Patika Egészségpénztár
Uniós cél a tudatos szervadományozás elősegítése
A legtöbb tagállam csatlakozott a donációt előmozdító és ösztönző Eudonorgan projekthez, hangzott el a projekt részeként a témában Budapesten tartott regionális konferencián.
Év végéig kötelező kiadni a gyógyszerkiváltáshoz szükséges felírási igazolást
Egy miniszteri rendelet értelmében az e-receptet felíró orvosoknak 2019. december 31-ig kötelező kiállítaniuk az úgynevezett felírási igazolást, és azt külön kérés nélkül is át kell adniuk a betegeknek – közölte közleményében az Állami Egészségügyi Ellátó Központ.
Onkológiai ellátási problémák a betegek szemével
Az Intima.hu a szülészet-nőgyógyászat és nőgyógyászati onkológia területéről gyűjtötte és foglalta össze a betegek panaszait. Az eredmények megmutatják az egészségügy rendszerszintű problémáit.
Megéri egészségessé tenni a céget
Ha dolgozók azt érzik, hogy a vezetőség erőfeszítéseket tesz a jó közérzet biztosításáért, meghálálják: lojálisabbak, hatékonyabban dolgoznak. Ez így volt tíz évvel ezelőtt és ma is, ebben a munkaerő-piaci helyzetben.
Idén sem szűkültek a támogatási lehetőségek
A munkavállalóikról gondoskodó munkáltatók idén három módon járulhatnak hozzá munkavállalóik egészségéhez egészségpénztáron keresztül. A már jól ismert munkáltatói hozzájárulás és adomány mellett az idei év slágere várhatóan a célzott támogatás lesz.
Idén számos önsegélyező szolgáltatással jobban jár
A minimálbéremelésnek köszönhetően idén nőtt a lakáscélú jelzáloghitel törlesztés támogatására, a beiskolázási támogatásra és a közüzemi díjak finanszírozására igényelhető támogatás összege.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!