Tegye tökéletessé éjszakáit patikakártyával!

A pihentető alvás éppen annyira hozzájárul szervezetünk tökéletes működéséhez, mint az egészséges táplálkozás. Ezért sem mindegy, hogy milyen ágyneműt választunk.


2024-05-06

Az alvás idei világnapján (március 15.) a szervezők három üzenetet fogalmaztak meg:

  1. Az alvás az egészség kritikus pillére, akárcsak a táplálkozás és a fizikai aktivitás, segít a régi sejtek újrahasznosításában, valamint testünk és energiaszintünk fenntartásában.
  2. Az alvás segíti a memóriát és a tanulást, támogatja az agy egészségét, az agy egészsége pedig az alvást.
  3. Az alvás segít az immunrendszernek a baktériumok és vírusok eltávolításában, támogatja az immunrendszer egészségét, az immunrendszer pedig az alvást.

Számos tényező járul hozzá az egészséges alváshoz. Fontos az alvási rend, a lefekvés előtti napi rutin, a hálószobai környezet, a rendszeres testmozgás és az ágyneműnk minősége is befolyásolja, hogy testünk nyugalomban töltse az éjszakát. A párna a fej és a nyaki gerinc támogatásáért felel, a paplan pedig termikus kényelmet biztosít, hogy se a túl hideg, se a túl meleg ne zökkentsen ki álmunkból. 

Körbenéztünk webáruházunk kínálatában, hogy milyen termékek segítik a pihentető alvást és amelyek hozzájárulnak ahhoz is, hogy a befizetéseink után járó 20%-os adókedvezmény kihasználhassuk. Az alábbiakért és ezek házhozszállításáért akár patikakártyával is fizethetünk az internetes üzletben. 

Paplanok

Intelligens hőmérséklet-szabályozás: a Cell Solution® Clima rostok az alvás első fázisában elnyelik és tárolják a felesleges testhőt. Az éjszakai pihenés további szakaszaiban, amikor a test már nem termel elegendő hőt, fokozatosan visszaadják azt, ezáltal biztosítva az optimális alvásklímát.

Memóriahabos pillangópárna 

A párna borítása innovatív, enyhén hűsítő hatású szövetből és bőrbarát. természetes alapanyagok, valamint antibakteriális hatású tencel anyag felhasználásával készült. A speciális légelvezető barázdák pedig tökéletes szellőzést biztosítanak. Kifejezetten ajánlott azoknak, akik sokat forgolódnak, hanyatt, hason és oldalt egyaránt szeretnek aludni, valamint azoknak is segítség lehet, akik horkolással küzdenek. 

MediNeck nyaknyújtó és izomlazító párna

Természetes tartásjavítás, nyaknyújtás és izomlazítás napi pár percben! Szabaduljon meg a feszülő nyak- és vállizmok kellemetlenségeitől! Az ergonomikus formatervezés kifejezetten a nyaki gerincszakaszra optimalizálva garantálja a megfelelő alátámasztást a nyakcsigolyáknak.

I-Medical érintés nélküli infra lázmérő

A német Heimann infravörös, nagy érzékenységű hőszondával és a legújabb intelligens chippel szerelt klinikai pontosságú hőmérő a testhőmérséklet és a tárgyak, illetve tárgyak felületi hőmérsékletének mérésére (pl. cumisüveg, fürdővíz, környezeti hőmérséklet) használható. Gyors, pontos és kényelmes.

Borítókép: created by www.freepik.com/drobotdean

Ezek is érdekelhetik...

Használja ki a gyors kifizetést biztosító számlafeltöltési lehetőséget!
Használja ki a gyors kifizetést biztosító számlafeltöltési lehetőséget!

Kérje a Pénztár nevére készpénzes számláit, és töltse fel azokat online az oldalunkon. A kifizetés néhány napon belül megtörténik, ha a szükséges egyenleg rendelkezésre áll a számláján.

Elolvasom
Közeleg a határidő, amire január óta várunk
Közeleg a határidő, amire január óta várunk

Május 21-ig egészítheti ki a navos adóbevallás-tervezetét, ha nem szeretné elbukni a tavalyi befizetései alapján járó szja-visszatérítést. Az Önnek járó összegről a Pénztár által kiállított adóigazolásból tájékozódhat.

Elolvasom
Felhívás adategyeztetésre
Felhívás adategyeztetésre

Ellenőrizze a NetPénztárban, hogy van-e bármilyen teendője az adategyeztetés kapcsán. Ha az azonosítása öt évvel ezelőtt történt vagy időközben megváltoztak a személyes okmányai, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Elolvasom
Ingyenes szűrőprogramot indít a főváros
Ingyenes szűrőprogramot indít a főváros

Budapesten 24 helyszínen május 2-től június 16-ig várják a vizsgálatokra előre regisztráló budapestieket.

Elolvasom
Most még jobban örülnek munkatársai a tagdíj-hozzájárulásnak
Most még jobban örülnek munkatársai a tagdíj-hozzájárulásnak

Hamarosan minden arra jogosult pénztártag gazdagabb lesz az adó-visszatérítéssel. A 2023-ban befizetett munkáltatói tagdíjhozzájárulásoknak köszönhetően közel 163 millió forint érkezhet tagjaink egyéni számlájára. Ez 45%-kal több, mint amit a munkáltatói gondoskodásnak köszönhetően tavaly vártunk.

Elolvasom