Online belépés pontról pontra


Legyen a pénztár tagja néhány kattintással, és nyerjen vissza 20%-ot már a következő egészségcélú kiadásából! Éves szinten akár 150 ezer forintot is visszakaphat a NAV-tól a pénztári tagsággal járó adókedvezményeknek köszönhetően.

  1. Töltse ki az alábbi belépési nyilatkozatot:
    Online belépés

  2. A hibátlanul kitöltött nyilatkozat alapján a rendszer generál egy pdf dokumentumot (belépési nyilatkozat). Ezt mentse el, nyomtassa ki, és aláírva juttassa el pénztárunkhoz a 2. oldalon feltüntetett kötelezően csatolandó mellékletekkel együtt. (Levelezési cím: 1535 Budapest Pf. 861. Székhely: 1022 Budapest, Bimbó út 18.). Fontos: a teljeskörű azonosítást elvégzését megelőzően a pénztár nem teljesít szolgáltatást a jogszabályi előírásoknak megfelelően.
  3. Ezután nem kell mást tennie, mint az oldalunkon bankkártyájával befizetnie legalább 4000 forintot, amely fedezi a 4 évig érvényes patikakártya díját. ITT tud azonnal feltölteni a számlájára a tagkódja vagy az adóazonosító jele megadásával. Ne feledje, mindenegyes befizetett forintra jár a 20% szja-visszatérítés.
  4. Bankkártyás befizetését követően máris élvezheti az egészségpénztári szolgáltatások előnyeit. Amíg a patikakártyája elkészül, kérjen számlát az igénybevett szolgáltatásokról. Befizetését követően, két héten belül postázzuk a patikakártyáját.

Kattintson és váljon jogosulttá a 20%-os szja-visszatérítésre!

A belépési nyilatkozat kitöltését követően máris kihasználhatja az egészségpénztári szolgáltatások után járó szja-kedvezményeket: 20% a befizetések után, 10% a prevenciós célú költések után, 10% a 24 hónapra lekötött megtakarítás után.

A pénztár működési költségéről itt tájékozódhat.

Az online létesített tagsági jogviszony a távértékesítés keretében kötött pénzügyi szolgáltatási szerződésekről szóló 2005. évi XXV. törvény a távértékesítés keretében kötött pénzügyi ágazati szolgáltatási szerződésekről (Távért. tv.) hatálya alá tartozik. Az elektronikus úton benyújtott belépési nyilatkozat esetén a tag a belépési nyilatkozat pénztár általi elfogadása napjától számított 30 napon belül indoklás nélkül elállhat a pénztár részére írásban (levélben vagy e-mail-üzenetben) küldött nyilatkozatával.

Alapszabályunk
Adatkezelési tájékoztatónk