Patika Egészségpénztár
Egyre többen élnek az adóvisszatérítés lehetőségével
Ahogyan nő az egyéni befizetések aránya, a befizetett személyi jövedelemadóból visszakérhető összeg is bővül. A Patika-csoport tagjai idén rekordösszegű, összesen közel 600 millió forinttal gyarapodtak.
Túlélte a vírust az egyszerűsített receptkiváltás
Megmarad az egyszerűsített gyógyszerkiadás – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi), de a felírás szigorodik szeptember 17. után.
Ilyen lesz az egészségügy húsz év múlva
A páciensekből fogyasztók lesznek, akik proaktívan viszonyulnak saját egészségügyi állapotukhoz és orvosukkal együttműködve menedzselik az egészségüket - állítja a Deloitte.
Hogy állunk a koronavírussal?
A környező országokból érkező koronahírek nem biztatóak, a nyaralások beindulásával egyes európai országokban nő a fertőzöttek száma. Mit tehetünk Magyarországon, hogy ne alakuljanak ki fertőzési gócok?
Új szolgáltatást ajánlunk pénztártagjainknak
A hazai privát piacon egyedülálló Walk-IN Centerben bejelentkezés nélkül gyógyulhatnak pénztártagjaink. A Wáberer Medical Centerben Ortopédiai és Mozgásszervi Centrum, valamint Kardiológiai Centrum is várja a betegeket.
„A gyerek születése a boldogságon túl hatalmas felelősség”
A Czeizel Intézet immár két helyszínen várja pácienseit! A Bérc utcai épületben továbbra is prenatális vizsgálatokat végeznek, a postnatális gondozás pedig az új, Felső Zöldmáli úti épületben érhető el. Mindkét helyen lehet patikakártyával fizetni.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!