Novemberben is érdemes benézni a pénztárboltba!

Ha nincs ideje üzletről üzletre járni, de szüksége lenne valamilyen gyógyászati segédeszközre, ugorjon be a Patikapénztár webshopjába, ahol patikakártyával is tud fizetni. Ízelítő a kínálatból.


2023-11-06

A Pénztárbolt egy speciális internetes áruház, ahol az egészségpénztárban elszámolható termékek között tallózhat. A kínálat nagyon széles, egy helyen megtalálhatóak az alvás kényelmét biztosító kellékek, a divatos és egészséges lábbelik, a fittness eszközök vagy a baba- és gyermekápolási cikkek is. Ami mindegyikben közös, hogy adómentesen megvásárolhatóak a patikapénztári megtakarításából. Sőt, ha itt vásárol, a szállítási díjat is fizetheti patikakártyával.

Íme kiemelt novemberi ajánlatunk:

Beurer MG 320 HD shiatsu légkompresszoros ülésfeltét

A masszírozó készülékben forgó masszírozó fejek vannak, amelyek a Shiatsu masszázs nyomó és gyúró mozgásait utánozzák. Ez a készülék a forgó masszírozó fejeivel erőteljes, intenzív és mélyreható masszírozást végez a teljes testen. Emellett kompressziós masszírozást is kínál a derék területén és az ülésfelületen.

QMED KID AIR párna gyermekeknek

Légáteresztő nyílásokkal ellátott memóriahabos párna. Alacsony profiljának köszönhetően segít egy vonalban tartani a kisgyermek fejét, nyakát és gerincét, és enyhíti a testre nehezedő nyomást. A párna egyaránt alkalmas kis- és nagyobb méretű ágyba.

Veera kompressziós harisnyák

Kiváló minőségű orvostechnikai eszközök, a vénás elváltozások megelőzésére, valamint korai tüneteinek kezelésére szolgálnak. Javítja a vérkeringést, csökkenti a duzzanatot és az elnehezült lábak érzését. Klinikailag tesztelt, tartós, finom tapintású anyagból készültek, melyeket a Silver+ ezüst ion technológia tesz még hatékonyabbá. Kompresszió erősségtől függően ajánljuk ülő, vagy álló munkát végzőknek.

Airfree légtisztító, levegő fertőtlenítő készülékek

Az Airfree levegő fertőtlenítő készülékek hangtalanul semlegesítik a szabadalmaztatott kerámia magján áthaladó levegőben található allergén és légszennyező anyagok 99,99%-át (pollen, állati szőrök, poratka allergén, penészgomba, baktériumok, vírusok, illékony szervesanyagok)!

Borítókép: created by www.freepik.com/gpointstudio

Ezek is érdekelhetik...

Ünnepeljen a 24 éves Patikapénztárral!
Ünnepeljen a 24 éves Patikapénztárral!

Tömje ki az ÉnPénztáram pénztárcáját a Patikapénztár születésnapi játékában november 13–19. között. Akár a karácsonyfa alá kerülő ajándékok egy részét is beszerezheti a születésnapi héten, hogy megszerezze az extra hűségpontokat.

Elolvasom
Negyedévről negyedévre duplázódik a hozamunk
Negyedévről negyedévre duplázódik a hozamunk

A harmadik negyedév végén már 4,41%-os hozamot ért el a Pénztár a befektetésein, aminek köszönhetően összesen idén már 8,7%-os hozamot tudtunk realizálni tagjaink megtakarításain. Ebben a negyedévben további emelkedésre számítunk.

Elolvasom
Használja ki a prevenciós szűrővizsgálatra járó adó-visszatérítést
Használja ki a prevenciós szűrővizsgálatra járó adó-visszatérítést

Megújítottuk a letölthető orvosi javaslat-nyomtatványunkat tagjaink kérésére. Így nagyon egyszerűvé vált a Pénztár által nyújtható egészségmegőrzést elősegítő, prevenciós szűrővizsgálatok után járó 10%-os szja-visszatérítés érvényesítése.

Elolvasom
MNB: kevés egészségpénztári szolgáltatással élnek a magyarok
MNB: kevés egészségpénztári szolgáltatással élnek a magyarok

A magánegészségügyi szférában is érezhető a válság, erről készített felmérést az MNB. Ennek kapcsán a Jazzy Business Class című műsorban az MNB felügyeleti szóvivője elmondta, nagyon kevés szolgáltatást veszünk igénybe az egészség-önsegélyező pénztárakon, biztosítókon vagy munkáltatókon keresztül.

Elolvasom
24 évesek lettünk! Ebből az alkalomból megajándékozzuk munkavállalóit
24 évesek lettünk! Ebből az alkalomból megajándékozzuk munkavállalóit

A Patikapénztár születésnapi játékában, november 13–19. között a munkáltatók is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a munkavállalóik extra hűségpontokhoz jussanak, és akár a régóta halogatott orvosi vizsgálatra is elmenjenek.

Elolvasom