Akció a Pénztárboltban

Karácsony közeledtével online áruházunkban se felejtsen el szétnézni, ahol fizethet patikakártyájával is!


2022-11-04

Szinte minden korosztálynak, közelebbi és távolabbi rokonoknak találhat hasznos meglepetést a webshopban kínált több ezer termékből.

Novemberi akciós kínálatunk:

Beurer MG 99 compact masszázspisztoly

Ezzel a mélyszöveti masszírozóval megnyugtató, hatékony kezelést nyújthat magának vagy másoknak. Enyhíti az izmok fáradtságát, feszültségét, merevségét, fájdalmát, szétmasszírozza az izomcsomókat, felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat, serkenti a vér és a nyirokáramlást, enyhíti az izomgörcsöket és a merevséget.

https://patika.penztarbolt.hu/masszazs/masszazspisztoly/beurer-mg-99-compact-masszazspisztoly

KIROMED gerincnyújtó gravitációs padok

Gerincsérv, porckorongsérv hatékony kezelésére, isiász, deréktájéki fájdalmak csökkentésére alkalmas orvostechnikai eszköz, mellyel sokan a gerincműtétet is elkerülték. Évszázados, valóban hatékony gyógyszermentes gyógymód, hogy fájdalmak nélkül élhessen.

https://patika.penztarbolt.hu/gravitacios-padok/

Air Mesh magasított derékszorító stabilizáló pántokkal

Kiválóan szellőző, kiemelkedően rugalmas anyagból készülő derékszorító. A szakértők által fejlesztett derékszorító elasztikus anyagból készült, légáteresztő MESH anyaggal és belső pamut betéttel kiegészítve. A 4 merevítőszálnak és a 2 extra pántnak köszönhetően hatékony tartást és könnyed mozgást biztosít a deréknak, erős tépőzárakkal rögzíthető. Javasoljuk derékfájdalmak (pl.: lumbágó), isiász és izomfájdalmak, elcsúszott csigolyák esetére.

https://patika.penztarbolt.hu/izuletszoritok/derek-csipo/air-mesh-magasitott-derekszorito-stabilizalo-pantokkal

AOV érintés nélküli infra lázmérő

A német Heimann infravörös, nagy érzékenységű hőszondával és a legújabb intelligens chippel szerelt klinikai pontosságú hőmérő a testhőmérséklet és a tárgyak, illetve tárgyak felületi hőmérsékletének mérésére (pl. cumisüveg, fürdővíz, környezeti hőmérséklet) használható. Gyors, pontos és kényelmes.

https://patika.penztarbolt.hu/homerok/erintesmentes/aov-erintes-nelkuli-infra-lazmero

 

 

Borítókép: Photo by Bruno Kelzer on Unsplash

Ezek is érdekelhetik...

Ne halogassa az egészségszámlái beküldését!
Ne halogassa az egészségszámlái beküldését!

Az év végi hajrában rendszerint megnyúlik az elszámolásra beküldött számlák kifizetési ideje köszönhetően a számladömpingnek. Ne várjon decemberig, ha most beküldi a számláit, lényegesen gyorsabban juthat a pénzéhez.

Elolvasom
A többség nem engedheti meg a megfelelő színvonalú egészségügyi ellátást
A többség nem engedheti meg a megfelelő színvonalú egészségügyi ellátást

Az Ipsos idén nyáron 34 országban online platformon végzett egészségügyi felmérése szerint Magyarország szinte minden kérdésben a sor végén kullog. A jelenleg elérhető ellátást nem tartják jónak, és nem hisznek abban sem, hogy a jövőben javulni fog.

Elolvasom
Igényeljen elektronikus adóigazolást és egyenlegközlőt!
Igényeljen elektronikus adóigazolást és egyenlegközlőt!

Éljen online szolgáltatásunkkal, hogy a NetPénztárban lévő fiókjába tölthessük fel önnek az adó-visszatérítéshez szükséges igazolást és az éves költéseit mutató számlaértesítőt.

Elolvasom
Hogyan szedjük a D-vitamint?
Hogyan szedjük a D-vitamint?

A Házipatika utánajárt annak az állításnak, miszerint káros is lehet a D-vitamin szedése, ha közben alacsony a szervezetünk K-vitamin-szintje. Tényleg lehet kedvezőtlen hatása a vitaminpótlásnak?

Elolvasom
Egyre többen szülnek magánklinikán
Egyre többen szülnek magánklinikán

Friss felmérések szerint tavaly 46%-kal többen szültek magánszülészeteken, mint egy évvel korábban. Az Index cikke arra kereste a választ, hogy az egyre növekvő, akár milliós tételre rúgó árak ellenére miért nő a magánszolgáltatást választók száma.

Elolvasom