Patika Egészségpénztár
Ne hagyja veszni az adót, ha vissza is kaphatja!
A december 31-ig beérkező egyéni egészségforintok és munkáltatói tagdíj-kiegészítés 20%-át a NAV visszautalja a pénztártag adott évre bevallott és befizetett személyi jövedelemadójából. Az e-SZJA rendszer használatával az adóforintok visszaigénylése is csak egy kattintás már.
Idén is hoztuk a tavalyi szupereredményt!
Novemberben sikerült megismételnünk, sőt túlszárnyalnunk a 2018-as rekordunkat: az akciós hónapban befolyó befizetés újfent megközelítette az 1,3 milliárd forintot. Ezzel a tagi hozzájárulások aránya tartósan 60% fölé került a Patika-csoport bevételében.
A hideg ellenére velünk ünnepeltek tagjaink
A Patikapénztár alapításának 20 éves évfordulója alkalmából egészségügyi szűrővizsgálatra, közös játékra és palacsintázásra hívtuk tagjainkat.
Megéri az egészséget támogatni? Igen!
Bár a 2020-as adócsomagot a kormány még nem hirdette ki, a mostani szabályok alapján a munkáltató a SZÉP Kártya három alszámlájával és az egészségpénztárba fizetett célzott támogatással tudja a dolgozók körében a legnagyobb elégedettséget elérni a legkedvezőbb adózással.
Tagjaink többsége teljeskörűen azonosított
Azok a patikás tagok, akik eddig nem mutatták be személyes okmányaikat és nem nyilatkoztak kiemelt közszereplői státuszukról, mától nem tudnak fizetni patikakártyájukkal. Ha a terminál „nem érvényes kártya” üzenettel utasítja el a fizetést, kérjük ellenőrizze az online ügyintézésben, hogy mi a teendője.
Online belépés, online befizetés
Lépjen be a pénztárba otthonról kényelmesen. Az online folyamat gyors, biztonságos és lehetővé teszi, hogy akár még aznap éljen a 20%-os megtakarítással, amit pénztártagként elérhet az egészségcélú kiadásain az szja-visszatérítésnek köszönhetően.
Az egészségpénztári juttatás a legvonzóbb
A munkahellyel kapcsolatos elvárásokat inkább a munkavállalók élethelyzete határozza meg, semmint a generációs különbségek. Az Y vagy a Z generáció gyakran hangoztatott újfajta szemlélete korántsem egyedül meghatározó a munka világában - derül ki egy kutatásból.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!