13 ezer partnerünknél biztosítjuk a gyógyulást

Megújult a Patikapénztár oldalán a szolgáltatókereső. A szolgáltató neve, irányítószáma és a lehetséges fizetési módok szerint is válogathat a közel 13 ezer partnerünk között.


2023-03-06

A pénztárak közötti választás egyik döntő szempontja, hogy az adott kasszában felhalmozott megtakarítást hány helyen költhetik el a tagok. A Patikapénztár a több mint 20 éves fennállása alatt folyamatosan bővítette a partnerei számát és regionális lefedettségét. Ahogy felbukkan egy új magánklinika az ország bármely pontján kollégáink azonnal megkeresik, de a tagjaink ajánlása révén is dinamikusan bővül a hálózatunk. 

Az egészségpénztárakat összehasonlító BiztosDöntés.hu szerint az érdeklődők leggyakrabban a pénztárak nagysága és az általuk levont költségek alapján állítják sorba az intézményeket. Ezek tényleg fontos szempontok, de még nem garantálják azt, hogy a tagok a legjobban tudják kihasználni az ott gyűjtött megtakarításukat. 

A pénztárak által kínált kényelmi szolgáltatások, a digitalizációban elért eredményeik és a minél több szerződött üzleti partner is sokat nyom a latba, ha azt nézzük, adott pénztár tagjai mennyire elégedettek a kassza szolgáltatásaival.

A Patikapénztár az elmúlt években minden erőforrását a kényelmi szolgáltatások és a digitálisan intézhető ügyek bővítésére fordította. Januárban bevezettük az ÉnPénztáram hűségprogramot, márciustól pedig elindult a Mesterkártya. A sornak messze nincs vége: az első félév második felében elindul a Patikapénztár app és hamarosan időpontot is lehet foglalni az oldalunkon a kiválasztott orvoshoz, szolgáltatóhoz, ami újabb mérföldkő a tagjaink biztonságos és kényelmes kiszolgálásához vezető úton.

Borítókép: created by www.freepik.com/rawpixel

Ezek is érdekelhetik...

Ünnepeljen a 24 éves Patikapénztárral!
Ünnepeljen a 24 éves Patikapénztárral!

Tömje ki az ÉnPénztáram pénztárcáját a Patikapénztár születésnapi játékában november 13–19. között. Akár a karácsonyfa alá kerülő ajándékok egy részét is beszerezheti a születésnapi héten, hogy megszerezze az extra hűségpontokat.

Elolvasom
Negyedévről negyedévre duplázódik a hozamunk
Negyedévről negyedévre duplázódik a hozamunk

A harmadik negyedév végén már 4,41%-os hozamot ért el a Pénztár a befektetésein, aminek köszönhetően összesen idén már 8,7%-os hozamot tudtunk realizálni tagjaink megtakarításain. Ebben a negyedévben további emelkedésre számítunk.

Elolvasom
Használja ki a prevenciós szűrővizsgálatra járó adó-visszatérítést
Használja ki a prevenciós szűrővizsgálatra járó adó-visszatérítést

Megújítottuk a letölthető orvosi javaslat-nyomtatványunkat tagjaink kérésére. Így nagyon egyszerűvé vált a Pénztár által nyújtható egészségmegőrzést elősegítő, prevenciós szűrővizsgálatok után járó 10%-os szja-visszatérítés érvényesítése.

Elolvasom
Novemberben is érdemes benézni a pénztárboltba!
Novemberben is érdemes benézni a pénztárboltba!

Ha nincs ideje üzletről üzletre járni, de szüksége lenne valamilyen gyógyászati segédeszközre, ugorjon be a Patikapénztár webshopjába, ahol patikakártyával is tud fizetni. Ízelítő a kínálatból.

Elolvasom
MNB: kevés egészségpénztári szolgáltatással élnek a magyarok
MNB: kevés egészségpénztári szolgáltatással élnek a magyarok

A magánegészségügyi szférában is érezhető a válság, erről készített felmérést az MNB. Ennek kapcsán a Jazzy Business Class című műsorban az MNB felügyeleti szóvivője elmondta, nagyon kevés szolgáltatást veszünk igénybe az egészség-önsegélyező pénztárakon, biztosítókon vagy munkáltatókon keresztül.

Elolvasom