Karácsony előtt feltétlenül nézzen be a Pénztárboltba!

Talán nincs olyan, akinek ne okozna fejtörést az, hogy kit és mivel ajándékozzon meg. A mi javaslatunk: ajándékozzon egészségmegőrzést szeretteinek otthonából, kényelmesen!


2022-12-05

Sokak egyik legkedvesebb ünnepe a karácsony, ami attól lesz csodálatos, hogy azokkal tölthetjük az időt, akik igazán fontosak nekünk, a családunkkal, barátainkkal. Az illatok, ízek, színek mellett az ajándékozás is szorosan hozzákapcsolódik az ünnephez. Ajándékot adni látszólag könnyű, valójában azonban nehéz megtalálni, hogy kinek mivel tudjuk a legnagyobb örömet szerezni. Az pedig már hab a tortán, ha az örömszerzés mellett valami hasznossal kedveskedünk.

Látogasson el a Pénztárboltba, ahol garantáljuk, hogy bárki számára talál személyre szabott, szuper meglepetést. Egy légtisztítóval, ülőpárnával, matraccal vagy okosórával nemcsak a karácsony estét aranyozzuk be, hanem a következő hetekben, hónapokban is sugározni fog a szeretetünk, hiszen egészséget, egészségmegőrzést adtunk. 

Aki nem szeretne a tömegben bolyongani, felesleges cuccok között keresgélni, annak is jó választás a Pénztár online áruháza, ahol több ezer egészségmegőrző termék közül választhatja ki a tökéletes meglepetést.  

Íme, néhány ajándékötlet a decemberi kínálatból

AIRBI sonic aroma diffúzor

faborítású párásító oázissá varázsolja a szobát. A 300 ml-es tartály feltöltése után (víz és néhány csepp illóolaj keverékével) zajmentes ultrahangos technológiával nemcsak kedvenc illatát, hanem egy kis párát is eloszlat a helyiségben. Tökéletesen alkalmazkodik az Ön hangulatához. A beépített BT hangszóróval lejátszhatja a kívánt zenét, bekapcsolhatja a 7 szín közül legmegfelelőbb világítást és testreszabható az illat terjedésének erőssége is. 

Beurer MG 206 HD shiatsu ülésfeltét

A Shiatsu masszírozó készülékében forgó masszírozó fejek találhatók, amelyek a Shiatsu masszázs nyomó- és gyúró-mozgásait utánozzák. Ez a függőleges irányban mozgó és forgó masszírozó fejekkel rendelkező készülék erőteljes, intenzív mélymasszázst nyújt az egész hátnak.

Beurer BM 28 vérnyomásmérő hálózati adapterrel

Kiváló ár/érték arányú automata vérnyomásmérő. 4 x 30 memóriahely, összes tárolt mérési érték átlaga, univerzális mandzsetta (22 - 42 cm kerületű felkarhoz), arrhythmia-felismerés, Német minőség, 5 év garancia.

Hot&Cool arckezelő készülék EMS technológiával

A készülék mikrovibrációs funkció, LED fotonterápia, továbbá a hősokk-terápia alkalmazásával és az elektromos izomstimuláció révén arcát üdévé és simábbá varázsolja, továbbá hozzájárulhat a megereszkedett bőr feszesebbé tételéhez, a ráncok mélységének csökkentéséhez és kialakulásuknak megelőzéséhez, a bőrhibák eltüntetéséhez, a pórusok összehúzásához és a kollagéntermelés serkentéséhez is.

Tény, a jó ajándékhoz ismerni kell azt, akit megajándékozunk. Nézzen be a Pénztárboltba és engedje, hogy egy-egy termékről eszébe jusson valaki, akinek szeretne örömet szerezni! Fizessen patikakártyájával, így az ajándék ára nem terheli újra a pénztárcáját és még a 20%-os szja-visszatérítés is mérsékli a kiadását. Még a szállítási költséget is rendezheti az egészségpénztári megtakarításából, ha a kosarában minden termék elszámolható az egészségpénztárban.

Borítókép: created by www.freepik.com

Ezek is érdekelhetik...

Tavaszi megújulás kedvezményes áron
Tavaszi megújulás kedvezményes áron

Három speciális szűrőcsomagot és a vizsgálatok árából 10% kedvezményt biztosít az Affidea Magyarország a Pénztár tagjainak.

Elolvasom
Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására
Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására

A leggyorsabb tagjaink már költhetik is az adó-visszatérítésüket. A NAV az adóbevallás véglegesítését követő 30 napon belül utalja az összeget.

Elolvasom
Az egészség is versenyképességi tényező
Az egészség is versenyképességi tényező

A jegybank versenyképességi jelentése szerint két helyet rontottunk az EU 27 országának versenyképességi rangsorában. A 19. helyen állunk többek között a rossz egészségügyi mutatók miatt.

Elolvasom
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?

A magánegészségügyi szolgáltató egyik tagadhatatlan előnye, hogy a vizsgálat időpontját a munkaidőnkhöz igazíthatjuk.

Elolvasom
Itt a szabadtéri sportok ideje!
Itt a szabadtéri sportok ideje!

A szabadtéri sportolás nemcsak szórakoztató, de számos pozitív hatása is van a szervezetünkre. Ilyenkor azonban a sérülés veszélye is megnő.

Elolvasom