Patika Egészségpénztár
Fórum / Téma: kontaktlencse

Vissza a témákhoz | Új hozzászólás szerkesztése
12. |  Patika Pénztár (823 hozzászólása volt) | 2015-02-10 11:26:40
Válasz a 11. hozzászólásra.
Tisztelt Pénztártag!

Közvetlen hozzátartozó által igénybevett szolgáltatásokat lehet patikakártyával finanszírozni, így gyermek részére a kontaktlencsét is.
Orvosi igazolást / javaslatot kiállíthatja az optikában rendelő optometrista (az orvosi javaslat megtalálható a honlapon a Letölthető dokumentumok között).
A számla vevő rovatában szerepeljen a Pénztár neve és címe és a tag neve, kártyaszáma.
Kérjük, a számlát a honlapon, a Letölthető dokumentumok között található nyilatkozattal (Elszámolásra beküldött számláról rendelkező nyilatkozat) együtt küldje el Pénztárunkhoz. Kérjük, ebben az esetben a nyilatkozaton tüntesse fel a hozzátartozó nevét is, hogy családtag részére vásárolt.

Üdvözlettel:
Patikapénztár
Válaszírás a fentire
11. |  Gyöngyi1234 (1 hozzászólása volt) | 2015-02-09 12:28:22
Tisztelt Patikapénztár!
A párom kártyájára szeretnénk a lányának kontaktlencséket venni. Eddig szemüvege volt, úgy tudom, hogy el kell menni egy optikába, ahol az orvos majd kitalálja, milyet kellene hordani (minőségre és tartósságra értem).
Ha jól értem van lehetőség egészségpénztári kártyára igénybe venni ezt a szolgáltatást, illetve magát a lencséket. Olvastam a korábbiakban, hogy csatolni kell valamiféle orvosi véleményt. Ez lehet csak az optikában lévő szakorvos véleménye, vagy mindenképpen kórházi rendelésen, szemészeten lévő orvosé kell, hogy legyen? Illetve a fenti esettel kapcsolatosan mire kell még figyelni? Mit kinek a nevére kell kiállítani, vagy egyebek. Köszönettel Farkasné
Válaszírás a fentire

Új hozzászólás
Hozzászólás szövege:
Hozzászóló neve:
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a fórumhoz!
Hozzászóló jelszava:
Regisztrálni a témák alatti "regisztráció" gombbal tud!

Lap tetejére ugrás