Hűségpont jár az elektronikus adóigazolásért és az egyenlegközlőért! Igényelje most!

Igényelje online szolgáltatásunkat, hogy elektronikusan küldhessük önnek az adó-visszatérítéshez szükséges igazolást és az előző évi költéseit mutató számlaértesítőt. Az e-iratra való áttérésért 1000 hűségpontot írunk jóvá az ÉnPénztáramban♥.


2023-02-03

Amennyiben kitölti és a Pénztár számára elküldi a szükséges nyilatkozatot, a jövőben az igazolásokat – így az éves számlaegyenleg értesítőt és az adóigazolást is – elektronikus iratként állítjuk elő és a NetPénztárba töltjük fel az Ön fiókjába. Ezzel a lépéssel Ön is hozzájárul a Pénztár fenntarthatósági törekvéseihez, amely egyik eleme a papírmentes ügyintézés. Az e-iratkezelés nemcsak környezettudatos lépés, hanem olcsóbbá és kényelmesebbé teszi az ügyintézést: biztonságosabban és gyorsabban jut hozzá az igazolásokhoz, amelyeket bármikor könnyen elővehet az online fiókjából akár a telefonján is. 

A NetPénztári ügyintézés annak is nélkülözhetetlen, aki bárhol és bármikor szeretné ellenőrizni befizetéseit, költéseit, hűségpontjai egyenlegét vagy éppen beváltani azokat. Az internetes fiókjában gyorsan és egyszerűen módosíthatja az adatait is.

E-igazolás igénylése 3 egyszerű lépésben

1. lépés: Töltse ki a NYILATKOZATOT

2. lépés: A letöltött pdf nyomtatványt hitelesítse AVDH szolgáltatással és juttassa el hozzánk e-mailen az ugyfelszolgalat@patikapenztar.hu címre. Ha nincs ügyfélkapuja, nyomtassa ki a nyilatkozatot, írja alá és 2 tanúval hitelesítse, majd adja postára (1022 Budapest, Bimbó út 18.).

3. lépés: Regisztráljon a NetPénztárban, ha korábban nem tette meg. A fiókjában minden évben megtalálja az adóigazolást és a számlaértesítőt. A feltöltésről a nyilatkozatban megadott e-mail-címére küldünk értesítést.

Ne mondjon le az 1000 hűségpontról!

Függetlenül attól, hogy az e-irat igénylése előtt vagy után csatlakozik az ÉnPénztáram hűségprogramhoz, a pénztári ügyintézést kényelmesebbé tevő digitális dokumentumkezelésért 1000 hűségpont jár. Újdonságunkról itt olvashat részletesen, és a NetPénztárban tud csatlakozni a programhoz.

A koronavírus felgyorsította a digitalizációt

A pandémia az élet minden területén felgyorsította az online ügyintézésre való átállást. A személyes pénzügyek területén is érezhető a változás. A Mastercard 2020-as "Az európai bankolási szokások fejlődése” című felmérésében 12 európai ország bankolási adatait elemezte, amelyből megállapította, hogy a válaszadók 62%-a megnövekedett érdeklődést mutat a fizikai csatornákról a digitális megoldásokra való áttérésre. Mindez 13 százalékpontos emelkedés a 2017-es hasonló felmérésükhöz képest. Magyarországon a válaszadók 77%-a nyilatkozott így, amely messze meghaladta az EU-s átlagot. A Mastercard 2019-hez képest arra a következtetésre jutott, hogy az ügyfelek 2020-ban nagyobb fontosságot tulajdonítanak az online megoldások esetében az elérhetőségnek, a költséghatékonyságnak, illetve az életmódbeli sajátosságoknak.

Erre reagálva a Pénztár is felgyorsította az online csatornák fejlesztését. A lehetőségek bővülését a pénztártagok is szívesen fogadták: dinamikusan nő az online bankkártyás befizetések aránya, egyre többen intézik ügyeiket a NetPénztárban, használják a GoodID applikációt a teljes körű azonosításra és megugrott az e-iratokra érkezett nyilatkozatok száma is. Az idei első féléves tervek között további digitális fejlesztések is helyet kaptak: újabb lehetőséggel bővül a bankkártya és az egészségpénztári számla összekötése és hamarosan applikáció is megkönnyíti majd a pénztári ügyek intézését.

Borítókép: created by www.freepik.com/storyset

Ezek is érdekelhetik...

Tavaszi megújulás kedvezményes áron
Tavaszi megújulás kedvezményes áron

Három speciális szűrőcsomagot és a vizsgálatok árából 10% kedvezményt biztosít az Affidea Magyarország a Pénztár tagjainak.

Elolvasom
Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására
Mesteri ajánlatunk az adó-visszatérítés maximalizálására

A leggyorsabb tagjaink már költhetik is az adó-visszatérítésüket. A NAV az adóbevallás véglegesítését követő 30 napon belül utalja az összeget.

Elolvasom
Az egészség is versenyképességi tényező
Az egészség is versenyképességi tényező

A jegybank versenyképességi jelentése szerint két helyet rontottunk az EU 27 országának versenyképességi rangsorában. A 19. helyen állunk többek között a rossz egészségügyi mutatók miatt.

Elolvasom
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?
Mikor mehetek munkaidőben orvosi vizsgálatra?

A magánegészségügyi szolgáltató egyik tagadhatatlan előnye, hogy a vizsgálat időpontját a munkaidőnkhöz igazíthatjuk.

Elolvasom
Itt a szabadtéri sportok ideje!
Itt a szabadtéri sportok ideje!

A szabadtéri sportolás nemcsak szórakoztató, de számos pozitív hatása is van a szervezetünkre. Ilyenkor azonban a sérülés veszélye is megnő.

Elolvasom