Patika Egészségpénztár
Hír
Partnerünk véleménye: Az egészséges munkavállalókban is rejlik a siker (2017.11.01)
Az egészséges életmód, az egészségmegőrzés, valamint a prevenció nemcsak külföldön, de itthon is egyre gyakrabban megjelenik a vállalatok életében. Világszerte nő azon cégek száma, ahol fontossá válik az egészségtudatos vállalati szemlélet és felismerik, hogy az egészséges humántőke akár három-ötszörösen megtérülő befektetés is lehet. (x)

Az idén 10 éves kreatív produkciós iroda, a reklámeszköz.hu beltéri promóciós pultok, banner-ek, hátterek és zászlók professzionális kivitelezésével foglalkozik. Szolgáltatásaik és eszközparkjuk folyamatosan bővítése mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek munkavállalóik egészségének megőrzésére; idén egy ingyenes fogászati csomaggal és az esetleges kezelésekhez történő hozzájárulással segítik őket.

Az egészséges életmód, az egészségmegőrzés, valamint a prevenció nemcsak külföldön, de itthon is egyre gyakrabban megjelenik a vállalatok életében. Világszerte egyre inkább nő azon cégek száma, ahol fontossá válik az egészségtudatos vállalati szemlélet és felismerik, hogy az egészséges humántőke akár három-ötszörösen megtérülő befektetés is lehet.

A több mint tízezer ügyféllel rendelkező kreatív iroda mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy dolgozóinak kellemes munkahelyi légkört teremtsen és támogassa munkavállalói egészséges életmódját. Idén egy fogászati csomaggal kedveskednek munkavállalóiknak; a fogászati állapotfelmérés és ultrahangos fogkő-eltávolítás ingyenes biztosítása mellett a kezelésekhez is hozzájárulnak.

„Az idei évben erőteljes növekedést könyvelhettünk el, amely a munkavállalóink számára is egyre nagyobb kihívást jelent. Nagyon fontosnak tartom a munka és a magánélet egyensúlyának megteremtését, véleményem szerint ez az alapja az egészségünk megőrzésének. Dolgozóink számára családbarát munkarendet alakítunk ki, emellett pedig különböző szűrésekre, kezelésekre invitáljuk őket, most például egy fogászati ellátásra - mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.

A munkahelyi egészségfejlesztés ugyan a munkavállalókra irányul, de előnyei jóval szerteágazóbbak: a megfelelő légkör, a csökkenő munkahelyi stressz, a munkatársi kapcsolatok javulása miatt ez egy biztosan megtérülő befektetés, amelynek eredményeként változik a vállalkozás külső megítélése is. Az egészséges és hatékonyan dolgozó munkavállalóinkból pedig végső soron a megrendelőink profitálnak.

 

<< VISSZA