Patika Egészségpénztár
Egészséges étkek: cukormentes brownie
Új sorozatot indítottunk hírlevelünkben: minden hónapban megosztunk olvasóinkkal egy ínycsiklandó, mégis egészséges receptet Virágh Barbara segítségével. Júniusi egészséges étkünk: gyerekek és felnőttek egyik kedvenc nasija, a cukormentes brownie.
Hiteltörlesztés egészségpénztárból? Simán!
A hozamemelkedés hatására drágulnak a lakáshitelek, de a törlesztés anyagi terhét akár az egészségpénztári számláról is csökkenthetjük függetlenül attól, hogy vásárlásra, felújításra vagy bővítésre igényeltük a hitelt. A munkáltatók az egészségpénztári tagdíj-kiegészítéssel tudják megkönnyíteni dolgozóik fizetési kötelezettségeit.
Mit ér az egészségpénztári juttatás?
A Nolato Magyarország két éve bevezetett, az elemek szabad választására épülő cafeteriarendszerében az egészségpénztári befizetést a dolgozók 42%-a választotta idén. A társaság HR-igazgatójával arról beszélgettünk, hogy mi a szerepük az egészségcélú juttatásoknak a fokozódó piaci versenyben és a munkavállalókért folyó küzdelemben.
Szombaton újra Mozgás Éjszakája!
Idén 4. alkalommal rendezik meg június 16-án, szombaton a Mozgás Éjszakáját, amely Budapest legnagyobb szabadtéri szabadidősport-fesztiválja. Az ingyenes, mindenki számára nyitott eseményen 16 sportágat próbálhatnak ki bajnokok és profi edzők segítségével a mozogni vágyók.
Készüljön patikakártyával a nyaralásra!
Indul az utazási szezon! Annak, aki külföldre megy – akár munkavégzés, akár turisztikai céllal –, érdemes végiggondolnia néhány, az egészségével kapcsolatos dolgot: szed-e rendszeresen valamilyen gyógyszert, milyen váratlan betegségekre lehet számítani az idegen országban, szükség esetén milyen módon vehet igénybe orvosi ellátást.
Megelőzés táplálkozással? Lehetséges!
Dr. Gajdács Ágnes obezitológus, belgyógyász szakorvossal beszélgettünk arról, hogy milyen betegségek kialakulásának kockázatát csökkenthetjük egészséges táplálkozással. És egyáltalán, mit jelent az, hogy egészséges táplálkozás? Mit és mikor együnk, hogy ne ártsunk a szervezetünknek?
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!