13 ezer partnerünknél biztosítjuk a gyógyulást

Megújult a Patikapénztár oldalán a szolgáltatókereső. A szolgáltató neve, irányítószáma és a lehetséges fizetési módok szerint is válogathat a közel 13 ezer partnerünk között.


2023-03-06

A pénztárak közötti választás egyik döntő szempontja, hogy az adott kasszában felhalmozott megtakarítást hány helyen költhetik el a tagok. A Patikapénztár a több mint 20 éves fennállása alatt folyamatosan bővítette a partnerei számát és regionális lefedettségét. Ahogy felbukkan egy új magánklinika az ország bármely pontján kollégáink azonnal megkeresik, de a tagjaink ajánlása révén is dinamikusan bővül a hálózatunk. 

Az egészségpénztárakat összehasonlító BiztosDöntés.hu szerint az érdeklődők leggyakrabban a pénztárak nagysága és az általuk levont költségek alapján állítják sorba az intézményeket. Ezek tényleg fontos szempontok, de még nem garantálják azt, hogy a tagok a legjobban tudják kihasználni az ott gyűjtött megtakarításukat. 

A pénztárak által kínált kényelmi szolgáltatások, a digitalizációban elért eredményeik és a minél több szerződött üzleti partner is sokat nyom a latba, ha azt nézzük, adott pénztár tagjai mennyire elégedettek a kassza szolgáltatásaival.

A Patikapénztár az elmúlt években minden erőforrását a kényelmi szolgáltatások és a digitálisan intézhető ügyek bővítésére fordította. Januárban bevezettük az ÉnPénztáram hűségprogramot, márciustól pedig elindult a Mesterkártya. A sornak messze nincs vége: az első félév második felében elindul a Patikapénztár app és hamarosan időpontot is lehet foglalni az oldalunkon a kiválasztott orvoshoz, szolgáltatóhoz, ami újabb mérföldkő a tagjaink biztonságos és kényelmes kiszolgálásához vezető úton.

Borítókép: created by www.freepik.com/rawpixel

Ezek is érdekelhetik...

Tavaszi megújulás kedvezményes áron
Tavaszi megújulás kedvezményes áron

Három speciális szűrőcsomagot és a vizsgálatok árából 10% kedvezményt biztosít az Affidea Magyarország a Pénztár tagjainak.

Elolvasom
Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására
Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására

A leggyorsabb tagjaink már költhetik is az adó-visszatérítésüket. A NAV az adóbevallás véglegesítését követő 30 napon belül utalja az összeget.

Elolvasom
Az egészség is versenyképességi tényező
Az egészség is versenyképességi tényező

A jegybank versenyképességi jelentése szerint két helyet rontottunk az EU 27 országának versenyképességi rangsorában. A 19. helyen állunk többek között a rossz egészségügyi mutatók miatt.

Elolvasom
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?

A magánegészségügyi szolgáltató egyik tagadhatatlan előnye, hogy a vizsgálat időpontját a munkaidőnkhöz igazíthatjuk.

Elolvasom
Itt a szabadtéri sportok ideje!
Itt a szabadtéri sportok ideje!

A szabadtéri sportolás nemcsak szórakoztató, de számos pozitív hatása is van a szervezetünkre. Ilyenkor azonban a sérülés veszélye is megnő.

Elolvasom