Fizessen patikakártyával kedvenc webshopjában!

Egyre népszerűbb a Pénztárbolt szolgáltatása tagjaink körében, ezért további webáruházakkal is szeretnénk megállapodni a patikakártya online elfogadásáról. Most Ön is javasolhat internetes áruházat.


2022-09-05

A Pénztár régi vágya volt, hogy webáruházban is lehessen fizetni patikakártyával az egészségpénztárban elszámolható termékekért. Az elmúlt hónapokban bizonyossá vált, hogy pénztártagjaink is kedvelik az új lehetőséget, és napról napra többen keresik fel a Pénztárboltot, hogy kényelmesen, otthonukból szerezzék be a mindennapokban használható egészségmegőrző termékeket.

A Pénztár szeretné bővíteni az interneten keresztül megvásárolható egészségpénztári termékek körét, elsősorban azokkal a webáruházakkal, amelyekben szívesen vásárolnak tagjaink. Ezért szeptemberben várjuk tagjaink javaslatait a kommunikacio@patikapenztar.hu címre, hogy hol költenének szívesen online patikakártyájukkal. Kérjük, olyan üzleteket javasoljanak, ahol egészségpénztárban elszámolható termékeket (is) forgalmaznak a webes felületen. Velünk bármelyik, gluténmentes élelmiszert, OGYÉI engedélyszámmal rendelkező vitaminokat, gyógyszereket és gyógyászati segédeszközöket forgalmazó online üzlet növelheti eladásait vagy vonzóvá válhat egy új vevőkör számára. Akár a telemedicina szolgáltatóknál is kihasználhatja a patikakártyás fizetés előnyeit, amennyiben csatlakoznak kártyaelfogadó partnereink közé-

Melyik webes felületen fizetne szívesen patikakártyájával?

Az Önök javaslatai alapján felkeressük az üzleteket, szolgáltatókat ahol az elfogadóhely részéről csupán minimális IT fejlesztésre van szükség a patikakártya online elfogadásához. A Patikapénztár fejlesztőcsapata mindenben az üzletek rendelkezésére áll, hogy Önök minél hamarabb használhassák patikakártyájukat az internetes fizetési felületen.

A patikakártyás online fizetés ugyanúgy történik, mint a bankkártyás. Sőt, az egészségpénztárban elszámolható termékek szállítási díját is fizetheti a pénztári megtakarításából.

Borítókép: unsplash / Thought_Catalog

Ezek is érdekelhetik...

Szakértői vélemény a GoodID azonosításról
Szakértői vélemény a GoodID azonosításról

Augusztusban vezette be a pénztár a GoodID applikációval történő azonosítást. Gergely Péter, a pénzügyi termékekkel foglalkozó BiztosDöntés.hu alapítója és szakértője kipróbálta ezt a megoldást, és beszámolt a tapasztalatairól.

Elolvasom
Kifizeti a Pénztár, ha iskolás gyerekének vásárol
Kifizeti a Pénztár, ha iskolás gyerekének vásárol

Az óvodás és iskoláskorú gyermekek, illetve a felsőoktatásban tanulók tanulmányaival kapcsolatos kiadásokat is egyre többen fedezik az egészségpénztárból, kihasználva a befizetések után járó 20%-os állami támogatást.

Elolvasom
A jövőben számolni kell új kórokozókkal
A jövőben számolni kell új kórokozókkal

Az éghajlatváltozás hatására új, a szervezet számára eddig ismeretlen allergének és kórokozók jelennek meg, melyek az egészséges légző- és keringési rendszert is károsíthatják, hívja fel a figyelmet a Semmelweis Egyetem.

Elolvasom
Bemutatjuk az időseket segítő szolgáltatásainkat!
Bemutatjuk az időseket segítő szolgáltatásainkat!

Hazánkban mintegy félmillióan gondoznak családon belül idős, beteg hozzátartozót. Az ő helyzetüket méri fel a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézetének kutatása. Ennek kapcsán összegyűjtöttük a Pénztár idős családtagokhoz kapcsolódó szolgáltatásait.

Elolvasom
Nem javulnak a fontos népegészségügyi mutatók
Nem javulnak a fontos népegészségügyi mutatók

A problémák már régen túlmutatnak a népegészségügy határain, hiszen a lakosság egészségi állapota a társadalom valamennyi szegmensére hatással van. A tendencia azt mutatja, hogy 2050-ben másfél millióval leszünk kevesebben, mint most.

Elolvasom