Egészségbiztosítás egyéni befizetésből


Biztosított lehet minden 16–65 év közötti pénztártag, aki nyilatkozatban vállalja a havi biztosítási díj megfizetését. A biztosítás kiterjeszthető a pénztártag 65 évesnél nem idősebb szolgáltatásra jogosult közeli hozzátartozójára is.

A csoportos biztosítási szerződés szerinti biztosítottak alapján meghatározott biztosítási díjat a Patikapénztár havonta fizeti meg a biztosítónak. A havi díjak megfizetésének esedékessége a tárgyhónap 1. napja. Kérjük, gondoskodjon arról, hogy a számláján minden hónap 1-én rendelkezésre álljon a biztosításhoz szükséges fedezet. Használja ki a Megbízás rendszeres bankkártyás levonásra szolgáltatásunkat, hogy ne fordulhasson elő, hogy a biztosítása fedezethiány miatt megszűnik. A befizetés összegének meghatározásakor kérjük, vegye figyelembe a Pénztár 6%-os működési költségét.

Ajánlatunk Önnek

1. csomag 2. csomag 3. csomag
2 hónap várakozási idő (kivéve baleseti eredetű igény)
Orvosi Call Center (0-24)
Kritikus betegségek (szolgáltatási finanszírozó jellegű)
maximum 1 000 000 Ft (3 év leforgása alatt)
Járóbeteg szakellátás (felhasználási területét illetően korlátlan)
100 000 Ft/fő/biztosítási év 250 000 Ft/fő/biztosítási év 500 000 Ft/fő/biztosítási év
Diagnosztikai és laboratóriumi vizsgálatok (alap)
50 000 Ft/biztosítási év 75 000 Ft/biztosítási év 100 000 Ft/biztosítási év
Nagyértékű diagnosztikai vizsgálatok
300 000 Ft/biztosítási év
Szűrővizsgálat
Nincs
  • belgyógyászati vizsgálat (anamnézis, testsúly, testmagasság, derék/csípő, vérnyomás)
  • alap laborvizsgálat (teljes vérkép, süllyedés, CRP, vércukor, húgysav, Fe, K, Na, Cl, LDL, HDL, összkoleszterin, triglicerid, májfunkció (GOT, GPT, GGT, AP, LDH), vesefunkció (kreatinin, karbamid, eGFR), összbilirubin, direkt bilirubin
  • EKG,
  • hasi és kismedencei UH
Díj: 5 400 Ft/hó/fő Díj: 7 150 Ft/hó/fő Díj: 9 800 Ft/hó/fő

A biztosítási feltételeket és az ügyfél-tájékoztatót itt olvashatja.

A biztosítási termékismertetőt innen töltheti le.

Fontos tudnivalók
  • A csoportos biztosítási szerződés szerinti biztosítottak alapján meghatározott biztosítási díjat a Patikapénztár havonta fizeti meg a biztosítónak. A havi díjak megfizetésének esedékessége a tárgyhónap 1. napja. Kérjük, gondoskodjon arról, hogy a számláján minden hónap 1-én rendelkezésre álljon a biztosításhoz szükséges fedezet. Adjon megbízást rendszeres bankkártyás levonásra, hogy ne fordulhasson elő, hogy a biztosítása fedezethiány miatt megszűnik.
  • A biztosító nem nyújt szolgáltatást azon tünetekkel, betegségekkel, állapotokkal, sérülésekkel vagy maradandó egészségkárosodással kapcsolatban, amelyek a kockázatviselés kezdetét megelőzően már panaszt okoztak, diagnosztizálásra kerültek, fennálltak vagy bekövetkeztek.
  • A biztosítási fedezetek esetében a várakozási idő 2 hónap. A várakozási idő alatt a biztosító szolgáltatást nem teljesít, kivéve a baleseti eredetű szolgáltatási igényeket.
  • A biztosító kockázatviselése a Biztosítotti nyilatkozat és az adatkezelési nyilatkozat aláírását követő hónap 1. napjával indul, amennyiben a dokumentumok helyesen kitöltve és hiánytalanul a pénztár rendelkezésére állnak tárgyhó 15-ig, a biztosítási díjhoz szükséges fedezet rendelkezésre áll az egyéni számláján és azt a pénztár át tudja utalni a biztosító felé. A biztosítás létrejöttének feltétele, hogy a nyilatkozatok eredeti aláírt példányát eljuttassa a Pénztárhoz.
  • Betegség, panasz vagy az egészségi állapotával kapcsolatos kérdés esetén az ellátásszervezőhöz kell fordulni. A Teladoc Hungary Kft.-t munkanapokon 8.00-20.00 óra között a +36 1 461 1557 számon hívhatja. Gyógyszerekkel, orvosi ügyelettel kapcsolatos kérdéseire az éjjel-nappal hívható orvosi Call Center szolgáltatás ad választ a +36 1 461 1555 telefonszámon.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, igényét jelezze írásban a biztositas@patikapenztar.hu email címen és felvesszük Önnel a kapcsolatot.