Januártól a munkáltatói befizetés is hűségpontot ér tagjainknak

Elindult az ÉnPénztáram! A pénztári szektorban egyedülálló pontgyűjtő hűségprogramban a munkáltatói befizetések is pontot hoznak a tagjainknak. Így még inkább megéri a patikás tagság támogatása.


2023-01-06

A Patikapénztár mostantól még több lehetőséget tartogat a tagjai számára. Az ÉnPénztáramban a kereskedelemben megszokott hűségprogramokhoz hasonló módon gyűjthetik tagjaink a befizetések után járó pontokat, amelyeket azután egészségforintokra válthatnak.

hűségprogrammal a vállalatok is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy munkavállalóik a maximumot hozzák ki a patikakártyájukból!

3 pontot ér 1000 forintonként az egyéni tagdíj vagy a munkáltatói tagdíj-hozzájárulás a minimális tagdíj összegéig. 
5 pontot ér 1000 forintonként az egyéni tagdíj vagy a munkáltatói tagdíj-hozzájárulásnak a minimális tagdíjon felüli része. 
1 pontot ér 1000 forintonként a célzott támogatás.

Pontbeváltás 2023. február 1-től

Alapvetően öt hűségpont egy egészségforintot ér, azonban bizonyos időszakokban, egy-egy promócióhoz kötődően megsokszorozzuk a pontok értékét. A pénztártagok egy-egy sikeres patikakártyás vásárlást követően tudják beváltani a pontjaikat, de a fő- és társkártya gyártásának költségét is csökkenthetik utólag. A részletekről itt tájékozódhat.

Önnek munkáltatóként nincs teendője, ha a munkavállalója csatlakozott a programhoz, a céges juttatások után is automatikusan jóváíródnak a pontok. A csat lakozás egyszerű, mindössze a pénztártagok NetPénztárban való regisztrációjához kötött. Később ugyanitt, az ÉnPénztáram ♥ menüpontban követhetik az aktuális pontegyenlegüket vagy rendelkezhetnek a pontok beváltásáról, amivel csökkenthetik a patikakártyás költéseik összegét.

Már a regisztráció is pontot ér, ahogyan a tagdíj rendszeres és időben való befizetése is. Minél magasabb összeget fizet be valaki egyénileg vagy kér a munkáltatójától tagdíj-hozzájárulásként, annál több pontot írunk jóvá. Pont jár azért is, ha valaki feliratkozik a hírlevelünkre vagy elektronikusan kéri az adóigazolását. Ha ezek közül bármelyiket korábban megtette a pénztártag, a regisztráció során megkapja az ezért járó hűségpontokat.

Bevezetéskor járó bónuszpontok

A gyorsaság extrapontokat ér! Ha a pénztártag a program indulását követő 3 hónapon belül regisztrál az ÉnPénztáramra, minden 100. (100., 200., 300. stb) regisztrált 500 extrapontot kap. Ha valaki kitölti az oldalunkon elérhető kérdőívet 2023. január 23-ig, 250 extraponttal gazdagodhat. A részletekről itt tájékozódhat.

Borítókép: created by www.freepik.com/pch vektor

Ezek is érdekelhetik...

Az átlagnál egészségesebben élnek tagjaink
Az átlagnál egészségesebben élnek tagjaink

Tagjaink körében végzett felmérésünkből kiderült, a válaszadók saját megítélésük szerint egészségesen élnek és az országos átlagnál egészségesebbnek érzik magukat.

Elolvasom
Hamarosan pénz érkezhet az egészségpénztári számlájára!
Hamarosan pénz érkezhet az egészségpénztári számlájára!

A napokban kapja kézhez vagy – ha korábban az elektronikus iratkezelést választotta – már letöltheti a NetPénztárban az éves egyéni számlaértesítőt és az adó-visszatérítéshez szükséges adóigazolást. Minél korábban véglegesíti az szja-bevallását, annál korábban érkezik meg az adó-visszatérítés a pénztárba.

Elolvasom
Hűségpont jár az elektronikus adóigazolásért és az egyenlegközlőért! Igényelje most!
Hűségpont jár az elektronikus adóigazolásért és az egyenlegközlőért! Igényelje most!

Igényelje online szolgáltatásunkat, hogy elektronikusan küldhessük önnek az adó-visszatérítéshez szükséges igazolást és az előző évi költéseit mutató számlaértesítőt. Az e-iratra való áttérésért 1000 hűségpontot írunk jóvá az ÉnPénztáramban♥.

Elolvasom
Önt is érintheti: változik a patikás biztosítás díja
Önt is érintheti: változik a patikás biztosítás díja

Az Allianz Hungária Zrt. felülvizsgálta a Patika Egészségpénztárral fennálló csoportos egészségbiztosítási szerződéseit és az elmúlt időszak káralakulására való hivatkozással korrigálta a díjakat 2023. március 1-től. A biztosítási összegek nem változtak.

Elolvasom
Befagyasztottuk a költségeket
Befagyasztottuk a költségeket

Ne feledkezzen meg a havi rendszeres befizetésről és gyűjtse be az ezért járó hűségpontokat! Fontos az összeg és fontos az időzítés is. Februártól pedig nemcsak gyűjtheti a pontokat, hanem beválthatja azokat patikakártyás költései függvényében.

Elolvasom