Felhívás adategyeztetésre

Ellenőrizze a NetPénztárban, hogy van-e bármilyen teendője az adategyeztetés kapcsán. Ha az azonosítása öt évvel ezelőtt történt vagy időközben megváltoztak a személyes okmányai, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.


2024-05-06

A Pénztárat jogszabály kötelezi (2017. évi LIII. törvény a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról), hogy ötévente egyeztesse tagjai adatait. Ha az internetes ügyintézési fiókjában erre utaló felhívást talál, az újbóli adategyeztetés érdekében kérjük, juttassa el hozzánk

  • személyazonosító igazolványa vagy kártyaformátumú jogosítványa mindkét oldalának másolatát, vagy az útlevele másolatát,
  • lakcímigazolványa lakcímet tartalmazó oldalának másolatát.

Az okmánymásolatokat elküldheti-e-mailben az ugyfelszolgalat@patikapenztar.hu címre vagy feltöltheti internetes ügyintézési felületünkön az okmányfeltöltés fülre kattintva.

Ha az azonosítása öt évnél régebben történt, de az akkor megadott adataiban nem történt változás, elegendő, ha erről e-mailben nyilatkozik. Figyelem! Akkor is szükséges az újbóli átvilágítása, ha időközben az azonosításhoz használt személyes okmányaiban (személyi igazolvány/útlevél/vezetői engedély vagy lakcímkártya) változás történt. Kérjük, az új okmányát/okmányait a fentiek szerint juttassa el hozzánk.

A teljes körű azonosítással kapcsolatos teendőkről a Gyakori kérdések menüpontban olvashat bővebben.

A Pénztár csak a teljeskörűen azonosított tagjainak nyújthat szolgáltatást a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017. évi LIII. törvény értelmében. Amennyiben Ön nem tudja használni a kártyáját, előfordulhat, hogy még nem azonosított vagy az átvilágítása öt évvel korábban történt meg. Kérjük, minél hamarabb tegyen eleget felhívásunknak annak érdekében, hogy zökkenőmentesen igénybe vehesse szolgáltatásainkat.

Borítókép: created by www.freepik.com/rawpixel

Ezek is érdekelhetik...

Használja ki a gyors kifizetést biztosító számlafeltöltési lehetőséget!
Használja ki a gyors kifizetést biztosító számlafeltöltési lehetőséget!

Kérje a Pénztár nevére készpénzes számláit, és töltse fel azokat online az oldalunkon. A kifizetés néhány napon belül megtörténik, ha a szükséges egyenleg rendelkezésre áll a számláján.

Elolvasom
Közeleg a határidő, amire január óta várunk
Közeleg a határidő, amire január óta várunk

Május 21-ig egészítheti ki a navos adóbevallás-tervezetét, ha nem szeretné elbukni a tavalyi befizetései alapján járó szja-visszatérítést. Az Önnek járó összegről a Pénztár által kiállított adóigazolásból tájékozódhat.

Elolvasom
Tegye tökéletessé éjszakáit patikakártyával!
Tegye tökéletessé éjszakáit patikakártyával!

A pihentető alvás éppen annyira hozzájárul szervezetünk tökéletes működéséhez, mint az egészséges táplálkozás. Ezért sem mindegy, hogy milyen ágyneműt választunk.

Elolvasom
Ingyenes szűrőprogramot indít a főváros
Ingyenes szűrőprogramot indít a főváros

Budapesten 24 helyszínen május 2-től június 16-ig várják a vizsgálatokra előre regisztráló budapestieket.

Elolvasom
Most még jobban örülnek munkatársai a tagdíj-hozzájárulásnak
Most még jobban örülnek munkatársai a tagdíj-hozzájárulásnak

Hamarosan minden arra jogosult pénztártag gazdagabb lesz az adó-visszatérítéssel. A 2023-ban befizetett munkáltatói tagdíjhozzájárulásoknak köszönhetően közel 163 millió forint érkezhet tagjaink egyéni számlájára. Ez 45%-kal több, mint amit a munkáltatói gondoskodásnak köszönhetően tavaly vártunk.

Elolvasom