Akció a Pénztárboltban

Karácsony közeledtével online áruházunkban se felejtsen el szétnézni, ahol fizethet patikakártyájával is!


2022-11-04

Szinte minden korosztálynak, közelebbi és távolabbi rokonoknak találhat hasznos meglepetést a webshopban kínált több ezer termékből.

Novemberi akciós kínálatunk:

Beurer MG 99 compact masszázspisztoly

Ezzel a mélyszöveti masszírozóval megnyugtató, hatékony kezelést nyújthat magának vagy másoknak. Enyhíti az izmok fáradtságát, feszültségét, merevségét, fájdalmát, szétmasszírozza az izomcsomókat, felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat, serkenti a vér és a nyirokáramlást, enyhíti az izomgörcsöket és a merevséget.

https://patika.penztarbolt.hu/masszazs/masszazspisztoly/beurer-mg-99-compact-masszazspisztoly

KIROMED gerincnyújtó gravitációs padok

Gerincsérv, porckorongsérv hatékony kezelésére, isiász, deréktájéki fájdalmak csökkentésére alkalmas orvostechnikai eszköz, mellyel sokan a gerincműtétet is elkerülték. Évszázados, valóban hatékony gyógyszermentes gyógymód, hogy fájdalmak nélkül élhessen.

https://patika.penztarbolt.hu/gravitacios-padok/

Air Mesh magasított derékszorító stabilizáló pántokkal

Kiválóan szellőző, kiemelkedően rugalmas anyagból készülő derékszorító. A szakértők által fejlesztett derékszorító elasztikus anyagból készült, légáteresztő MESH anyaggal és belső pamut betéttel kiegészítve. A 4 merevítőszálnak és a 2 extra pántnak köszönhetően hatékony tartást és könnyed mozgást biztosít a deréknak, erős tépőzárakkal rögzíthető. Javasoljuk derékfájdalmak (pl.: lumbágó), isiász és izomfájdalmak, elcsúszott csigolyák esetére.

https://patika.penztarbolt.hu/izuletszoritok/derek-csipo/air-mesh-magasitott-derekszorito-stabilizalo-pantokkal

AOV érintés nélküli infra lázmérő

A német Heimann infravörös, nagy érzékenységű hőszondával és a legújabb intelligens chippel szerelt klinikai pontosságú hőmérő a testhőmérséklet és a tárgyak, illetve tárgyak felületi hőmérsékletének mérésére (pl. cumisüveg, fürdővíz, környezeti hőmérséklet) használható. Gyors, pontos és kényelmes.

https://patika.penztarbolt.hu/homerok/erintesmentes/aov-erintes-nelkuli-infra-lazmero

 

 

Borítókép: Photo by Bruno Kelzer on Unsplash

Ezek is érdekelhetik...

Szezonális slágertermékek egészségpénztári számláról
Szezonális slágertermékek egészségpénztári számláról

Minden évszakban megvannak a tipikus slágertermékek. Szerencsére nagyon sok esetben az egészségszámlánkat is kihasználhatjuk a szezonális cikkek beszerzésére. Akár a gluténmentes jégkrém árát is visszakaphatjuk a Pénztárból.

Elolvasom
Akár az albérleti díjat is fizethetjük a Pénztárból
Akár az albérleti díjat is fizethetjük a Pénztárból

Az infláció az albérletárakat sem kíméli. 2021 óta töretlenül drágul a lakásbérlés, idén januárban 22%-kal kellett többet fizetni Budapesten egy lakásért a megelőző év hasonló időszakához képest. Jól jöhet az egészségpénztárban gyűjtött megtakarításunk az egyetemet kezdő gyermekünk lakbérének fedezésére is.

Elolvasom
A Pénztárbolt nyári ajánlata tagjainknak
A Pénztárbolt nyári ajánlata tagjainknak

Hamarosan minden arra jogosult pénztártagunk számláján ott lesz a tavalyi befizetései alapján járó adójóváírás. Összegyűjtöttünk néhány hasznos terméket a Pénztárbolt kínálatából, amelyek az ön háztartásából sem hiányozhatnak.

Elolvasom
Másfélfok: még fejfájósabb évtizedek jöhetnek
Másfélfok: még fejfájósabb évtizedek jöhetnek

Egyre több vizsgálat támasztja alá, hogy a klímaváltozás és a légszennyezés hatására súlyosbodhatnak a különböző neurológiai betegségben, demenciában vagy például migrénes fejfájásban szenvedő betegek tünetei, idézte a MedicalOnline a Másfélfok - Éghajlatváltozás közérthetően című szakportál cikkét.

Elolvasom
A mentális egészséghez elengedhetetlen a nyaralás
A mentális egészséghez elengedhetetlen a nyaralás

A Kiwi.com korábbi felmérése szerint a magyarok kétharmada úgy érzi, a nyaralás határozottan hozzájárul a mentális egészség javításához, és évi egy-két utazás lenne elegendő ahhoz, hogy feltöltekezhessenek.

Elolvasom