Patika Egészségpénztár
BEFIZETÉSI AKCIÓ 2017!

A magyar családok összesen 900 milliárd forintot (Primus Magán Egészségügyi Szolgáltatók Egyesülete) költenek magánforrásból egészségügyi szolgáltatásokra az állami ellátáson felül. Megdöbbentő szám, ugye? De ha ezt önkéntes egészségpénztári számláról teszik, nemcsak garantáltan magas minőségű egészségügyi ellátást kapnak, hanem akár évi 150 ezer forintot is megspórolhatnak. Még most sem késő felkészülni a jövő évi kiadásokra, ráadásul novemberben rendkívüli árkedvezménnyel töltheti fel egészségpénztári számláját.

Az akció részletei

Novemberben a befizetés első 20 ezer forintjából mindössze 1 646 forint a költség, az ezen felüli befizetésekből - most akciósan - nincs semmilyen levonás! Ráadásul az egyénileg befizetett összeg 20%-a, de maximum 150 ezer forint szja-kedvezményként a patikakártyán jóváírva visszajár.

A patikakártyás tagság kitűnő lehetőség az egyéni és a családi egészségügyi kassza optimalizálására: a rendszeres megtakarítással gond nélkül finanszírozható a rendszeres gyógyszerkiadás, a  magánegészségügyi szolgáltatások és számtalan, különböző élethelyzetekhez kapcsolódó kiadás az önsegélyező pénztári portfólióból.

Kártyaelfogadó partnereink számtalan kedvezménnyel, az állam pedig adójóváírással ösztönzi az öngondoskodást.

Novemberben éri meg a legjobban egyénileg feltölteni a patikakártyát!
Az akció a 2017. november 1. és 30. között beérkezett összegekre vonatkozik!

Pénztártag vagyok
Most lépek be
Munkáltatók figyelmébe