Ünnepeljen a 24 éves Patikapénztárral!

Tömje ki az ÉnPénztáram pénztárcáját a Patikapénztár születésnapi játékában november 13–19. között. Akár a karácsonyfa alá kerülő ajándékok egy részét is beszerezheti a születésnapi héten, hogy megszerezze az extra hűségpontokat.


2023-11-06

1999. november 17-én gyógyszerészek és pénzügyi befektetők megalapították a Patikapénztárat. 2002-ben a taglétszám már meghaladta a 10 ezer főt, 2006-ban átléptük a 10 milliárd forintos göngyölített bevételt, 2007-ben pedig a 10 milliárd forintos szolgáltatási kiadást. Ugyanebben az évben költöztünk a Bimbó úti székházba, ahol ma is fogadjuk az ügyfeleinket.

Gyógyszerészeti összefogás a betegek érdekében

Az alapítása óta független pénztár jelenleg a szektor negyedik legnagyobb szereplője több mint hatvanezres tagsággal, 12 ezer szerződött szolgáltatóval, 7,5 ezer munkáltató partnerrel. Az elmúlt 24 évben összesen 68 milliárd forint bevételt értünk el és 63 milliárd forint értékben finanszíroztunk tagjainknak szolgáltatásokat. Az alapítók – 165 gyógyszerész – egykori elhatározása, miszerint a „Patikapénztár összefogás a betegek érdekében”, mozgatja ma is a pénztárat. Szeretnénk hozzájárulni a hazai lakosság egészségtudatosságának és öngondoskodási hajlandóságának növeléséhez, hogy minél többen, minél több évet tölthessenek egészségben.

Ennek jegyében november 13–19. között akciót hirdetünk: fizessen be 24 000 forintot és vásároljon legalább 24 000 forintért a patikakártyájával a születésnapi héten, mi pedig megajándékozzuk 12 000 hűségponttal, azaz 2400 forinttal a pénztár 24. születésnapja alkalmából. Az időszakban történő társkártyás vásárlások is beleszámítanak az akcióba!

Ha előrelátó, már most nekifog a karácsonyi ajándékok beszerzésének akár online, a Patikapénztár webshopjában vagy elmegy a régóta halogatott vizsgálatra. A pontokat utólag, az akció lezárást követően írjuk jóvá. Az akcióban az is részt vehet, aki csak most regisztrál az ÉnPénztáram hűségprogramra.

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

Születésnapi hét – szerezzen 12 ezer hűségpontot!

Az akció a 2023. november 13–19. közötti befizetésekre és költésekre érvényes az alábbi feltételek teljesülése esetén:

 • Az akcióban az egyéni fedezeti számlára érkezett befizetések (egyéni és munkáltatói tagdíj-hozzájárulás) vesznek részt.
 • Az akciós pont jóváírásának együttes feltétele, hogy
  • november 13. 00.00 óra és november 19. 24.00 óra között az egyéni fedezeti számlára legalább összesen 24 ezer forint befizetése megtörténjen.
  • november 13. 00.00 óra és november 19. 24.00 óra között legalább összesen 24 ezer forint patikakártyás költés történjen ugyanannak az egyéni számlának a terhére.
 • A vásárlás összegébe az időszak alatt történt társkártyás költések is beleszámítanak.
 • A vásárlás összegébe a célzott egyenleg terhére történő vásárlások nem számítanak bele.
 • Az akcióban csak az ÉnPénztáram hűségprogramra regisztrált tagok vehetnek részt.
 • Az akcióba a patikakártyás költések vesznek részt.
 • Az akcióban nem vesznek részt az időszak alatt vagy korábban benyújtott és az akciós héten kiutalt számlás költések.
 • Ha a születésnapi héten az egyéni fedezeti számlára érkező befizetés összege meghaladja a 24 ezer forintot, a 24 ezer forint feletti részre az ÉnPénztáram hűségprogram Általános Szerződési Feltétele szerint (4.1. pont) járó hűségpontokat írjuk jóvá.
 • Ha a befizetés összege az akció ideje alatt nem éri el a 24 ezer forintot, az ÉnPénztáram Hűségprogram Általános Szerződési Feltétele szerinti pontok járnak a befizetett összegre.
 • Az akcióban a 2023. november 13. 00.00 órát követően és a november 19. 24.00 óráig beérkezett befizetések vesznek részt. Befizetni lehet
  • bankkártyával a www.patikapenztar.hu oldalon 2023. 11. 13. 0:01 és 2023. 11. 19. 23:59 között. Az akciós hűségpontra az a befizetés jogosult, amelyről a visszaigazoló e-mail 2023. 11. 19. 24.00 óráig megérkezik a pénztártag e-mail-fiókjába.
  • átutalással azonnali megbízással a számlavezető bank feltételei szerint, 2023. 11. 13. 0:00 és 2023. 11. 19. 16.00 között.
  • személyesen a CIB Bank fiókjában az akciós héten nyitvatartási időben a Patikapénztár számlaszámára.

Borítókép: created by www.freepik.com/diller

Ezek is érdekelhetik...

Negyedévről negyedévre duplázódik a hozamunk
Negyedévről negyedévre duplázódik a hozamunk

A harmadik negyedév végén már 4,41%-os hozamot ért el a Pénztár a befektetésein, aminek köszönhetően összesen idén már 8,7%-os hozamot tudtunk realizálni tagjaink megtakarításain. Ebben a negyedévben további emelkedésre számítunk.

Elolvasom
Használja ki a prevenciós szűrővizsgálatra járó adó-visszatérítést
Használja ki a prevenciós szűrővizsgálatra járó adó-visszatérítést

Megújítottuk a letölthető orvosi javaslat-nyomtatványunkat tagjaink kérésére. Így nagyon egyszerűvé vált a Pénztár által nyújtható egészségmegőrzést elősegítő, prevenciós szűrővizsgálatok után járó 10%-os szja-visszatérítés érvényesítése.

Elolvasom
Novemberben is érdemes benézni a pénztárboltba!
Novemberben is érdemes benézni a pénztárboltba!

Ha nincs ideje üzletről üzletre járni, de szüksége lenne valamilyen gyógyászati segédeszközre, ugorjon be a Patikapénztár webshopjába, ahol patikakártyával is tud fizetni. Ízelítő a kínálatból.

Elolvasom
MNB: kevés egészségpénztári szolgáltatással élnek a magyarok
MNB: kevés egészségpénztári szolgáltatással élnek a magyarok

A magánegészségügyi szférában is érezhető a válság, erről készített felmérést az MNB. Ennek kapcsán a Jazzy Business Class című műsorban az MNB felügyeleti szóvivője elmondta, nagyon kevés szolgáltatást veszünk igénybe az egészség-önsegélyező pénztárakon, biztosítókon vagy munkáltatókon keresztül.

Elolvasom
24 évesek lettünk! Ebből az alkalomból megajándékozzuk munkavállalóit
24 évesek lettünk! Ebből az alkalomból megajándékozzuk munkavállalóit

A Patikapénztár születésnapi játékában, november 13–19. között a munkáltatók is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a munkavállalóik extra hűségpontokhoz jussanak, és akár a régóta halogatott orvosi vizsgálatra is elmenjenek.

Elolvasom