-ig egyösszegben befizet legalább 36 ezer forintot vagy eddig az időpontig a 2021 során teljesített befizetéseinek összege eléri a 200 ezer forintot. Megduplázhatja szerencséjét, ha mindkét feltételt teljesíti! Ráadásul a befizetése után szja-visszatérítésre is számíthat jövőre a befizetett és más kedvezményre nem felhasznált személyi jövedelemadója terhére.

A Nyerő Kártya Program részletei és a játékszabályzat: https://nyeremeny.patikapenztar.hu/

Érdemes akár évi 750 000 forintot befizetni a Pénztárba, hogy kihasználja az adó-visszatérítés maximumösszegét, ami 150 000 forint. Ezt a pénzt 100%-ban jóváírjuk az egyéni számláján, ahonnan tetszőlegesen bármely pénztári szolgáltatásra elköltheti a patikakártyájával.

Az egyenleglekérdezés menüpontban az szja-kalkulátor segítségével tudja ellenőrizni, hogy Önnek még mekkora összeget kellene befizetnie, hogy kihasználja az elérhető adó-visszatérítést. A befizetést teljesítheti bankkártyával az oldalunkon a fenti ikonra kattintva vagy banki utalással a CIB Banknál vezetett számlára (Bankszámlaszám: CIB 10700024-02400406-51100005).

Attól nem kell tartania, hogy nem tudja elkölteni a pénztárban lévő megtakarítását, hiszen társkártyával vagy szolgáltatásra jogosult kedvezményezettként az egész család kihasználhatja a befizetést. Gondoskodjon költséghatékonyan családtagjairól a Pénztár segítségével és használja ki ebben az állam támogatását is. A társkártya-igénylőt letöltheti az oldalunkon innen: www.patikapenztar.hu/e-dokumentumok

A kitöltött nyilatkozatot 2 módon juttathatja el a Pénztárhoz:

  • postai úton a kinyomtatott és aláírt eredeti példányt (cím: 1022 Budapest, Bimbó út 18.).
  • e-mailben AVDH-val hitelesítve a pdf dokumentumot (e-mail-cím: ugyfelszolgalat@patikapenztar.hu).

Borítókép: rawpixel/freepik.com

<< VISSZA