Webáruházi ajánlónk

Az elmúlt hónapokban megugrott webáruházunk forgalma, aminek a magyarázata egyszerű. Az egyéni befizetések súlyának növekedésével egyre tudatosabban keresik tagjaink a számukra előnyös szolgáltatásokat.


2024-07-05

Hónapról hónapra igyekszünk bemutatni, milyen sokoldalú webáruházi kínálatunk, ahol számos, a mindennapokat egészségesebbé, sportossabbá és komfortosabbá tevő terméket megvásárolhatunk patikakártyával. Ráadásul mindezt az internetes boltok által kínált kényelem mellett: patikakártyás fizetéssel és házhozszállítással.

Válogatásunkkal a kínálta sokszínűségét szeretnénk megmutatni Önnek!

Egy fenntartható és biztonságos újdonság

A Tsuki Cup, egy fenntartható és környezetbarát megoldást a menstruációra! Költséghatékony és hosszútávú alternatívát kínálunk, amely nem csak a pénztárcádat, de a bolygót is kíméli. Biztonságot nyújt minden élethelyzetben, hiszen viselése kényelmes, és nem kell félned a szivárgástól bármilyen aktivitást is végzel.

Airfree légtisztító, levegő fertőtlenítő készülékek

Az Airfree levegő fertőtlenítő készülékek hangtalanul semlegesítik a szabadalmaztatott kerámia magján áthaladó levegőben található allergén és légszennyező anyagok 99,99%-át (pollen, állati szőrök, poratka allergén, penészgomba, baktériumok, vírusok, illékony szervesanyagok)!

Qmed anatómiai tartásjavító ülőpárna

Összetételét tekintve 2 különböző sűrűségű memóriahabot kombináltak a maximális kényelem és megfelelő tartás érdekében. Ajánljuk ülő munkát végzőknek (pl. autós ülés, irodai székek, stb.), vagy akik egészségügyi állapotuk miatt a nap egy részében kerekesszéket használnak, és annak kényelmét kívánják fokozni. Csúszásgátló borítása használat közben a párnát fixen a helyén tartja.

Vivamax kompresszoros inhalátor

A nagy teljesítményű kompresszor a folyékony gyógyszert vagy sóoldatot apró szemcsékké porlasztja, majd sűrített levegő segítségével a tartozék arcmaszkon vagy az orrszondán keresztül juttatja a légutakba. Salvus gyógyvízzel is használható az inhalátor felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt!

Borítókép: created by www.freepik.com/blossomstar

Ezek is érdekelhetik...

Rendszerfejlesztés miatt szolgáltatáskiesés várható
Rendszerfejlesztés miatt szolgáltatáskiesés várható

Megújul a Pénztár informatikai rendszere. Az átállás miatt kimaradást tapasztalhat patikakártyás és digitális szolgáltatásainkban a hónap végén.

Elolvasom
Vakáción a tanévkezdési támogatás
Vakáción a tanévkezdési támogatás

A július 5-én és 6-án kiállított számlákat még el tudja számolni az egészségpénztárban. Ezt követően csak az augusztus 18-tól kiállított számlákat fogadjuk be.

Elolvasom
A kiszáradó porckorongok veszélyesek
A kiszáradó porckorongok veszélyesek

A hátfájás lassan mindennapi életünk állandó velejárójává válik. Az okok megértésével sokat tehetünk egy egészségesebb munkakörnyezet kialakítása felé.

Elolvasom
Várakozáson felüli a beérkezett szja-visszatérítés
Várakozáson felüli a beérkezett szja-visszatérítés

Közel 14%-kal több tagunk örülhet idén az adó-visszatérítésnek 2023-hoz képest. Az szja-jóváírásnak köszönhetően átlagosan 43 ezer forinttal gazdagodtak tagjaink július 1-ig. Az extrapénzt növeli az idén már másodszor felosztott hozam.

Elolvasom
Hamarosan még több adattal segítjük a munkáját
Hamarosan még több adattal segítjük a munkáját

Informatikai fejlesztés miatt július utolsó hetében leáll a NetPénztár: szünetelni fog a bevallásfeltöltés és a belépési nyilatkozatok feltöltése, valamint nem lesz lehetőség a munkáltatói kapcsolattartó adatának módosítására sem.

Elolvasom