Zsebelje be az egészségforintokra váltható hűségpontjait!

Elindult az ÉnPénztáram! Csatlakozzon a pénztári szektorban egyedülálló pontgyűjtő hűségprogramunkhoz és zsebelje be a regisztrációért járó pontjait, amelyeket február 1-től egészségforintokra válthat. Ne késlekedjen, most extrapontokhoz is hozzájuthat.


2023-01-06

A Patikapénztár mostantól még több lehetőséget tartogat a tagjai számára. Az ÉnPénztáramban a kereskedelemben megszokott hűségprogramokhoz hasonlóan gyűjtheti a pontjait, amelyeket azután egészségforintokra válthat. Ez jól hangzik, ugye? Csatlakozzon a hűségprogramunkhoz, és hozza ki a maximumot a patikakártyájából!

Már a regisztráció is pontot ér, ahogyan a tagdíj rendszeres és időben való befizetése is. Minél többet fizet valaki, annál több pontot írunk jóvá. Pont jár azért is, ha valaki feliratkozik a hírlevelünkre vagy elektronikusan kéri az adóigazolását. Ha ezek közül bármelyiket már korábban megtette, a regisztráció során jóváírjuk az ezért járó hűségpontokat. Ha viszont eddig postán küldtük Önnek az adóigazolását és az egyéni számlaegyenleg-kimutatást, ne késlekedjen, ezt a nyilatkozatot küldje vissza most, hogy az ideit már a NetPénztárból tudja letölteni.

A csatlakozás egyszerű, mindössze a NetPénztárban való regisztrációhoz kötött. Később ugyanitt, az ÉnPénztáram♥ menüpontban követheti az aktuális pontegyenlegét vagy rendelkezhet a pontok beváltásáról, amivel csökkentheti a patikakártyás költései összegét.

Pontbeváltás 2023. február 1-től

Alapvetően öt hűségpont egy egészségforintot ér, azonban bizonyos időszakokban, egy-egy promócióhoz kötődően megsokszorozhatja pontjai értékét. Beváltásra sikeres patikakártyás vásárlás esetén van lehetőség 24 órán belül, de a megszerzett pontok a fő- és társkártya gyártásának költségét is csökkenthetik utólag. A részletekről itt tájékozódhat.

Regisztráljon most, a gyorsaság extrapontokat ér!

Borítókép: created by www.freepik.com/benzoix

Ezek is érdekelhetik...

Hogyan neveljük gyermekünket egészségtudatosságra?
Hogyan neveljük gyermekünket egészségtudatosságra?

Sok esetben szülőként későn vesszük észre, hogy milyen fontos lett volna gyermekünk pénzügyi tudatosságának fejlesztése. Ugyanez igaz az egészségtudatosságra is, amelyet szintén érdemes már gyerekkorban kialakítani, fejleszteni.

Elolvasom
Hiteltrükk, ami legális és működik
Hiteltrükk, ami legális és működik

A Pénzcentrum körképében annak járt utána, mennyire jellemző, hogy pénztári megtakarításból fedezze valaki a jelzáloghitele havi törlesztőjének részét esetleg egészét. Miért éri meg? Mert így 20%-kal mérsékelhetjük a hitelterheinket.

Elolvasom
Ingyenes applikációt készített a Semmelweis Egyetem
Ingyenes applikációt készített a Semmelweis Egyetem

A Semmelweis HELP névre hallgató applikáció és weboldal abban nyújt segítséget a szülőknek, hogy a gyermekeik betegsége, vagy balesete (égés, állati harapás, rovarcsípés stb.) esetén mikor kell elindulniuk az ügyeletre, kórházba, illetve otthon hogyan enyhíthetők az észlelt tünetek.

Elolvasom
A gerincgyógyász tanácsai kisiskolások szüleinek
A gerincgyógyász tanácsai kisiskolások szüleinek

Úristen, milyen nehéz a gyerek iskolatáskája! – kiállt fel sok szülő mostanában. Sajnos ilyenkor derül ki, hogy a gyerek által választott trendi modell nem ideális mindennapi viselet. Érdemes megfontolni a gerincgyógyász szakorvos tanácsait táska, íróasztal vagy szék vásárlásakor.

Elolvasom
Étkezés a rohanó hétköznapokban
Étkezés a rohanó hétköznapokban

A mai világban sajnos elég nehéz, bár nem lehetetlen betartani azokat a szabályokat, amelyekkel megőrizhetjük egészségünket – írja a Webbeteg.hu

Elolvasom