Patika Egészségpénztár
Hír
Így nyaralunk majd a pandémia után (2021.04.05)

A koronavírus-járvány kétségtelenül a turisztikai szektort érintette a legérzékenyebben. De vajon milyen turizmus vár ránk a pandémia után? Elfogadó szolgáltató partnerünket kérdeztük.

Abban minden prognózis egyetért, hogy a turizmus nem lesz ugyanolyan, mint a járványt megelőzően, sőt, sokan úgy vélik, az utazás immár nem jog, hanem kiváltság – írja a turizmus.com. A cikk a Centre for Economics and Business Research (CEBR) idei jelentésére hivatkozva az utazási kedv gyors visszatérését prognosztizálja a korlátozások feloldása után. Ezzel összefüggésben a minden év januárjában publikált előrejelzés a turizmus területén áremelkedést és akár hiányt is jósol, mivel a kínálat nem feltétlenül tud majd lépést tartani a hirtelen megugró kereslettel.

A patikakártyát is elfogadó hévízi Hotel Európa fit a nyitása óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden korosztály számára megteremtse a gyógyulás és a jóllét feltételeit. A szálloda kínálatában az egészségmegőrzés, a prevenció és a rehabilitáció központi helyen áll. Az egészségközpont jelenleg is nyitva tart, egyedülállóan gazdag választékot nyújtva az érdeklődőknek.

A pandémia hónapjai alatt a szálloda új medical wellness ajánlatokat alakított ki válaszként az aktuális egészségügyi kihívásokra: a koronavíruson átesett betegek közérzetének javítására, egészségük élénkítésére a hévízi gyógykezelésekre alapozva kínálnak pandémia utáni rehabilitációt, amely akár ambulánsan is igénybe vehető. A vendégek a gyakran előforduló maradványtünetekre személyre szabott, szakorvos által összeállított kúrát kapnak. Testi és mentális állapotfelmérés után légzőszervi panaszok, keringési problémák, helyi panaszok, gerinc- és ízületi fájdalmak, depresszió, fáradékonyság és emésztési panaszok enyhítésére jelenthet megoldást a Hévízi Tradicionális Kúra.

A medical wellness az egészséges életvitel módszereit kombinálja a gyógyászati tevékenységekkel. Tulajdonképpen egy orvosilag ellenőrzött wellness program, ahol mindig az egyén áll a központban, és a prevenció meghatározó jellegű.

A következő, a hotelben megtalálható, gyógyító és medical wellness kezelések számolhatók el egészségpénztári számlájára:

  • Gyógymasszázs
  • Fizikóterápia
  • Gyógytorna
  • Reumatológia kezelések
  • Elektroterápia
  • Aeroterápia (oxigén inhaláció, sókamra)
  • Balneoterápia

Borítókép: freepik.com

<< VISSZA