Patika Egészségpénztár
Hír
Használja ki a novemberi befizetési akciónkat, sokat spórolhat! (2017.11.16.)
A munkavállalók egészségpénztáron keresztül a legmagasabb szintű egészségügyi szolgáltatáshoz juthatnak sorban állás és egész napos várakozás nélkül, ami csökkenti azokat a járulékos költségeket, amelyekkel a cégeknek kell számolniuk, ha egy kulcsemberük beteg lesz.

Novemberi akciónk keretében a munkáltatói befizetés első 20 ezer forintjából csak 1 646 forint a levonás. November 1. és 30. között tehát munkáltatói hozzájárulással vagy adománnyal jelentős megtakarítással töltheti fel munkavállalói patikakártyáját: 20 ezer forint munkabérként mindössze 10 770 forintot jelent a munkavállalónak, míg ugyanekkora bruttó ráfordításból 12 762 forintot tud elkölteni klasszikus patikakártyájáról.

Számoljon, segítük! A Cafeteria-kalkulátor használatával néhány vállalatra szabott adat megadása után (munkavállalók száma és az igényelt juttatás munkavállalónként) a program segít optimalizálni a felosztható juttatási keretet. Kattintson és számolja ki a megtakarítását!

Sok munkavállaló várja a munkáltatójától, hogy segítse az öngondoskodás megkezdésében. Az elégedett, boldog munkavállaló minden felelős munkáltató számára lényeges szempont, ráadásul pénzben mérhető a haszna. „Ebben a munkaerőhiányos korban, amikor a magyar munkavállalók jelentős része külföldön dolgozik, “a cégednek szexinek kell lenni, különben nem tudod magadhoz vonzani a munkaerőt”- jelentette ki Jagodics Tamás, a Cégmenedzser Kft. ügyvezető igazgatója a Piac & Profit Szervezetfejlesztés 2017 konferenciáján, ahol a “hatáskörön túli vezetésről” is szó volt. Hogy ez mit jelent? Azt, hogy a munkatárs továbbviszi azt az energiát, világképet, amit 8-10 órában érzett a munkahelyén. Vagyis ha a munkahely gondoskodó, a magánember is nyitottabb lesz az öngondoskodásra. „Egy cég kulturális környezete a kompenzációtól a hangulatig sok mindent magában foglal” – mondta a konferencia egy másik előadója, Serényi János, a McCann Erickson Budapest alapítója, az Értékrend Kft. ügyvezető igazgatója.

 

<< VISSZA