Patika Egészségpénztár
Mibe kerül a patikás tagság?
  • Új patikakártya csak 4 ezer forintért!

Belépéskor minden pénztártag patikakártyát kap, amivel fizetni tud a szolgáltatóknál. A kártya négy évig érvényes, a lejáratkor – ahogyan azt a bankkártyájánál megszokhatta – automatikusan cseréljük. A kártyacsere költségét – 2 500 forintot – levonjuk az egyenlegéből.

  • Gondoskodás szeretteinkről: társkártya csak 2 500 forintért!

A társkártya nemcsak a patikakártyán levő megtakarítás szeretteinkkel való megosztását jelenti, hanem jelképezi azt, ami az életben a legfontosabb. Gondoskodni valakiről, szavak nélkül elmondani neki, hogy milyen fontos, hogy még sokáig egészségben, velünk éljen.

A társkártya a fő patikakártya teljes egyenlegét elérhetővé teszi a társkártya tulajdonos számára, így a társkártya tulajdonos szabadon vásárolhat, mint bármelyik patikakártya tulajdonos. Társkártyát igényelhet a pénztártag a belépési nyilatkozaton, online vagy a társkártya-igénylő lapon a megjelölt közeli hozzátartozónak (házastársnak, gyermekeknek, szülőknek, nagyszülőknek, élettársnak, stb.).

A társkártya nagy előnye, hogy a családtagok egymástól függetlenül, különböző helyszíneken akár egyazon időben is használhatják kártyájukat. A négyévenkénti kártyacsere itt is 2 500 forint.

  • A Patikapénztárba való befizetéseket jelenleg az alábbiak szerint osztjuk fel:

Éves befizetés Ebből
működési alapba likviditási alapba fedezeti alapba
  5,9%-a 0,1%-a 94%-a