Patika Egészségpénztár
Ne hezitáljon, használja ki az akciót!
Ha most fizet be az egészségpénztári számlájára, ugyanakkora összegből többet fordíthat saját és családja egészségére, mint az év többi hónapjában. Érdemes a család anyagi lehetőségeit a jövőre tervezett kiadások függvényében is mérlegelni.
Támogassa dolgozója egészségét 2019-ben is!
A nyáron elkészült adócsomag benyújtása óta számos kérdés merült fel azzal kapcsolatosan, hogy a munkáltatók milyen módon fogják tudni támogatni munkavállalójuk egészségmegőrzését 2019-ben. Mára a dilemmák többsége tisztázódott.
Magyar fejlesztés a munkahelyi szemkárosodás megelőzéséért
Az eddigi tapasztalatok szerint 10-30 százalékkal csökkenthető a táppénzes napok száma egy magyar fejlesztésű szoftvernek köszönhetően.
Hogyan válasszunk egészségpénztárra elszámolható matracot?
Az egészségtudatos hozzáállás a fiatalok körében is egyre népszerűbb. Az egészségpénztári tagság biztonsági háló is, amit mindennapjaink minőségének javítására, megelőzésre, ellátásra és regenerálódásra is fordíthatunk.
Az agilisebbek ritkábban lesznek szívbetegek
A személyiségünk egyes veleszületett jellegzetességeinek betegségekre hajlamosító hatását vizsgálják a Semmelweis Egyetem kutatói. Az évek óta tartó vizsgálat során sikerült azonosítani olyan temperamentumtípusokat, melyek kapcsolatba hozhatók a magas vérnyomással.
Kutatás: az egészséges életmód legyőzi a genetikát
A stroke ellen különösen azzal tehet sokat az ember, ha abbahagyja a dohányzást és nem hízik el – írták a tudósok a The British Medical Journal orvostudományi folyóiratban.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!