MÉG ZÖLDEBB a patikakártya


Ha december 5–10. között feliratkozik az elektronikus ügyintézésre, 2500 hűségpontot írunk jóvá az ÉnPénztáram pénztárcájában. Az e-ügyintézés kényelmes, mert bárhol és bármikor eléri a fontos igazolásokat, például az adóigazolást vagy éves egyenlegközlő értesítést. Ráadásul így Ön is hozzájárul a környezet megóvásához, és ahhoz, hogy a Pénztár továbbra is alacsony működési költséggel biztosíthassa a szolgáltatásait.

Azok a tagjaink, akik regisztrálnak az e-ügyintézésre, az egyéni egészségszámla-egyenlegközlőt és az adóigazolást is megtalálják a NetPénztári fiókjukban január végén. Ezzel jelentős nyomda- és postaköltséget takarít meg a pénztár, és csökkenti a karbonlábnyomát is. Az Önnek elkészített igazolás miatt egyetlen fát sem kell kivágni, egyetlen nyomdagép sem fogyaszt áramot, egyetlen szállítójármű sem szennyezi a levegőt. Az e-ügyintézéssel a szolgáltatás minősége is szintet lép: az online fiókjába feltöltött dokumentumokat bárhonnan, bármikor eléri, amikor szüksége van azokra, akár visszamenőleg is. Ne feledje, 2024-ben már nem találja meg automatikusan sem az adóigazolását, sem az egyéni egészségszámla egyenlegközlő kimutatását a NetPénztári fiókjában. Erre a kényelmi szolgáltatásra kizárólag az e-ügyintézésre feliratkozott tagjaink jogosultak.

Tagjaink többsége már feliratkozott az elektronikus ügyintézésre, Ön se mondjon le az online iratkezelés előnyeiről!

RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

Még zöldebb a patikakártya – szerezzen 2500 hűségpontot

 • Akció időtartama: 2023. december 5–10.
 • Az akciós 2500 hűségpontra azok a pénztártagok jogosultak, akik esetében az alábbi feltételek együtt teljesülnek:
  • csatlakoznak az ÉnPénztáram hűségprogramhoz legkésőbb 2023. december 10. 24.00 óráig, az akció lejáratát megelőzően.
  • feliratkoznak az elektronikus ügyintézésre az ehhez szükséges nyilatkozat megküldésével az akció időtartama alatt.
  • A hiánytalanul kitöltött és aláírt nyomtatványt eljuttatják a Patikapénztárhoz
   • kinyomtatva és aláírva kell postázni a Patika Egészségpénztár címére: 1022 Budapest, Bimbó út 18. vagy
   • AVDH hitelesítéssel elküldeni az ugyfelszolgalat@patikapenztar.hu címre.
 • Az akciós pontra csak az jogosult, akinek legkésőbb december 10. 24.00 óráig megérkezik a nyilatkozata és az akciós hetet megelőzően nem küldtek be nyilatkozatot.

Korábbi akcióink: