Patika Egészségpénztár
Augusztusban is várja a szűrőkamion
Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramja nyáron sem pihen. Ne maradjon le az augusztus végi lakossági nyílt napokról, ahol pontos tájékoztatást kaphat egészségi állapotáról ingyenesen.
Használja ki az egészségpénztári tanévkezdési támogatást már augusztusban!
Hamarosan indul a 2019/2020-as tanév. Az extrakiadásokat gyermekenként akár 149 ezer forintig egészségpénztári számláról is finanszírozhatjuk.
A hússzú hétvége előtt és után fokozottan várják véradókat
A kiegyensúlyozott vérellátás érdekében a közelgő augusztus 20-i hosszúhétvége előtt és után véradásra hív az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt.
Nem késő szerződni a tanévkezdési támogatásra
A munkáltatók jelentős hányada ezekben a hetekben szembesül azzal, hogy a munkavállalói hiányolják a hosszú évek óta megszokott iskolakezdési juttatást. Kevesen tudják, hogy egészségpénztáron keresztül nulla százalékos adózással adhatnak ilyen célra támogatást.
Okos használattal marad csak jó barátunk a légkondi
Évek óta tikkasztó hőség uralkodik nyáron hazánkban is, ami már szinte elviselhetetlen légkondi nélkül. Érdemes azonban odafigyelni a helyes használatra és a karbantartásra.
Tanácsok a fertőzésmentes strandoláshoz
Számos tévhit kering arról, milyen módon kaphatunk el betegségeket a strandon. Melyek azok a jó tanácsok, melyeket valóban érdemes megfogadnunk, és mi az, ami inkább csak városi legenda? A Doktor24 szakértője válaszol.
Miért árt a feleslegesen szedett antibiotikum?
Akár néhány évtizeden belül visszaköszönhet a múlt: újból halálos betegséggé válhat a tüdőgyulladás vagy egy műtéti fertőzés. Szolgáltató partnerünket kérdeztük arról, hogy mikor kell és mikor nem kell antibiotikumot szedni.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!