Patika Egészségpénztár
Hír
Ne hezitáljon, használja ki az akciót! (2018.11.01)
Ha most fizet be az egészségpénztári számlájára, ugyanakkora összegből többet fordíthat saját és családja egészségére, mint az év többi hónapjában. Érdemes a család anyagi lehetőségeit a jövőre tervezett kiadások függvényében is mérlegelni, és minél nagyobb arányban kihasználni a 20%-os szja-visszatérítést, amely minden egyéni befizetés után jár.

Legyen egészségtudatos, tervezze meg az egészség megőrzéséhez és helyreállításához kapcsolódó kiadásait jó előre! Egészségpénztári megtakarítással egy váratlanul felmerülő jelentősebb orvosi költség sem okoz megoldhatatlan problémát a család számára, de a rutinvizsgálatokat és a rendszeres éves szűrővizsgálatokat is fizethetjük egészségpénztári kártyával.

A pénztárban lévő megtakarításunk segítséget jelenthet akkor is, amikor hirtelen megugranak a kiadásaink, vagy csökken a jövedelmünk. Ilyen például az iskolakezdés vagy a gyermek megszületése. Ezekre a kihívásokra is megoldást kínál az egészségpénztár önsegélyező ága.

Szeretném megspórolni a működési költséget, és megnyerni a 20%-os szja-visszatérítést, ezért befizetek!

Patikapénztáras befizetési link
A Patika-csoport pénztárai amúgy is a kedvező költségszerkezetű kasszák közé tartoznak, de a novemberi akcióval egyenesen verhetetlenekké válnak. November 1. és 30. között a Patika Egészségpénztárban csak a befizetés első 30 ezer forintjából kerül levonásra a megszokott működési költség, az e feletti rész 100%-ban a munkavállaló patikakártyájára kerül.

Pénztárunk által kínált kedvezmény értékét növeli a befizetés után járó 20%-os szja-visszatérítés, amelyet az év végi adóbevallásában érvényesíthet. Amennyiben az évi maximális szja-kedvezmény kihasználásához szükséges 750 ezer forintot november folyamán fizeti be a pénztártag, több százezer forintra eső költséget megspórol!

Itt megtudja, hogy mennyit spórolhat novemberben, ha a Patikapénztár tagja

 

Az akció további részleteit ITT találja.

 

Évről évre nő azok száma, akik kihasználják a november 1. és 30. között a pénztár által felkínált lehetőséget. Nemcsak többen fizetnek be ebben a hónapban, mint az év más időszakában, hanem az elmúlt két-három évben a befizetett összegek is nőttek párhuzamosan a magánegészségügyi szolgáltatások térhódításával. Senkinek nem mindegy, hogy egy vizsgálatra mennyi időt kell várni, és az egészségügyi intézményben milyen körülmények fogadják. A mérleg másik serpenyőjét viszont a kezelés ára nyomja. Az öngondoskodást támogató 20%-os szja-visszatérítés ezt csökkenti érzékelhető módon.

Erről se feledkezzen meg!

 

<< VISSZA