Patika Egészségpénztár
Semmi kétség, megéri az önsegélyező pénztári tagság!
A családi költségvetést érdemes előrelátóan tervezni, hogy optimális finanszírozási megoldást találjunk az egyes élethelyzetekre. Ha valaki például gyerekvállalásban gondolkodik, az önsegélyező pénztár több szolgáltatását is igénybe tudja venni, és az egészségpénztáron keresztül is csökkentheti a felmerülő tetemes költségeket.
Számoljon velünk! Így lesz 800 ezerből több mint egymillió
Aki kellően előrelátó, két év alatt 800 ezer forint befizetéssel több, mint 200 ezer forintos hozamra tehet szert! Számoljon velünk, kezdjen el takarékoskodni az egészségpénztári számláján most!
Gondoskodjon önmagáról, iratkozzon fel most a pénztártagoknak szóló havi hírlevelünkre!
Az egészségre nevelés fontos vállalati cél
Interjú Bohács Bernadettel, az Ericsson Magyarország HR ügyvezető igazgatójával arról, hogy mitől lesz vonzó egy munkáltató a mai munkaerőpiacon és ebben milyen szerepe van az egészségpénztári juttatásnak.
Így adózik az adomány
Az önkéntes pénztári törvény (Öpt.) szerint bárki adhat adományt a pénztárnak, ha erre vonatkozóan szerződést kötöttek. Az adomány adható rendszeresen, vagy akár alkalomszerűen is – például bónusz vagy prémium kifizetéseként is.
Globális kutatás: a magyarok az egészségükért aggódnak leginkább
Magyarországon az egészségi állapot a vezető aggodalom, de dobogós még az adósságtól és a munkahelyi biztonságtól való félelem is.
Iratkozzon fel munkáltatóknak szóló havi hírlevelünkre az aktuális egészségpénztári tudnivalókért!
5 tanács az informatikai rendszer teljes védelme érdekében
Az elektronikus egészségügyi rendszer hazai bevezetésével még több adat kerülhet a kibertérbe és válhat támadások áldozatává. Az egészségügyi szervezetek számára azonban nem elegendő, ha csak a hálózat egyes részeit fedik le, mivel manapság a legtöbb hálózatot célzó támadás több könnyen támadható behatolási pontból érkezik.
„A betegségtől való félelem, a szorongás az általános létbizonytalanság kifejeződése, és ez hatja át a magyar társadalmat.”
Dr. Trautmann László, az Objektív Kutató Intézet kutatási igazgatójának, a Budapesti Corvinus Egyetem Mikroökonómiai tanszék tanszékvezető tanárának véleménye a Nielsen fogyasztói bizalomról szóló kutatás kapcsán.
Iratkozzon fel most a szolgáltatóknak szóló havi hírlevelünkre, hogy ne maradjon le híreinkről!
Találkozunk a Facebook-on!