Februári ízelítő webshop-kínálatunkból

Számtalan új termék közül válogathat kényelmesen, otthonról a Pénztárboltban. Fizessen patikakártyájával és használja ki a 20% adó-visszatérítést az egészséges életet szolgáló eszközökre.


2024-02-05

Egyre több mindent vásárolunk az interneten, legyen szó élelmiszerről, műszaki cikkekről, bútorról. A webes vásárlásnál a legkényelmesebb és legolcsóbb megoldás, ha bankkártyával fizetünk. Miért ne szerezhetnénk be az egészségpénztárban elszámolható termékeket patikakártyával? Erre ad lehetőséget a Pénztárbolt, ahol számtalan egészségmegőrző termék közül választhatunk.

Íme, a Pénztárbolt februári ajánlata:

B-Cure Laser Classic lágylézer készülék

Az 1. lézerosztályba tartozó otthoni lágylézer készülék hatékonyan alkalmazható mozgásszervi eredetű fájdalmak csökkentésére, egyes sebek, fekélyek, hegek gyógyítására. Fájdalomcsillapító, sebgyógyulást serkentő, duzzanat és gyulladás csökkentő kezelések, bőrgyógyászati kezelések.

QMED Mini masszázspisztoly

Mind az élsportolók, mind az ülő munkát végző személyek, mind pedig azok, akik hátfájástól szenvednek, értékelik a Qmed Mini masszázspisztoly használatából adódó előnyöket. A többféle sebességi opciónak és a 4 különböző alakú fejnek köszönhetően a készülék szinte bármely testtájon alkalmazható.

QMED Bamboo&Gél ülő- és hátpárna

Az ülőmunka során az izmok a törzset, a nyakat és a tarkót kénytelenek fix helyzetben tartani, ami csökkenti a véráramlást és állandó feszültséget okoz a gerinc alsó részén, valamint a comb- és a fenék izomzatában. A Bamboo-Gél ülő- és hátpárna maximális támogatást nyújtva elősegíti a helyes testtartást tartós ülőhelyzetben. Kombinálva a kontúrozott és ergonomikus kialakítást a gyártás során, lehetőség van a párna két síkban történő használatára.

SaltDome sóterápiás készülék

A SaltDome sóterápiás készülék sóoldatból állít elő kis mennyiségű sópermetet, de nem befolyásolja a szoba páratartalmát. A készülék előnye, hogy nincs drága sóbetétje, bármely adalékmentes kősóval használható, így működtetése olcsó. Ajánlott légúti betegségek, allergiás tünetek enyhítésére, kezelésére.

Borítókép: created by www.freepik.com/ijeab

Ezek is érdekelhetik...

Megújult a patikakártya
Megújult a patikakártya

A 25 éves jubileumát ünneplő Patikapénztár megújította a kártyáját. A február 1-től kibocsátott kártyák a pénztártag, pénztár és szolgáltató szoros együttműködését jelképezik.

Elolvasom
2024-ben indul a Humán Immun Projekt
2024-ben indul a Humán Immun Projekt

A globális felmérésben az emberi immunrendszer sajátosságainak megismerését tűzték ki célul. A hatalmas projekt a tervek szerint 2033-ig tart.

Elolvasom
Az egészségügyet tartják a legaggasztóbbnak a magyarok
Az egészségügyet tartják a legaggasztóbbnak a magyarok

Az elmúlt években változatlanul az egészségügy helyzete aggasztja leginkább a hazai lakosságot, mutat rá a 24.hu az Ipsos felmérésére hivatkozva.

Elolvasom
A bőrrák ellen egész életen át védekezni kell
A bőrrák ellen egész életen át védekezni kell

Az adatok alapján a hazai bőrgyógyászok azzal számolnak, hogy a két évtized alatt majdnem megduplázódott bőrrákos betegszám tovább fog növekedni, és elsősorban a leginkább érintett, 50 év feletti korosztályoknál.

Elolvasom
Létezik a „minden az egyben” családbarát juttatás
Létezik a „minden az egyben” családbarát juttatás

2020 óta nő a családbarát munkahelyi juttatások száma a szervezeteknél. Kattintson, ha szeretné megtudni, hogy mi az, ami a családbarát intézkedésnek számító szinte valamennyi juttatást egyben kínálja.

Elolvasom