Tavaszi megújulás kedvezményes áron

Három speciális szűrőcsomagot és a vizsgálatok árából 10% kedvezményt biztosít az Affidea Magyarország a Pénztár tagjainak.


2024-04-05

Az Affidea Magyarország Kft. a legnagyobb hazai képalkotó diagnosztikai szolgáltató, valamint a magyar magán- és vállalategészségügyi piac meghatározó szereplője már több, mint 30 éve. A most kötött megállapodás értelmében a Pénztár tagjai rendkívül kedvezményes áron vehetik igénybe a speciálisan számukra összeállított szűrőcsomagot. A vizsgálatok elvégzését követően összefoglaló készül, amely életmód-tanáccsal, további javasolt vizsgálatokkal segíti tagjainkat, hogy minél tovább maradjanak egészségesek.

Fotónkon (balról jobbra) Dr. Lukács Marianna, a PatikaCenter Zrt. vezérigazgatója és Garamvölgyi-Veréb Emese, az Affidea Magyarország Kft. operatív igazgatója
  • A Patikaprevenció általános csomag: tartalmaz nagy laborvizsgálatot, teljes hasi és kismedencei ultrahangot, szemészeti és belgyógyászati szakvizsgálatot. 
  • A Patikaprevenció női csomag: tartalmaz nagy laborvizsgálatot, teljes hasi és kismedencei ultrahangot, nőgyógyászati vizsgálatot (méhnyakrák szűrés, hüvelyi ultrahang) és belgyógyászati szakvizsgálatot.
  • A Patikaprevenció férfi csomag: tartalmaz nagy laborvizsgálatot, teljes hasi és kismedencei ultrahangot, urológiai vizsgálatot PSA-val és belgyógyászati szakvizsgálatot.

Patikaprevenció

Ár (Ft)Befizetés (Ft)Szja-jóváírás (Ft)Csomag tényleges költsége (Ft)
Általános csomag76 50081 38316 27765 106
Női csomag92 00097 87219 57478 298
Férfi csomag93 00098 93619 78779 149

A Pénztár tagjai és a társkártya-birtokosok a patikakártya felmutatásával válnak jogosulttá a fenti csomagokra Budapesten, az Affidea Mammut II Diagnosztikai Központban és az Affidea Váci Greens Egészségközpontban előzetes időpontfoglalást követően. A call center száma: +36 1 803 6464.

10%-ot ér a patikakártya

A Pénztár tagjai a plasztikkártya felmutatásával 10% kedvezménnyel vehetik igénybe a szakorvosi, diagonosztikai, laboratóriumi és szűrővizsgálati szolgáltatásokat valamennyi Affidea magánegészségügyi központban. A kedvezményt a mindenkori számla végösszegéből vonják le fizetéskor. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel nem vonható össze és nem érvényes a fenti szűrőcsomagokra, a gasztroszkópiára és a kolonoszkópiára.

Borítókép: created by www.unsplash.com/duy phama

Ezek is érdekelhetik...

Használja ki a gyors kifizetést biztosító számlafeltöltési lehetőséget!
Használja ki a gyors kifizetést biztosító számlafeltöltési lehetőséget!

Kérje a Pénztár nevére készpénzes számláit, és töltse fel azokat online az oldalunkon. A kifizetés néhány napon belül megtörténik, ha a szükséges egyenleg rendelkezésre áll a számláján.

Elolvasom
Közeleg a határidő, amire január óta várunk
Közeleg a határidő, amire január óta várunk

Május 21-ig egészítheti ki a navos adóbevallás-tervezetét, ha nem szeretné elbukni a tavalyi befizetései alapján járó szja-visszatérítést. Az Önnek járó összegről a Pénztár által kiállított adóigazolásból tájékozódhat.

Elolvasom
Felhívás adategyeztetésre
Felhívás adategyeztetésre

Ellenőrizze a NetPénztárban, hogy van-e bármilyen teendője az adategyeztetés kapcsán. Ha az azonosítása öt évvel ezelőtt történt vagy időközben megváltoztak a személyes okmányai, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Elolvasom
Tegye tökéletessé éjszakáit patikakártyával!
Tegye tökéletessé éjszakáit patikakártyával!

A pihentető alvás éppen annyira hozzájárul szervezetünk tökéletes működéséhez, mint az egészséges táplálkozás. Ezért sem mindegy, hogy milyen ágyneműt választunk.

Elolvasom
Ingyenes szűrőprogramot indít a főváros
Ingyenes szűrőprogramot indít a főváros

Budapesten 24 helyszínen május 2-től június 16-ig várják a vizsgálatokra előre regisztráló budapestieket.

Elolvasom