Patika Egészségpénztár
A betegállományban töltött idő pénzkiesés a cégnek
Számos munkaadó felismerte már Magyarországon is a menedzserszűrés fontosságát, hiszen a cégeknek is érdeke, hogy az alkalmazottak ne váljanak egészségügyi okokból hosszabb-rövidebb időre munkaképtelenné. Az egészségpénztáron keresztül erre költséghatékony lehetősége nyílik.
Az egészségpénztári tagok betegként is tudatosak
Dr. Hankó Zoltánnal, a Magyar Gyógyszerészi Kamara elnökével beszélgettünk az EESZT-ről, a biztonságos étrend-kiegészítő programról és a gyógyszerészek szerepéről az egészséges életmódra nevelésben.
Legyőzhető a rák!
1990 óta a legtöbb betegségcsoportban csökkent a halálozások száma, de a daganatos betegségeknél nem javultak a mutatók, sőt, romlottak. Pedig a rákbetegségek korai felismerése életmentő lehet, hazánkban is egyre több helyen áll rendelkezésre az ehhez szükséges technológia.
Szeretik, mert választható
Az IMS Connector Systems Kft. dolgozóinak 45%-a a cafeteria keretéből egészségpénztári juttatást is kér. Tehát nem költik el a teljes keretüket hónapról-hónapra, hanem egészségügyi célokra félre teszik. A sikeres cafeteriarendszerről kérdeztük a vállalatot.
Kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Dr. Hankó Zoltán szerint azon lehet vitatkozni, hogy a gyógyszerköltéseket milyen arányban osszuk meg az állam és a magánszemély között, de amíg a krónikus betegek együttműködési készsége 50% körüli, az összeg fele kidobott pénz.
Ingyenes előadássorozat a Semmelweis Egyetemen
Ingyenes, bőrgyógyászati előadássorozatot indított a Semmelweis Egyetem április 6-án. A havi rendszerességgel jelentkező programban szó lesz a fényvédelemről, a melanomáról, a szexuális úton terjedő betegségekről, a kozmetológiáról, a pikkelysömörről és az allergiákról.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!