13 ezer partnerünknél biztosítjuk a gyógyulást

Megújult a Patikapénztár oldalán a szolgáltatókereső. A szolgáltató neve, irányítószáma és a lehetséges fizetési módok szerint is válogathat a közel 13 ezer partnerünk között.


2023-03-06

A pénztárak közötti választás egyik döntő szempontja, hogy az adott kasszában felhalmozott megtakarítást hány helyen költhetik el a tagok. A Patikapénztár a több mint 20 éves fennállása alatt folyamatosan bővítette a partnerei számát és regionális lefedettségét. Ahogy felbukkan egy új magánklinika az ország bármely pontján kollégáink azonnal megkeresik, de a tagjaink ajánlása révén is dinamikusan bővül a hálózatunk. 

Az egészségpénztárakat összehasonlító BiztosDöntés.hu szerint az érdeklődők leggyakrabban a pénztárak nagysága és az általuk levont költségek alapján állítják sorba az intézményeket. Ezek tényleg fontos szempontok, de még nem garantálják azt, hogy a tagok a legjobban tudják kihasználni az ott gyűjtött megtakarításukat. 

A pénztárak által kínált kényelmi szolgáltatások, a digitalizációban elért eredményeik és a minél több szerződött üzleti partner is sokat nyom a latba, ha azt nézzük, adott pénztár tagjai mennyire elégedettek a kassza szolgáltatásaival.

A Patikapénztár az elmúlt években minden erőforrását a kényelmi szolgáltatások és a digitálisan intézhető ügyek bővítésére fordította. Januárban bevezettük az ÉnPénztáram hűségprogramot, márciustól pedig elindult a Mesterkártya. A sornak messze nincs vége: az első félév második felében elindul a Patikapénztár app és hamarosan időpontot is lehet foglalni az oldalunkon a kiválasztott orvoshoz, szolgáltatóhoz, ami újabb mérföldkő a tagjaink biztonságos és kényelmes kiszolgálásához vezető úton.

Borítókép: created by www.freepik.com/rawpixel

Ezek is érdekelhetik...

Ezután a lépés után soha nem nullázódik az egyenlege
Ezután a lépés után soha nem nullázódik az egyenlege

Márciustól aktiválható a Mesterkártya, amelynek köszönhetően a pénztártag megbízása alapján automatikusan feltöltjük a pénztári egyenlegét, ha az 5000 forint alá csökken. A befizetés bankkártyás tranzakció, így nem terheli tranzakciós illeték.

Elolvasom
Figyelem! A jövőben inaktívan postázzuk a patikakártyát
Figyelem! A jövőben inaktívan postázzuk a patikakártyát

A korábbi gyakorlattal ellentétben márciustól inaktív állapotú patikakártyát fog kézhez kapni. Így nem kell az ajánlott küldemény átvételével bajlódni, és az sem fordulhat elő, hogy illetéktelenek kezébe kerül a fizetésre alkalmas egészségpénztári kártya.

Elolvasom
Páciensélmény, amit a magánegészségügy kínál
Páciensélmény, amit a magánegészségügy kínál

Elsősorban a költségek és az orvos személye alapján választanak a betegek magánegészségügyi szolgáltatót, de az adott intézményről kialakított véleményüket számos további tényező befolyásolja. A betegre fordított idő, az empátia és az információk biztosítása állnak az élen.

Elolvasom
Utolérte a jogszabály az életet
Utolérte a jogszabály az életet

Több ponton is változott az egészség- és önsegélyező pénztárak szabályozása. Többnyire technikai jellegű módosításokról van szó, de néhány változás érinti a pénztártagok mindennapi pénztárhasználati szokásait.

Elolvasom
Márciustól a Mesterkártyával színesedik a paletta
Márciustól a Mesterkártyával színesedik a paletta

A Mesterkártya újabb befizetési lehetőség, amely kényelmesebbé teszi az egyéni számlafeltöltést. Így a célzott támogatást kapó munkavállalók is biztosítani tudják, hogy az egyéni egyenlegük se nullázódjon le.

Elolvasom