Fizessen patikakártyával kedvenc webshopjában!

Egyre népszerűbb a Pénztárbolt szolgáltatása tagjaink körében, ezért további webáruházakkal is szeretnénk megállapodni a patikakártya online elfogadásáról. Most Ön is javasolhat internetes áruházat.


2022-09-05

A Pénztár régi vágya volt, hogy webáruházban is lehessen fizetni patikakártyával az egészségpénztárban elszámolható termékekért. Az elmúlt hónapokban bizonyossá vált, hogy pénztártagjaink is kedvelik az új lehetőséget, és napról napra többen keresik fel a Pénztárboltot, hogy kényelmesen, otthonukból szerezzék be a mindennapokban használható egészségmegőrző termékeket.

A Pénztár szeretné bővíteni az interneten keresztül megvásárolható egészségpénztári termékek körét, elsősorban azokkal a webáruházakkal, amelyekben szívesen vásárolnak tagjaink. Ezért szeptemberben várjuk tagjaink javaslatait a kommunikacio@patikapenztar.hu címre, hogy hol költenének szívesen online patikakártyájukkal. Kérjük, olyan üzleteket javasoljanak, ahol egészségpénztárban elszámolható termékeket (is) forgalmaznak a webes felületen. Velünk bármelyik, gluténmentes élelmiszert, OGYÉI engedélyszámmal rendelkező vitaminokat, gyógyszereket és gyógyászati segédeszközöket forgalmazó online üzlet növelheti eladásait vagy vonzóvá válhat egy új vevőkör számára. Akár a telemedicina szolgáltatóknál is kihasználhatja a patikakártyás fizetés előnyeit, amennyiben csatlakoznak kártyaelfogadó partnereink közé-

Melyik webes felületen fizetne szívesen patikakártyájával?

Az Önök javaslatai alapján felkeressük az üzleteket, szolgáltatókat ahol az elfogadóhely részéről csupán minimális IT fejlesztésre van szükség a patikakártya online elfogadásához. A Patikapénztár fejlesztőcsapata mindenben az üzletek rendelkezésére áll, hogy Önök minél hamarabb használhassák patikakártyájukat az internetes fizetési felületen.

A patikakártyás online fizetés ugyanúgy történik, mint a bankkártyás. Sőt, az egészségpénztárban elszámolható termékek szállítási díját is fizetheti a pénztári megtakarításából.

Borítókép: unsplash / Thought_Catalog

Ezek is érdekelhetik...

Szezonális slágertermékek egészségpénztári számláról
Szezonális slágertermékek egészségpénztári számláról

Minden évszakban megvannak a tipikus slágertermékek. Szerencsére nagyon sok esetben az egészségszámlánkat is kihasználhatjuk a szezonális cikkek beszerzésére. Akár a gluténmentes jégkrém árát is visszakaphatjuk a Pénztárból.

Elolvasom
Akár az albérleti díjat is fizethetjük a Pénztárból
Akár az albérleti díjat is fizethetjük a Pénztárból

Az infláció az albérletárakat sem kíméli. 2021 óta töretlenül drágul a lakásbérlés, idén januárban 22%-kal kellett többet fizetni Budapesten egy lakásért a megelőző év hasonló időszakához képest. Jól jöhet az egészségpénztárban gyűjtött megtakarításunk az egyetemet kezdő gyermekünk lakbérének fedezésére is.

Elolvasom
A Pénztárbolt nyári ajánlata tagjainknak
A Pénztárbolt nyári ajánlata tagjainknak

Hamarosan minden arra jogosult pénztártagunk számláján ott lesz a tavalyi befizetései alapján járó adójóváírás. Összegyűjtöttünk néhány hasznos terméket a Pénztárbolt kínálatából, amelyek az ön háztartásából sem hiányozhatnak.

Elolvasom
Másfélfok: még fejfájósabb évtizedek jöhetnek
Másfélfok: még fejfájósabb évtizedek jöhetnek

Egyre több vizsgálat támasztja alá, hogy a klímaváltozás és a légszennyezés hatására súlyosbodhatnak a különböző neurológiai betegségben, demenciában vagy például migrénes fejfájásban szenvedő betegek tünetei, idézte a MedicalOnline a Másfélfok - Éghajlatváltozás közérthetően című szakportál cikkét.

Elolvasom
A mentális egészséghez elengedhetetlen a nyaralás
A mentális egészséghez elengedhetetlen a nyaralás

A Kiwi.com korábbi felmérése szerint a magyarok kétharmada úgy érzi, a nyaralás határozottan hozzájárul a mentális egészség javításához, és évi egy-két utazás lenne elegendő ahhoz, hogy feltöltekezhessenek.

Elolvasom