Patika Egészségpénztár
Még két hétig fizetheti ki a juttatásokat idei feltételekkel
2018-ban különösen lényeges a béren kívüli juttatások kifizetésének év végi időzítése. Lehet, hogy az eddig jól bevált gyakorlat ezúttal jelentős többletköltséggel jár majd.
Magyarországon a szívritmuszavarban szenvedők negyede nem is tudja, hogy beteg
A leggyakrabban előforduló szívritmuszavar, a pitvarfibrilláció (PF) több mint 11 millió embert érint csak Európában. Magyarországon a betegek száma eléri a 200 ezret, de ebből mintegy 40–60 ezren nem is tudják, hogy érintettek.
Növelje decemberben ajándékpénzzel egészségforintjait!
Azok a pénztártagok, akik maximálisan kihasználják az szja-visszatérítést, idén is összesen 150 ezer forint adót spórolhatnak.
Új vállalati modell születik
Üzleti reggelin mutattuk be munkáltatói partnereinknek a Patika-csoport célzott támogatásra kidolgozott egyedülálló modelljét. Dr. Trautmann László, a BCE tanára, a Patika Egészségpénztár ellenőrző bizottságának elnöke beszélt arról, milyen helyzetben vannak ma a vállalatok.
2019 az egészségpénztárak éve lehet
2018-ban a lakosság egyre szélesebb rétege felismerte, hogy szükség van az egyéni megtakarításaira, ha gyorsan, kellemes környezetben szeretne minőségi orvosi ellátáshoz jutni. Dr. Lukács Marianna a Patikapénztár egyik alapítója szerint 2019-ben ez a trend erősödni fog.
Támogassa dolgozója egészségét 2019-ben is!
A nyáron elkészült adócsomag benyújtása óta számos kérdés merült fel azzal kapcsolatosan, hogy a munkáltatók milyen módon fogják tudni támogatni munkavállalójuk egészségmegőrzését 2019-ben. Mára a dilemmák többsége tisztázódott.
Még több aktuális információért iratkozzon fel havi hírlevelünkre!
Kövessen minket a Facebookon!