Itt a szabadtéri sportok ideje!

A szabadtéri sportolás nemcsak szórakoztató, de számos pozitív hatása is van a szervezetünkre. Ilyenkor azonban a sérülés veszélye is megnő.


2024-04-05

Kutatások igazolják, hogy a szabadban töltött idő javítja a hangulatot, csökkenti a stresszt, növeli a fizikai aktivitást és elősegíti a mentális regenerálódást. A tavasz tökéletes alkalom arra, hogy megújuljunk testileg és lelkileg egyaránt – írja az ugorjbe.hu. A Glasgow Egyetem kutatói szerint a zöld területen történő sétálás, futás, kerékpározás vagy bármi más kültéri sport csökkenti a stresszt, sokkal jobban, mint az edzőteremben végzett gyakorlatok. A szabadtéri testmozgásnak 50%-kal több pozitív hatása van a mentális egészségre – mutat rá a skót egészségügyi hivatal kutatása

Ilyenkor azonban a sérülések esélye is nő, ezért körülnéztünk webáruházunkban, hogy patikakártyával milyen eszközöket vásárolhatunk a gyorsabb gyógyulás érdekében.

Physicool hűtőbandázsok ÚJDONSÁG!

A krioterápiás hűtőbandázs használata klinikailag bizonyítottan hatásosabb a jegelésnél. Hatékonyan csökkenti a fájdalmat és a gyulladást. Hatásos sérülések, izomláz és ízületi gyulladás kezelésére. A bandázs a Physicool speciális hűtőfolyadékával van átitatva, többször használható, amint a folyadék elpárolog, csak rá kell fújni a hűtőfolyadékból, vagy a tasakba történő visszahelyezéssel és feltöltéssel a bandázs felszívja a folyadékot.

Sport térdszorító stabilizáló pántokkal

A térdízület anatómiájához igazodó, egyedi szövési technikával készült anyaga kifejezetten rugalmas és tartós. Tépőzáras stabilizáló pántoknak köszönhetően a szorítóerő és a tartás még intenzívebb, így a sérülések veszélye csökkenthető. Speciális légáteresztő anyagból készült, emiatt ideális viselet sporttevékenységekhez. A kompressziós hatás stabillá teszi a tartást, így segíti a sérülések utáni regenerációt.

Naturtex Memory Aloe Vera 7 zónás fedőmatrac

A memory fedőmatrac a test különböző zónáit eltérő keménységgel támasztja alá. Megújítja és komfortosabbá teszi a meglévő matracot, meghosszabbítja annak élettartamát. A termék oldalán található, a Naturtex által kifejlesztett AirPlus-rendszer segítségével kialakított 3D lélegző anyag kiváló légáteresztő-képességgel rendelkezik, így az alvást egyszerre teszi frissítővé és pihentetővé.

evoStim E inkontinencia stimulátor EMG biofeedback

Az evoStim® E professzionális, EMG-biofeedback alapú ETS készülék a stressz, késztetéses és kevert inkontinencia, továbbá a vaginizmus kezeléséhez Az öt fő programcsoport (stressz, késztetéses, kevert, fájdalom és relaxáció), minden csoporthoz Intellistim funkció (az összes többi paraméter módosítása nélkül teszi lehetővé a stimulációs impulzus frekvenciájának megváltoztatását) elérhető.

Borítókép: created by www.freepik.com/gpointstudio

Ezek is érdekelhetik...

Használja ki a gyors kifizetést biztosító számlafeltöltési lehetőséget!
Használja ki a gyors kifizetést biztosító számlafeltöltési lehetőséget!

Kérje a Pénztár nevére készpénzes számláit, és töltse fel azokat online az oldalunkon. A kifizetés néhány napon belül megtörténik, ha a szükséges egyenleg rendelkezésre áll a számláján.

Elolvasom
Közeleg a határidő, amire január óta várunk
Közeleg a határidő, amire január óta várunk

Május 21-ig egészítheti ki a navos adóbevallás-tervezetét, ha nem szeretné elbukni a tavalyi befizetései alapján járó szja-visszatérítést. Az Önnek járó összegről a Pénztár által kiállított adóigazolásból tájékozódhat.

Elolvasom
Felhívás adategyeztetésre
Felhívás adategyeztetésre

Ellenőrizze a NetPénztárban, hogy van-e bármilyen teendője az adategyeztetés kapcsán. Ha az azonosítása öt évvel ezelőtt történt vagy időközben megváltoztak a személyes okmányai, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Elolvasom
Tegye tökéletessé éjszakáit patikakártyával!
Tegye tökéletessé éjszakáit patikakártyával!

A pihentető alvás éppen annyira hozzájárul szervezetünk tökéletes működéséhez, mint az egészséges táplálkozás. Ezért sem mindegy, hogy milyen ágyneműt választunk.

Elolvasom
Ingyenes szűrőprogramot indít a főváros
Ingyenes szűrőprogramot indít a főváros

Budapesten 24 helyszínen május 2-től június 16-ig várják a vizsgálatokra előre regisztráló budapestieket.

Elolvasom