Üdvözöljük az ÉnPénztáram hűségprogramban!


Fedezze fel a különleges lehetőségeket, amiket a Patikapénztár hűségprogramja tartogat. Fizessen be az egyéni számlájára, vegye igénybe a pénztári szolgáltatásokat, gyűjtse a pontokat és csökkentse egészségcélú kiadásait a pontok beváltásával.

A klasszikus pontgyűjtő programra a NetPénztárban kell regisztrálni. A regisztrációt követően indul a pontgyűjtés.

Gyűjtse a pontokat kényelmesen!

 1. Regisztráljon a hűségprogramra! *
  2000 pontot ér, ha egyénileg fizeti a tagdíjat és nincs elmaradása legalább a megelőző 3 hónapban
  1000 pontot ér, ha a munkáltatója fizet tagdíj-hozzájárulást legalább a megelőző 3 hónapban
  1000 pontot ér, ha a regisztráció hónapjától megfizeti legalább a minimális tagdíjat minden hónapban. A 3. hónapot követően írjuk jóvá a hűségpontokat.
  500 pontot ér, ha a regisztráció hónapjától a munkáltatója tagdíj-hozzájárulást fizet. A 3. hónapot követően írjuk jóvá a hűségpontokat.

 2. Fizessen be az egyéni számlájára! **
  3 pontot ér 1000 forintonként az egyéni tagdíj vagy a munkáltatói tagdíj-hozzájárulás a minimális tagdíj összegéig.
  5 pontot ér 1000 forintonként az egyéni tagdíj vagy a munkáltatói tagdíj-hozzájárulásnak a minimális tagdíjon felüli része.
  1 pontot ér 1000 forintonként a célzott támogatás.
  10 pontot ér 1000 forintonként, ha adott hónap 5-ig beérkezik az egyéni befizetés, és a befizetés összege eléri vagy meghaladja a mindenkori elvárt tagdíjat.

 3. Kérje elektronikusan az adóigazolását és éves egyenlegközlőjét *
  1000 pontot ér az e-irat akár már korábban igényelte, akár a hűségprogram kapcsán küldi el az erről szóló nyilatkozatát.

 4. Iratkozzon fel a hírlevélre! *
  400 pontot ér a feliratkozás. A 400 pontot a már hűséges olvasóinknak is jóváírjuk, akik már feliratkoztak a hírlevélre.
* Az egyszer jóváírható hűségpontok esetében, ha egy eseménynél több feltétel is teljesül, a magasabb pontot írjuk jóvá.
** A többször, ismétlődően megszerezhető pontok a gyakoriság oszlopban megadott intervallumok mindegyikében teljesíthetőek.

Csatlakozzon most és jusson hozzá az extrapontokhoz!

Legyen hűséges pénztártagunk!

 • 500 pontot ér, ha a regisztráció pillanatában 5 éve pénztártag
 • 1000 pontot ér, ha a regisztráció pillanatában 10 éve pénztártag
 • 1500 pontot ér, ha a regisztráció pillanatában 15 éve pénztártag
 • 2000 pontot ér, ha a regisztráció pillanatában 20 éve pénztártag

Váltsa be pontjait az egészségére és családja jóllétére!

5 pont 1 költhető egészségforintot ér. A Pénztár fenntartja a jogot, hogy időszakosan, promóciós jelleggel megváltoztassa a beváltási arányt a beváltás célja szerint. Erről a honlapján és a hírlevélben tájékoztatja a tagjait.

A pontok beválthatóak

 • a sikeres patikakártyás vásárlás esetén, kizárólag az egyéni számlás költésekre,
 • a fő- és társkártya díjára utólag, a gyártási dátumot követő 60 napon belül.
Célzott szolgáltatás igénybe vételekor nem érvényesíthető a hűségpont.

A hűségpontokat a kártyás tranzakciót követő 24 órán belül, illetve a kártyagyártást követő 60 napon belül, kizárólag a NetPénztárban lehet átvezetni/felhasználni. Pontot beváltani csak a pénztártag jogosult.

A hűségpont aktuális egyenlege – a szerzett pontok és azok forintértéke – a NetPénztárban követhető. Ugyanezen a felületen látható a tranzakciók összege, amelyre beválthatja a pontjait. Válassza ki, hogy a meglévő hűségpontjaiból mennyit szeretne beváltani, amely nem lehet több a tranzakciók összegénél. Amennyiben 24 órán belül több tranzakciója volt, a beváltás először a legrégebbi (leghamarabb 24 órássá váló, és ezért lejáró) tranzakcióra vonatkozik.

A gyűjtött pontok a pénztártaghoz kapcsolódnak, kilépéskor vagy átlépéskor az addig megszerzett pontok elvesznek. A jóváírások és a terhelések az azt kiváltó eseményhez kapcsolódnak.

 • Ha a befizetést a pénztár később sztornózza, a befizetésért járó hűségpont is levonódik a tag pontegyenlegéből.
 • Ha a pénztártag egy kártyás vásárláshoz kapcsolódóan pontokat vált be, és a kártyás vásárlást később sztornózza a Pénztár, a felhasznált pontok visszakerülnek a tag pontegyenlegére.

ÉnPénztáram Hűségprogram ÁSZF
Adatkezelési tájékoztató