Patika Egészségpénztár
Online belépés, online befizetés
Lépjen be a pénztárba otthonról kényelmesen. Az online folyamat gyors, biztonságos és lehetővé teszi, hogy akár még aznap éljen a 20%-os megtakarítással, amit pénztártagként elérhet az egészségcélú kiadásain az szja-visszatérítésnek köszönhetően.
Munkáltatók figyelmébe: 38,35% adózású juttatással munkaórát nyerhet
A magyar lakosság nem megfelelő egészségi állapota jelentős hatékonysági, termelékenységi és növekedési tartalékokat jelent a gazdaság számára.
Az egészségpénztári juttatás a legvonzóbb
A munkahellyel kapcsolatos elvárásokat inkább a munkavállalók élethelyzete határozza meg, semmint a generációs különbségek. Az Y vagy a Z generáció gyakran hangoztatott újfajta szemlélete korántsem egyedül meghatározó a munka világában - derül ki egy kutatásból.
Készüljön velünk a jubileumi akcióra!
Novemberben csak a befizetés első 30 ezer forintjából vonunk működési költséget, minden további forintot jóváírunk a pénztártag számláján. Az akcióban való részvétel feltétele a tagdíjfizetés, ezért ha elmaradása van, megéri októberben pótolni.
Ne lepődjön meg, ha az egészségéről érdeklődnek
Elindult a KSH Európai lakossági egészségfelmérése, amely során képet kapunk a lakosság egészségi állapotáról és az azt befolyásoló háttértényezőkről. A reprezentatív mintán végzett kutatás arra is alkalmat teremt, hogy nemzetközi összehasonlításban lássuk, hogy vagyunk.
Táplálkozás, ami jó a szívkoszorúér-betegség ellen, de növeli a stroke kockázatát
A British Medical Journalban megjelent tanulmány szerint a stroke nagyobb kockázatával nézhetnek szembe a vegetáriánus és a vegán étrend követői. A megállapítás egy nagyszabású oxfordi kutatás eredményei alapján született.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!