Tavaszváró akciók a Pénztárboltban

Patikakártyával is használja ki a webáruházak kínálta kényelmet!


2024-03-05

A Pénztárbolt kínálata folyamatosan megújul, ezért érdemes időről időre visszalátogatni ide. Akár húsvétra is örömet szerezhet valakinek egy minőségi infralámpával, vérnyomásmérővel, esetleg a reflux tüneteit enyhítő párnával. Ezek mindegyike hasznos és ötletes meglepetés, ha valakinek szüksége van rá a családban.

Beurer IL 60 nagyteljesítményű infralámpa

A testet az infravörös fény hatásmódja gyógyulásra serkenti; a gyógyulás folyamata célzottan segíthető elő. Az infravörös fény kiegészítő terápiaként alkalmazható pl. a fül, orr és gége megbetegedése esetén, valamint az arc és szépségápolás elősegítésére, elsősorban nem tiszta bőrön. Ajánlott megfázásos és allergiás megbetegedések, Reumatikus panaszok esetén is.

300 Watt teljesítmény, üvegkerámia felület, 30 x 40 cm besugárzott mező, fokozatmentesen állítható árnyékolás 0–40 fok között, 100% UV blokkolás, állítható időzítő jellemzi a készüléket.

Multifunkciós reflux párna

Három funkcióval (alvópárna, deréktámasz és lábtámasz). Az ék alakú, anti-reflux alvópárna a betegség kellemetlen tüneteinek megelőzésére, enyhítésére alkalmas. 3 féle magasságú párnaként is használható: könnyedén ketté cipzározható, így kiválaszthatjuk az éppen számunkra legkényelmesebb magasságot és dőlésszöget.

Microlife BP A2 Classic automata vérnyomásmérő

A svájci Microlife cég vérnyomásmérői a Brit Hipertónia Társaság nemzetközileg elfogadott előírásai szerint klinikailag ellenőrzött, kiváló mérési pontossággal rendelkeznek. A szabálytalan szívritmus érzékelésének megbízhatósága szintén klinikailag tesztelt. A legmodernebb oszcillometrikus mérési eljárást alkalmazzák. Téves adatokat nem közölnek, ha a mérés nem sikerül hibajelzést adnak.

Kineziológiai tapasz (3 színben)

A kineziológiai tapasz az izomzatok, ízületek, ínszalagok, stabilizálására, tehermentesítésére, gyorsabb regenerálódásra használatos segédeszköz. A kineziológiai tapasz rugalmassága megegyezik a bőrével, ezért felragasztása után a bőr szövetével együtt mozogva, az ízületi folyadékot elvezeti a fájdalmas területről, megszüntetve a nyomást az idegvégződéseken, ezáltal biztosítva fájdalom csökkenését, elmúlását. Viselőjét nem korlátozza vagy akadályozza a sport, a munka vagy más mindennapi tevékenység végzése közben.

Borítókép: created by www.freepik.com/gpointstudio

Ezek is érdekelhetik...

Tavaszi megújulás kedvezményes áron
Tavaszi megújulás kedvezményes áron

Három speciális szűrőcsomagot és a vizsgálatok árából 10% kedvezményt biztosít az Affidea Magyarország a Pénztár tagjainak.

Elolvasom
Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására
Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására

A leggyorsabb tagjaink már költhetik is az adó-visszatérítésüket. A NAV az adóbevallás véglegesítését követő 30 napon belül utalja az összeget.

Elolvasom
Az egészség is versenyképességi tényező
Az egészség is versenyképességi tényező

A jegybank versenyképességi jelentése szerint két helyet rontottunk az EU 27 országának versenyképességi rangsorában. A 19. helyen állunk többek között a rossz egészségügyi mutatók miatt.

Elolvasom
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?

A magánegészségügyi szolgáltató egyik tagadhatatlan előnye, hogy a vizsgálat időpontját a munkaidőnkhöz igazíthatjuk.

Elolvasom
Itt a szabadtéri sportok ideje!
Itt a szabadtéri sportok ideje!

A szabadtéri sportolás nemcsak szórakoztató, de számos pozitív hatása is van a szervezetünkre. Ilyenkor azonban a sérülés veszélye is megnő.

Elolvasom