Patika Egészségpénztár
Információ leendő szolgáltatóink számára

"A PATIKAKÁRTYA A SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE A BETEGEK ÉRDEKÉBEN"

A Patika Egészségpénztár a gyógyszerészek által alapított, az 1993. évi XCVI. törvény alapján működő egészségpénztár. Az alapítók vállalkoztak arra a kihívásra, hogy tagjaink számára – költségkímélő módon - megszervezzük azokat a szolgáltatásokat, amelyekre az OEP egyre csökkenő támogatása miatt jelenleg is sokat és a jövőben várhatóan egyre többet költünk.

Szolgáltatási palettánkat a jogszabályi keretek kitöltésével, tagjaink igényeinek megfelelően szervezzük, így jelenleg az alábbi területeken vagyunk jelen: patika, optika, gyógyászati segédeszköz, orvosi ellátás, sporteszköz, vagyis minden, amit az OEP nem, vagy részben finanszíroz.

A patikakártya legfontosabb előnye, hogy a család folyamatosan felmerülő egészségügyi kiadásait egyszerűen, kényelmesen, árkedvezménnyel finanszírozza. Mindezt egy olyan független pénztárnál, amely bizonyítottan ügyel a tagok pénzére, folyamatosan bővül és fejleszt.

Pénztártagjaink családtagjaik részére is válthatnak patikakártyát, amely – a banki társkártyákkal azonos módon ugyanahhoz a számlához kapcsolódik, így az egész család egészségügyi kiadásait lehet finanszírozni.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük jelentkezzen online vagy juttassa el hozzánk kitöltve a nyomtatható "Jelentkezési lapot”. Legkésőbb 10 napon belül jelentkezünk a szükséges szerződésekkel, tudnivalókkal és információkkal, így arra lehet számítani, hogy a teljes csatlakozás, beleértve a banki terminál patikakártya elfogadásának a telepítő által történő beállítását is, körülbelül 1 hónapot vesz igénybe.

Őszintén bízunk abban, hogy Ön is - könnyítve a betegek terheit, egyben megőrizve mindannyiunk egészségét - csatlakozik a Patikapénztárhoz, a szolgáltatók szövetségéhez.

 

 Online jelentkezés

Nyomtatható jelentkezési lap