A nyaralás előtt is érdemes bekukkantani a pénztárboltba

Még a jól megtervezett utazást is beárnyékolhatja egy váratlan sérülés a nyaralás alatt vagy az utazás fáradalmai. A webshopunkban számos az egészségpénztárban elszámolható terméket talál, amellyel felkészülhet a kellemetlenségekre.


2024-06-05

Nyaraláskor általában több időt töltünk a szabadban, fizikailag aktívabbak vagyunk, többet sétálunk a szokásosnál. Ez jót tesz a lelkünknek és a testünknek is, de a pozitív élményeket beárnyékolhatja egy nem várt sérülés vagy a fizikai terhelés következtében jelentkező fájdalom. A Pénztárboltban mindenre van gyógyír!

TULI'S Fájdalomcsökkentő talpbetét

A boltozatemelés ideális a lúdtalp okozta fájdalom, a TULI’S szabadalmaztatott többrétegű cellás technológiája pedig a sarokfájdalom enyhítésére. A sarokcsont és az előláb alatti speciális párnák rugalmas alátámasztást biztosítanak, a 4°-os szögben kifelé döntött saroktámasz elősegíti a helyes testtartást és járásképet. Ultra vékony kialakítása és könnyű súlya miatt szinte minden típusú lábbeliben kényelmes viselet.

Sport térdszorító stabilizáló pántokkal

Ideális sporttevékenységekhez, hiszen speciális, légáteresztő anyagból készült. A felső részen található csúszásgátló szilikonos gumibetét csökkentheti a szorító elmozdulását. A kompressziós hatás stabillá teszi a tartást, így segítheti a sérülések utáni regenerációt. A térdízület anatómiájához igazodó, egyedi szövési technikával készült anyag kifejezetten rugalmas és tartós.

Physicool IceWrap kompressziós hűtőbandázs

Az Ice Wrap-et úgy tervezték, hogy gyors hűtőhatást fejtsen ki és kompressziót biztosítson bármely testrészen. Egyszer használatos és anyagában öntapadó bandázs. Használata ajánlott, ha gyors megoldásra van szükség egy hirtelen sérülés esetén.

Memóriahabos anatómiai nyakpárna

A Memory réteg segítségével egyenletesen oszlik el a nyak és a fej terhelése, sehol nem szorulnak el az erek, ezáltal jó vérkeringést biztosít. Kiképzésének köszönhetően kényelmessé teszi a hosszú ideig tartó, stabil pozíciókat, tehermentesíti a nyakizmokat. Utazáshoz, TV nézéshez ajánlott.

Borítókép: created by www.freepik.com

Ezek is érdekelhetik...

Felgyorsítjuk számlás vásárlásai visszafizetését
Felgyorsítjuk számlás vásárlásai visszafizetését

Hamarosan induló újdonságunknak köszönhetően akkor sem kell lemondjon készpénzfizetési számlája teljes összegéről, ha a benyújtás pillanatában nincs elegendő egyenlege a teljes összeg kiutalásához.

Elolvasom
Rendszerfrissítés a Pénztárnál
Rendszerfrissítés a Pénztárnál

Pénztártagjaink minél gyorsabb és hatékonyabb kiszolgálása érdekében megújul a Pénztár informatikai rendszere. Az átállásnak köszönhetően a jövőben még több digitális élményt ígérünk.

Elolvasom
Sárga csekk helyett fizessen bankkártyával
Sárga csekk helyett fizessen bankkártyával

Pénztártagjaink túlnyomó többsége az oldalunkon bankkártyával tölti fel a számláját, azonban még mindig sokan ragaszkodnak a sárga csekkhez. A lassanként kivesző fizetési mód számtalan hátránnyal jár.

Elolvasom
Gondoljuk újra a napozási szokásainkat és a barnulás kultúráját!
Gondoljuk újra a napozási szokásainkat és a barnulás kultúráját!

A Magyar Dermatológiai Társulat háromszintű védekezést javasol a bőrrák ellen. A szakértők határozott álláspontot képviselnek az esztétikai célú napozással, szoláriumhasználattal szemben, nyomatékosítják az önvizsgálat és az egyéni rizikók tudatosításának jelentőségét.

Elolvasom
Új értelmet adunk a céges juttatásnak
Új értelmet adunk a céges juttatásnak

A munkáltató üzleti érdeke, hogy támogassa munkavállalói egészségmegőrzését. Az új részletkifizetés szolgáltatás ezt teszi minden eddiginél hatékonyabbá.

Elolvasom