Patika Egészségpénztár
Egészségbiztosítás a Patikapénztár tagjainak

Betegen gyakran érezzük magunkat kiszolgáltatottnak, sokszor heteket kell várni egy vizsgálatra, vagy saját jövedelemből fizetett magánorvoshoz megyünk. Az ilyen helyzeteket könnyíti meg az egészségbiztosítás, amely keretében szakember szervezi meg az egészségügyi ellátásunkat a biztosítás terhére.

Allianz Hungária Zrt. ajánlata  

Ha Ön korábban a munkáltatójától kapott célzott támogatás révén volt biztosított, itt találja az Önnek szóló ajánlatunkat.

Biztosított lehet minden 16–65 év közötti pénztártag, aki nyilatkozatban vállalja a havi biztosítási díj megfizetését. A biztosítás kiterjeszthető a pénztártag 65 évesnél nem idősebb szolgáltatásra jogosult közeli hozzátartozójára is.

A csoportos biztosítási szerződés szerinti biztosítottak alapján meghatározott biztosítási díjat a Patikapénztár havonta fizeti meg a biztosítónak. A havi díjak megfizetésének esedékessége a tárgyhónap 1. napja. Kérjük, gondoskodjon arról, hogy a számláján minden hónap 1-én rendelkezésre álljon a biztosításhoz szükséges fedezet. Használja ki a Megbízás rendszeres bankkártyás levonásra szolgáltatásunkat, hogy ne fordulhasson elő, hogy a biztosítása fedezethiány miatt megszűnik. A befizetés összegének meghatározásakor kérjük, vegye figyelembe a Pénztár 6%-os működési költségét.

Mit kapok a magánbiztosítással?

  • Nem kell az egészségügy útvesztőjében bolyongani, nem küldenek egyik helyről a másikra anélkül, hogy a problémámat megoldanák.
  • A tünetek megjelenését követően néhány napon belül hozzájutok a megfelelő orvosi ellátáshoz.
  • A betegút-szervező, jelen esetben a Teladoc Kft. megszervezi számomra az ellátást az általam preferált időpontra. Erről e-mailben vagy telefonon kapok tájékoztatást.
  • Nem kell zsebből fizetni a laborvizsgálatokért, a diagnosztikai vizsgálatokért vagy a vizitért. Mindezt a biztosító fizeti a szolgáltatónak a biztosítási szerződésben meghatározott limitek szerint.
  • A magánegészségügyben az orvosnak van ideje rám, választ kapok a kérdéseimre.
  • Nincs várólista, nincs hálapénz.

Melyik biztosítást válasszam?

Allianz Hungária Zrt. ajánlata