Patika Egészségpénztár
Ajándékozzon egészséget!
Ajándékozzon patikapénztáras társkártyát szeretteinek most kedvezményesen!

Egészségpénztári tagként lehetővé teheti egész családja számára, hogy kihasználja az szja-visszatérítéssel támogatott egészségpénztári megtakarítás előnyeit. A Patika-csoport független piaci szereplőként ügyel tagjai megtakarítására, figyeli a társadalmi folyamatokat és ennek fényében bővül és fejleszt.

A demográfiai folyamatoknak és a növekvő átlag életkornak köszönhetően sok család számára jelent kihívást az idős családtagokról való gondoskodás. Nyugdíjasként csökken az aktív korban megszokotthoz képest a jövedelem, ugyanakkor többe kerül az egészség megőrzése. A patikakártya a családban felmerülő egészségügyi kiadásokat egyszerűen, kényelmesen, árkedvezménnyel finanszírozza, a nagyobb költések fedezetére pedig kamatadómentes befektetést kínál. Az egyéni befizetések után járó 20%-os szja-visszatérítés, továbbá a prevenciós költések és a 24 hónapra lekötött megtakarításokat ösztönző 10%-os adójóváírás éves szinten akár 150 ezer forinttal is csökkentheti az egészségügyi költéseket. Ezt az árkedvezményt tudja kihasználni társkártyával az egész család: a nagyszülőtől a gyermekekig mindenki élvezheti az aktív keresők megtakarítását és az szja-visszatérítésnek köszönhetően az olcsóbb ellátást.

Figyelem! Az akció a 2017. június 7. és 2017. augusztus 31. között beérkezett társkártya-igénylésekre érvényes!

Legkésőbb 2017. augusztus 31., csütörtök éjfélig

  • be kell érkeznie az eredeti aláírt társkártya igénylésnek postai úton (beérkezéskor a postai bélyegző dátumát vesszük figyelembe)
  • be kell érkeznie az akciós társkártya díjának (2 000 Ft) a Patikapénztár CIB-nél vezetett bankszámlájára (CIB 10700024-02400406-51100005). A megjegyzés rovatba kérjük, adja meg nevét és adóazonosító jelét.  
    A fizetés történhet online bankkártyával, utalással és személyes befizetéssel valamelyik CIB bankfiókban vagy a következő egészségpénztári befizetésből történő levonással.

Van már patikakártyája?

Nincs még patikakártyája?