Novemberben is érdemes benézni a pénztárboltba!

Ha nincs ideje üzletről üzletre járni, de szüksége lenne valamilyen gyógyászati segédeszközre, ugorjon be a Patikapénztár webshopjába, ahol patikakártyával is tud fizetni. Ízelítő a kínálatból.


2023-11-06

A Pénztárbolt egy speciális internetes áruház, ahol az egészségpénztárban elszámolható termékek között tallózhat. A kínálat nagyon széles, egy helyen megtalálhatóak az alvás kényelmét biztosító kellékek, a divatos és egészséges lábbelik, a fittness eszközök vagy a baba- és gyermekápolási cikkek is. Ami mindegyikben közös, hogy adómentesen megvásárolhatóak a patikapénztári megtakarításából. Sőt, ha itt vásárol, a szállítási díjat is fizetheti patikakártyával.

Íme kiemelt novemberi ajánlatunk:

Beurer MG 320 HD shiatsu légkompresszoros ülésfeltét

A masszírozó készülékben forgó masszírozó fejek vannak, amelyek a Shiatsu masszázs nyomó és gyúró mozgásait utánozzák. Ez a készülék a forgó masszírozó fejeivel erőteljes, intenzív és mélyreható masszírozást végez a teljes testen. Emellett kompressziós masszírozást is kínál a derék területén és az ülésfelületen.

QMED KID AIR párna gyermekeknek

Légáteresztő nyílásokkal ellátott memóriahabos párna. Alacsony profiljának köszönhetően segít egy vonalban tartani a kisgyermek fejét, nyakát és gerincét, és enyhíti a testre nehezedő nyomást. A párna egyaránt alkalmas kis- és nagyobb méretű ágyba.

Veera kompressziós harisnyák

Kiváló minőségű orvostechnikai eszközök, a vénás elváltozások megelőzésére, valamint korai tüneteinek kezelésére szolgálnak. Javítja a vérkeringést, csökkenti a duzzanatot és az elnehezült lábak érzését. Klinikailag tesztelt, tartós, finom tapintású anyagból készültek, melyeket a Silver+ ezüst ion technológia tesz még hatékonyabbá. Kompresszió erősségtől függően ajánljuk ülő, vagy álló munkát végzőknek.

Airfree légtisztító, levegő fertőtlenítő készülékek

Az Airfree levegő fertőtlenítő készülékek hangtalanul semlegesítik a szabadalmaztatott kerámia magján áthaladó levegőben található allergén és légszennyező anyagok 99,99%-át (pollen, állati szőrök, poratka allergén, penészgomba, baktériumok, vírusok, illékony szervesanyagok)!

Borítókép: created by www.freepik.com/gpointstudio

Ezek is érdekelhetik...

Tavaszi megújulás kedvezményes áron
Tavaszi megújulás kedvezményes áron

Három speciális szűrőcsomagot és a vizsgálatok árából 10% kedvezményt biztosít az Affidea Magyarország a Pénztár tagjainak.

Elolvasom
Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására
Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására

A leggyorsabb tagjaink már költhetik is az adó-visszatérítésüket. A NAV az adóbevallás véglegesítését követő 30 napon belül utalja az összeget.

Elolvasom
Az egészség is versenyképességi tényező
Az egészség is versenyképességi tényező

A jegybank versenyképességi jelentése szerint két helyet rontottunk az EU 27 országának versenyképességi rangsorában. A 19. helyen állunk többek között a rossz egészségügyi mutatók miatt.

Elolvasom
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?

A magánegészségügyi szolgáltató egyik tagadhatatlan előnye, hogy a vizsgálat időpontját a munkaidőnkhöz igazíthatjuk.

Elolvasom
Itt a szabadtéri sportok ideje!
Itt a szabadtéri sportok ideje!

A szabadtéri sportolás nemcsak szórakoztató, de számos pozitív hatása is van a szervezetünkre. Ilyenkor azonban a sérülés veszélye is megnő.

Elolvasom