A Pénztárbolt nyári ajánlata tagjainknak

Hamarosan minden arra jogosult pénztártagunk számláján ott lesz a tavalyi befizetései alapján járó adójóváírás. Összegyűjtöttünk néhány hasznos terméket a Pénztárbolt kínálatából, amelyek az ön háztartásából sem hiányozhatnak.


2023-06-05

Május 22-ig lehetett legkésőbb kiegészíteni az szja-visszatérítésről való rendelkezéssel a NAV által készített adóbevallás-tervezetet. Az adóhatóságnak 30 nap áll a rendelkezésére, hogy a hiánytalanul kitöltött bevallás alapján elutalja az önnek járó adóvisszatérítést. Ha a NetPénztárban beállította, hogy kapjon ingyenes értesítést a jóváírásról, azonnal látja, ha már költheti az összeget patikakártyájával. A Pénztárboltban ezt kényelmesen, online megteheti. Emellett azt se felejtse el, hogy a befizetett szja-ból visszakapott forintokat akár az önsegélyező szolgáltatásokra is felhasználhatja azonnal.

A Pénztárbolt ajánlata tagjainknak:

IPS multifunkciós kozmetikai készülék

Hordozható (akkumulátorról működő), kozmetikai kezelésekre való készülék. A természetes fizikai energiákat használja a bőrsejtek vitalitásának elősegítésére, a vérkeringésének felgyorsítására, valamint a kollagén és az oxigénellátás képességének erősítésére, az anyagcsere javítására, a pattanások és a foltok csökkentésére, hogy a bőr visszanyerje hibátlan és fiatalos állapotát. 

Naturtex Medisan matracvédők

A Medisan matracvédő megóvja a matracot a szennyeződésektől, használatával jelentősen meghosszabbítható annak élettartama. A steppelt matracvédő négy sarkán gumipánt van, így könnyen és gyorsan rögzíthető. 95°C-on főzhető termék, ezáltal kiválóan alkalmas kórházi, otthoni betegápolási vagy fokozott higiéniát igénylő célokra. 

Mágneses térdpánt turmalinnal

Ergonomikus formáját a térdízület anatómiájának figyelembevételével tervezték. Optimális, stabil alátámasztást nyújt a patellának, rugalmas pántjaival könnyedén méretre igazítható. A pánt két oldalán - az anatómiailag fontos pontokon - egy-egy darab nagy energiájú, kb. 1800-2000 Gauss erősségű mágneskorongot tartalmaz.       

Beurer BM 81 bluetooth vérnyomásmérő

Innovatív kialakításának köszönhetően a készülék közvetlenül a mandzsettán helyezkedik el, így nincs szükség tömlőre. Az easyLock zárómechanizmus segítségével tökéletesen illeszkedik a karra és a biztosan rögzül. A mérési értékek Bluetooth kapcsolattal áttölthetők az ingyenes „beurer HealthManager Pro” telefonos alkalmazásba.

Borítókép: created by www.freepik.com/snowing

Ezek is érdekelhetik...

Tavaszi megújulás kedvezményes áron
Tavaszi megújulás kedvezményes áron

Három speciális szűrőcsomagot és a vizsgálatok árából 10% kedvezményt biztosít az Affidea Magyarország a Pénztár tagjainak.

Elolvasom
Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására
Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására

A leggyorsabb tagjaink már költhetik is az adó-visszatérítésüket. A NAV az adóbevallás véglegesítését követő 30 napon belül utalja az összeget.

Elolvasom
Az egészség is versenyképességi tényező
Az egészség is versenyképességi tényező

A jegybank versenyképességi jelentése szerint két helyet rontottunk az EU 27 országának versenyképességi rangsorában. A 19. helyen állunk többek között a rossz egészségügyi mutatók miatt.

Elolvasom
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?

A magánegészségügyi szolgáltató egyik tagadhatatlan előnye, hogy a vizsgálat időpontját a munkaidőnkhöz igazíthatjuk.

Elolvasom
Itt a szabadtéri sportok ideje!
Itt a szabadtéri sportok ideje!

A szabadtéri sportolás nemcsak szórakoztató, de számos pozitív hatása is van a szervezetünkre. Ilyenkor azonban a sérülés veszélye is megnő.

Elolvasom