Tavaszi megújulás kedvezményes áron

Három speciális szűrőcsomagot és a vizsgálatok árából 10% kedvezményt biztosít az Affidea Magyarország a Pénztár tagjainak.


2024-04-05

Az Affidea Magyarország Kft. a legnagyobb hazai képalkotó diagnosztikai szolgáltató, valamint a magyar magán- és vállalategészségügyi piac meghatározó szereplője már több, mint 30 éve. A most kötött megállapodás értelmében a Pénztár tagjai rendkívül kedvezményes áron vehetik igénybe a speciálisan számukra összeállított szűrőcsomagot. A vizsgálatok elvégzését követően összefoglaló készül, amely életmód-tanáccsal, további javasolt vizsgálatokkal segíti tagjainkat, hogy minél tovább maradjanak egészségesek.

Fotónkon (balról jobbra) Dr. Lukács Marianna, a PatikaCenter Zrt. vezérigazgatója és Garamvölgyi-Veréb Emese, az Affidea Magyarország Kft. operatív igazgatója
  • A Patikaprevenció általános csomag: tartalmaz nagy laborvizsgálatot, teljes hasi és kismedencei ultrahangot, szemészeti és belgyógyászati szakvizsgálatot. 
  • A Patikaprevenció női csomag: tartalmaz nagy laborvizsgálatot, teljes hasi és kismedencei ultrahangot, nőgyógyászati vizsgálatot (méhnyakrák szűrés, hüvelyi ultrahang) és belgyógyászati szakvizsgálatot.
  • A Patikaprevenció férfi csomag: tartalmaz nagy laborvizsgálatot, teljes hasi és kismedencei ultrahangot, urológiai vizsgálatot PSA-val és belgyógyászati szakvizsgálatot.

Patikaprevenció

Ár (Ft)Befizetés (Ft)Szja-jóváírás (Ft)Csomag tényleges költsége (Ft)
Általános csomag76 50081 38316 27765 106
Női csomag92 00097 87219 57478 298
Férfi csomag93 00098 93619 78779 149

A Pénztár tagjai és a társkártya-birtokosok a patikakártya felmutatásával válnak jogosulttá a fenti csomagokra Budapesten, az Affidea Mammut II Diagnosztikai Központban és az Affidea Váci Greens Egészségközpontban előzetes időpontfoglalást követően. A call center száma: +36 1 803 6464.

10%-ot ér a patikakártya

A Pénztár tagjai a plasztikkártya felmutatásával 10% kedvezménnyel vehetik igénybe a szakorvosi, diagonosztikai, laboratóriumi és szűrővizsgálati szolgáltatásokat valamennyi Affidea magánegészségügyi központban. A kedvezményt a mindenkori számla végösszegéből vonják le fizetéskor. A kedvezmény egyéb kedvezményekkel nem vonható össze és nem érvényes a fenti szűrőcsomagokra, a gasztroszkópiára és a kolonoszkópiára.

Borítókép: created by www.unsplash.com/duy phama

Ezek is érdekelhetik...

Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására
Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására

A leggyorsabb tagjaink már költhetik is az adó-visszatérítésüket. A NAV az adóbevallás véglegesítését követő 30 napon belül utalja az összeget.

Elolvasom
Az egészség is versenyképességi tényező
Az egészség is versenyképességi tényező

A jegybank versenyképességi jelentése szerint két helyet rontottunk az EU 27 országának versenyképességi rangsorában. A 19. helyen állunk többek között a rossz egészségügyi mutatók miatt.

Elolvasom
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?

A magánegészségügyi szolgáltató egyik tagadhatatlan előnye, hogy a vizsgálat időpontját a munkaidőnkhöz igazíthatjuk.

Elolvasom
Itt a szabadtéri sportok ideje!
Itt a szabadtéri sportok ideje!

A szabadtéri sportolás nemcsak szórakoztató, de számos pozitív hatása is van a szervezetünkre. Ilyenkor azonban a sérülés veszélye is megnő.

Elolvasom
Az MNB szerint is nemzetgazdasági kérdés az egészség
Az MNB szerint is nemzetgazdasági kérdés az egészség

A társadalom rossz egészségi állapota negatívan hat a gazdaság teljesítményére: csökken a munkában töltött idő, a beteges dolgozó kevesebbet termel, ráadásul korábban kiesik a munkaerő-piacról. Éppen ezért a vállalatok üzleti érdeke, hogy javítsák a munkavállalóik egészségi állapotát.

Elolvasom