Patika Egészségpénztár
Fórum / Téma: HozzátartozĂłk megadása

Vissza a témákhoz | Új hozzászólás szerkesztése
2. |  Patika Pénztár (823 hozzászólása volt) | 2017-11-07 10:49:59
Tisztelt Pénztártag!
A Pénztárhoz bejelentett közeli hozzátartozó által igénybe vett szolgáltatások is finanszírozhatóak patikakártyával. Ehhez a közeli hozzátartozót a Letölthető dokumentumok között megtalálható „Szolgáltatásra jogosult bejelentő” című nyomtatványon szükséges bejelenteni.
A számla vevő rovatában szerepeljen a Patika Egészségpénztár neve és címe, valamint az Ön neve, és patikakártya száma. Közeli hozzátartozó részére történő vásárlás esetén a hozzátartozó neve is feltüntethető.
Üdvüzlettel:
Válaszírás a fentire
1. |  antalm (2 hozzászólása volt) | 2017-11-06 15:40:52
Tisztelt Pénztár!

Ha jól értesültem, akkor a Patika Pénztárnál nem lehet megadni kedvezményezettek listáját (leszámítva az önsegélyező pénztár szolgáltatásait, pl. a beiskolázási támogatást, ahol bejelentőlapon kell a gyerekeket bejelenteni a pénztárnál).

Ha a feleségem vagy az édesanyám vásárol gyógyszert vagy vesz igénybe szolgáltatást, akkor a Patika pénztár neve és címe, a hozzátartozó/házastárs neve és az én kártyaszámom szerepeljen a számlán? Ha nem adok meg kedvezményezetti listát, akkor honnan fogják tudni, hogy az illető valóban egyenesági rokonom vagy a házastársam? Vagy nem szükséges tudniuk, a káryaszám alapján be tudják fogadni így is a számlát és az én felelősségem, hogy csak olyan hozzátartozó számlája legyen beküldve, akit a vonatkozó törvény enged?
Vagy esetleg a számlát ilyenkor is a patika pénztár nevére és címére és az én nevemre és kártyaszámomra kell kiállítatni, nem a hozzátartozó nevére?

Válaszukat előre is köszönöm!
Válaszírás a fentire

Új hozzászólás
Hozzászólás szövege:
Hozzászóló neve:
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a fórumhoz!
Hozzászóló jelszava:
Regisztrálni a témák alatti "regisztráció" gombbal tud!

Lap tetejére ugrás